E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οπαδοί της Μπόκα σκότωσαν οπαδό της Ρίβερ γιατί πανηγύριζε...

Ο 21χρονος Εζεκιέλ Άαρον Νέρις δολοφονήθηκε στην επαρχία Μισιόνες

Δημοσίευση 13/12/2018 | 18:42

Οπαδοί της Μπόκα σκότωσαν οπαδό της Ρίβερ γιατί πανηγύριζε...

Με τη ζωή του πλήρωσε τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες ένας οπαδός της Ρίβερ, που δέχθηκε θανατηφόρα μαχαιριά από δύο οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς!

Ο 21χρονος Εζεκιέλ Άαρον Νέρις δολοφονήθηκε στην επαρχία Μισιόνες της Αργεντινής, όταν επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Clarin», ο νεαρός άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο οπαδούς της Μπόκα που τον μαχαίρωσαν στον μηρό τραυματίζοντας στον θανάσιμα στην μηριαία αρτηρία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Η μητέρα του άτυχου νέου πρόλαβε να μιλήσει με τον γιο της λίγο πριν φύγει από την ζωή και σύμφωνα με την ίδια της επιβεβαίωσε ότι τον είχαν μαχαιρώσει επειδή υποστήριζε τη Ρίβερ Πλέιτ.

«Σκότωσαν το γιο μου, που μόλις περπατούσε, είχε χειρουργηθεί στο πόδι όταν είχε ατύχημα με τη μηχανή του πριν από μερικούς μήνες. Τον κυνήγησαν και τον πλήγωσαν σαν ανυπεράσπιστο σκυλί», δήλωσε η μητέρα.

Η αστυνομία του Μισιόνες, που βρήκε το μαχαίρι του φόνου, συνέλαβαν δύο άντρες, δύο αδέρφια 18 και 22 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη