E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης

Την φυλάκισε σε διαμέρισμα και την κακοποιούσε

Δημοσίευση 17/12/2018 | 09:24

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης

Θα μπορούσε να είναι σενάριο αστυνομικής ταινίας. “Πρωταγωνίστρια” μια γυναίκα που ήλπιζε σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά εμπιστεύθηκε τον λάθος άνθρωπο.

Ο λόγος για μία Βουλγάρα, περίπου 40 ετών, που ζούσε με την κόρη της στην Ελλάδα. Όλα άρχισαν όταν γνώρισε μέσω Facebook έναν ομοεθνή της. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και εκείνη πήγε στη Βουλγαρία για να τον βρει. Εκείνος την έπεισε να φύγουν στη Γερμανία και να ζήσουν μόνιμα εκεί, καθώς θα είχαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η γυναίκα δέχθηκε.
Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως περίμενε. Ο Βούλγαρος την φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε συνεχώς σeξουαλικά.

Στο μεταξύ, η κόρη της είχε καταγγείλει στις ελληνικές αρχές την εξαφάνιση της μητέρας της. Παράλληλα, η γυναίκα προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον βασανιστή της. Έτσι, του είπε ψέματα πως στην Ελλάδα είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διαχειριζόταν η κόρη της και μπορούσε να της ζητήσει να τους στείλει λεφτά. Εκείνος, της έδωσε το κινητό ενός συγγενή του για να τηλεφωνήσει.
Η γυναίκα μιλώντας στα ελληνικά -γλώσσα που δεν καταλάβαινε ο Βούλγαρος- είπε στην κόρη της τι συνέβαινε και έτσι άρχισε η επιχειρήσει εντοπισμού της από τις ελληνικές αρχές.

Η κόρη του θύματος πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και στη συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την μητέρα της, ζητώντας να της περιγράψει ό,τι έβλεπε από το παράθυρο του διαμερίσματος. Εκείνη αναφέρθηκε σε ένα άγαλμα και στα καταστήματα που βρίσκονταν στη γύρω περιοχή.

Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τη γερμανική αστυνομία, που -μέσω της περιγραφής- εντόπισε το κτίριο και εν συνεχεία την φυλακισμένη γυναίκα. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ εκείνη κρατείται σε δομή φιλοξενίας μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προσγειώθηκε το C130 με τις σορούς των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ελλάδα 29.01.2026
Στο γήπεδο, τόσο φίλαθλοι όσο και οι συγγενείς τους έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για να τιμήσουν την μνήμη τους.

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στη Ροδόπη – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης»

Ελλάδα 29.01.2026
Σοβαρά προβλήματα προκαλεί η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει τη Θράκη, με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη

Πόλο: Νέος περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών

Αθλητικά Νέα 29.01.2026
Η Ελλάδα «βούλιαξε» τη Γερμανία με 26-5 κάνοντας επίδειξη δύναμης σε ακόμη μία αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η φωτιά δεν μπόρεσε να κάψει αυτό που ήσουν»: Θρήνος στις κηδείες των τριών θυμάτων της τραγωδίας στην Βιολάντα

Ελλάδα 29.01.2026
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την Σταυρούλα Μπουκοβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα

Στο φως βυθισμένο αυτοκίνητο στο ρέμα Κόρμπι στη Βάρη μετά την κακοκαιρία, δείτε βίντεο

Ελλάδα 29.01.2026
Αναμένεται να αποκαλυφθούν και άλλα αντικείμενα που κατάπιε το ρέμα

Πλημμύρες στον Έβρο από τις έντονες βροχοπτώσεις, εγκλωβίστηκαν μαθητές σε σχολείο

Ελλάδα 29.01.2026
Διακοπές κυκλοφορίας σε Αλεξανδρούπολη και Νίψα – Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

Συναγερμός στην Ισπανία: Χορήγησαν ληγμένα εμβόλια σε 253 άτομα ‑ Τα περισσότερα παιδιά

Κόσμος 29.01.2026
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της κοινοβουλευτικής ομάδας EH Bildu

Στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα οι σοροί των επτά φίλων του ΠΑΟΚ ‑ Τρισάγιο στη μνήμη τους

Ελλάδα 29.01.2026
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τρισάγιο πριν την αναχώρηση των επτά «αετόπουλων» με το C-130

Γλυφάδα: Στη φυλακή ο 46χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Ελλάδα 29.01.2026
Απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο

Ποιος και με ποιον τρόπο «βαφτίζει» μια κακοκαιρία: Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί

Καιρός 29.01.2026
«Η ονοματοδοσία των κακοκαιριών δεν αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα, αλλά ένα οργανωμένο εργαλείο έγκαιρης προειδοποίησης»

Τροχαίο με νεκρούς οπαδούς ΠΑΟΚ: Ο πατέρας θύματος σκοτώθηκε πριν χρόνια σε δυστύχημα στη Ρουμανία

Ελλάδα 29.01.2026
Ο πατέρας ήταν οδηγός φορτηγού - Με C-130 επιστρέφουν οι σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ

Θρήνος στην κηδεία της 47χρονης Σταυρούλας Μπουκουβάλα – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και οι γονείς της

Ελλάδα 29.01.2026
Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 23, 18 και 15 ετών και εργαζόταν στην εταιρεία τα τελευταία δέκα χρόνια