E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

Απίστευτη παρεξήγηση

Δημοσίευση 13/12/2018 | 16:37

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη δημοσιότητα μία σύντομη συνομιλία που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως το εξέλαβε η ηθοποιός- ήταν αγενής μαζί της. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στο προφίλ της στο facebook:

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.


Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ενας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ@@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γα@@σ@ μωρή που@@να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δίκη Τούνη: Σήμερα θα προβληθεί το επίμαχο βίντεο – «Ήταν κάτι σκληρό, χυδαίο, στιγματίστηκα»

Tabloid 27.03.2026
Σήμερα, Παρασκευή 27/3 συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση revenge pοrn της Ιωάννας Τούνη

Marseaux: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί, σαν τρελή, με τον σύντροφό μου»

Tabloid 27.03.2026
Η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη «Στην Αγκαλιά του Φάνη» αργά το βράδυ της Πέμπτης 26 Μαρτίου

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το ατύχημα του γιου της – «Κατάλαβα ότι δεν είναι απλό και πρέπει να πάω»

Tabloid 27.03.2026
Στη χθεσινή, ξαφνική της αποχώρηση από το Buongiorno αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της, το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου

Χαμός στον «Τροχό της Τύχης»: Παίκτης έλυσε τον τελευταίο γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο, δείτε βίντεο

Media 27.03.2026
Ο 23χρονος Χρήστος μπορεί να μην έχει ακόμα δίπλωμα, ωστόσο δήλωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα μαθήματα

Η Ζόζεφιν επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά μαζί με τον Νίνο: Είμαι ερωτευμένη

Tabloid 27.03.2026
Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, σχολίασε η τραγουδίστρια

Μπορείς να αναγνωρίσεις ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός; Ήταν μόλις 13 ετών

Celebrity Stories 27.03.2026
Ο διάσημος σταρ που έκανε το ντεμπούτο του στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» σε ηλικία 13 ετών

Νέα καταγγελία‑φωτιά για την Taylor Frankie Paul: Eρευνάται τρίτο περιστατικό βίας

Tabloid 27.03.2026
Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια: Tο περιστατικό του 2024 αλλάζει τα δεδομένα

Απάντηση ‑ κόλαφος της Τούνη σε αρνητικό σχόλιο ‑ «Σας τα δείχνω όλα, αξίζει... »

Tabloid Χτες
Δεν θα βαρεθεί τη διαφήμιση της ευτυχίας ποτέ, της έγραψαν κάτω από βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: To πινγκ πονγκ δηλώσεων

TV Buzz Χτες
«Αλεπουδάκο, δε χρειάζεται να το κάνω εγώ» – «Κακό πράγμα η ζήλια»

Παύλος Ντε Γκρες: Η απάντηση στα δημοσιεύματα

Tabloid Χτες
«Όλα είναι fake news ότι αγόρασα σπίτι – Μην τα διαβάζετε, μην τα ακούτε»

Γέννησε η Σοφία Ρίτσι, η φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Tabloid Χτες
Το μοντέλο με μία ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε το φύλο του παιδιού και το όνομά του

Ουγγαρέζος για Τσουρό: «Ευτελίζεται επαγγελματικά, έχει φτάσει σε μηδενικά νούμερα τηλεθέασης»

TV Buzz Χτες
«Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στον Κώστα, ούτε στους συνεργάτες του», πρόσθεσε ο παρουσιαστής