E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

Απίστευτη παρεξήγηση

Δημοσίευση 13/12/2018 | 16:37

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη δημοσιότητα μία σύντομη συνομιλία που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως το εξέλαβε η ηθοποιός- ήταν αγενής μαζί της. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στο προφίλ της στο facebook:

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.


Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ενας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ@@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γα@@σ@ μωρή που@@να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision 11.02.2026
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid 11.02.2026
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social 11.02.2026
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»

Eurovision: Ο σάλος στην Κύπρο για το «Jalla», οι σκηνές που έκοψε το RIK & η αντίδραση της Antigoni

Eurovision 11.02.2026
Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από το τραγούδι «Jalla» της Antigoni, με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη Eurovision 2026

H Rihanna για ψώνια στο σούπερ μάρκετ – Το απρόοπτο με το καρότσι

Tabloid 11.02.2026
Η επική αντίδραση γυναίκας που δεν την αναγνώρισε και τα γέλια της τραγουδίστριας

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους

Tabloid 11.02.2026
Ο τραγουδιστής είχε πυρετό και έντονους πόνους

Ο Μικέλε Μορόνε ποζάρει γυμνός στο Instagram

Social 11.02.2026
Ο Ιταλός ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς ρούχα σε νέα δημοσίευση που έκανε

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σeξι φωτογραφίες της από το γυμναστήριο

Social 11.02.2026
«Ο στόχος είναι ένας, να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα»

Ο Eminem όπως δεν τον ξέρεις: Ο ράπερ που διάλεξε την πατρότητα αντί για τα φώτα

Celebrity Stories 11.02.2026
Πίσω από τη σκληρή εικόνα και τους προκλητικούς στίχους, ο Eminem έχτισε μια ήσυχη, δεμένη οικογένεια με απόλυτη αφοσίωση