E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

Απίστευτη παρεξήγηση

Δημοσίευση 13/12/2018 | 16:37

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη δημοσιότητα μία σύντομη συνομιλία που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως το εξέλαβε η ηθοποιός- ήταν αγενής μαζί της. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στο προφίλ της στο facebook:

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.


Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ενας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ@@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γα@@σ@ μωρή που@@να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τζόκοβιτς χόρεψε σε ρυθμούς... bangaranga μαζί με την νικήτρια της Eurovision, Ντάρα

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η Βουλγάρα τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα καθώς θα συμμετάσχει στα βραβεία MAD σήμερα το βράδυ

Δείτε πώς ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, έπαθαν σοκ οι συνεργάτες του

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Ο Βρετανός παρουσιαστής μίλησε για τη διάγνωσή του με επιθετικό καρκίνο

Σάσα Μπάστα: Θα στείλω στον σύζυγό μου μία φωτογραφία και ένα πικάντικο μήνυμα για να μην ξεχάσει τι γυναίκα έχει

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Αυτή η φλόγα που έχουμε βασίζεται στο ότι ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον, σχολίασε η τραγουδίστρια

Ο Κέβιν Χαρτ έκανε διακοπές στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Μαζί τους και ο ράπερ Ludacris και η δική του σύζυγος - Έμειναν σε πολυτελές σκάφος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αποκαλυπτικό ποζάρισμα με μαγιό σε διακοπές

Social 17.06.2026
Το μοντέλο ανέβασε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Ακύλας: «Η διαφήμιση για γνωστό ταχυφαγείο με βοήθησε στο οικονομικό μου πρόβλημα»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Τον Ακύλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ για τη σοκαριστική κατάρρευσή της που της στοίχισε την όρασή της

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η τραγουδίστρια περιέγραψε την κρίση εξάντλησης που έζησε το 2002 στα γυρίσματα ταινίας, όταν το σώμα της «έκλεισε» μετά από 98 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς.

Αντζελα Δημητρίου: Η κόρη της αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η κόρη της Αντζελας Δημητρίου αποκάλυψε πως από το 2009, όταν έμαθε τη διάγνωσή της, η καθημερινότητά της άλλαξε ριζικά

Αμαλία Κωστοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για την τρίτη επέτειο της σχέσης τους

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουελ, οι οποίοι γιόρτασαν την τρίτη επέτειο της σχέσης τους, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο

Φαίη Σκορδά: «Παιδιά βγάλτε το!» – Σοκαρισμένη με βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα του Buongiorno

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα τον άγριο καβγά μεταξύ δύο κοριτσιών στην Εύβοια, που δημοσιοποιήθηκε χθες στα social media

Γωγώ Μαστροκώστα: Η ανάρτηση της κόρης της, Βικτώριας Δέλλα, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό της

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Λίγες εβδομάδες μετά την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα, η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα, προχώρησε στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής