E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης

Την φυλάκισε σε διαμέρισμα και την κακοποιούσε

Δημοσίευση 17/12/2018 | 09:24

Η γνωριμία στο facebook έγινε εφιάλτης

Θα μπορούσε να είναι σενάριο αστυνομικής ταινίας. “Πρωταγωνίστρια” μια γυναίκα που ήλπιζε σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά εμπιστεύθηκε τον λάθος άνθρωπο.

Ο λόγος για μία Βουλγάρα, περίπου 40 ετών, που ζούσε με την κόρη της στην Ελλάδα. Όλα άρχισαν όταν γνώρισε μέσω Facebook έναν ομοεθνή της. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και εκείνη πήγε στη Βουλγαρία για να τον βρει. Εκείνος την έπεισε να φύγουν στη Γερμανία και να ζήσουν μόνιμα εκεί, καθώς θα είχαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η γυναίκα δέχθηκε.
Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως περίμενε. Ο Βούλγαρος την φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε συνεχώς σeξουαλικά.

Στο μεταξύ, η κόρη της είχε καταγγείλει στις ελληνικές αρχές την εξαφάνιση της μητέρας της. Παράλληλα, η γυναίκα προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον βασανιστή της. Έτσι, του είπε ψέματα πως στην Ελλάδα είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διαχειριζόταν η κόρη της και μπορούσε να της ζητήσει να τους στείλει λεφτά. Εκείνος, της έδωσε το κινητό ενός συγγενή του για να τηλεφωνήσει.
Η γυναίκα μιλώντας στα ελληνικά -γλώσσα που δεν καταλάβαινε ο Βούλγαρος- είπε στην κόρη της τι συνέβαινε και έτσι άρχισε η επιχειρήσει εντοπισμού της από τις ελληνικές αρχές.

Η κόρη του θύματος πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και στη συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την μητέρα της, ζητώντας να της περιγράψει ό,τι έβλεπε από το παράθυρο του διαμερίσματος. Εκείνη αναφέρθηκε σε ένα άγαλμα και στα καταστήματα που βρίσκονταν στη γύρω περιοχή.

Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τη γερμανική αστυνομία, που -μέσω της περιγραφής- εντόπισε το κτίριο και εν συνεχεία την φυλακισμένη γυναίκα. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ εκείνη κρατείται σε δομή φιλοξενίας μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI βρίσκονταν οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης

Ελλάδα 16.04.2026
Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθούν

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος Χτες
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων