E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή και σε απομόνωση οι δράστες

Εδώ και μερικές ώρες βρίσκονται στις φυλακές Γρεβενών

Δημοσίευση 13/12/2018 | 19:13

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ίδια φυλακή και σε απομόνωση οι δράστες

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον, εδώ και μερικές ώρες και οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το τοπικό kozanimedia.gr, αρχικά μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί λόγω του ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους, ο 19χρονος και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Βρέθηκε ο κρατούμενος που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του. Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ

Σήμερα …πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και η προθεσμία

Τραμπ: Αν δεν τηρηθεί η «πραγματική συμφωνία» για εκεχειρία, «θα αρχίσει το πιστολίδι»

Κόσμος 09.04.2026
Όλα τα πλοία, αεροσκάφη και στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν, τονίζει

Μετρό Αθήνας: Αλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό ‑ Αναβαθμίζονται μόνο 12 από τους 28 συρμούς

Ελλάδα 09.04.2026
Εντός του Μαίου ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό στους συρμούς με τριετή διάρκεια

WSJ: Η Ελλάδα στις χώρες του ΝΑΤΟ που θα ανταμείψει ο Τραμπ – Ποιες θα υποστούν κυρώσεις

Κόσμος 09.04.2026
Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας ενεργά στη Συμμαχία και στις δράσεις της για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην περιοχή.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ ‑ Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής

Ελλάδα 09.04.2026
Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε σχετικό έγγραφο, με το οποίο συνιστά τη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί του και θεωρούνται υψηλού κινδύνου