E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

Απίστευτη παρεξήγηση

Δημοσίευση 13/12/2018 | 16:37

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μηνύματα με γνωστό ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της»

H Τραϊάνα Ανανία έβγαλε στη δημοσιότητα μία σύντομη συνομιλία που είχε με γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως το εξέλαβε η ηθοποιός- ήταν αγενής μαζί της. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία» -βλέπετε τα μηνύματα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά η ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στο προφίλ της στο facebook:

«Απ’την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.


Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε(εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία οπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ενας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου. Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ@@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη », «Θέλω να σε γα@@σ@ μωρή που@@να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας, τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκατά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν

Δακρυσμένος ο Τζώρτζογλου για τη Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

«Ρίχτο!»: Ακραίο γλέντι στην Εύβοια, έσπασαν πιάτα και... τουαλέτες με ηλεκτρικό τρυπάνι και σφυρί

Παράξενα Χτες
Το γλέντι δεν σταμάτησε στα... σπασμένα καθώς συνεχίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, με μουσική, χορό, λαϊκά τραγούδια και σούβλες

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Τον γνώρισα όταν ήταν 90 χρονών, με γοήτευσε η ψυχή του

Tabloid Χτες
«Η ηλικία του ήταν κάτι που σαφώς με προβλημάτισε και εμένα, αλλά επειδή στην πορεία γνώρισα τον άνθρωπο Αλέξανδρο, έπαψε να με απασχολεί», είπε ακόμα η σύντροφος του πρώην ποινικολόγου

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ουρές για ένα εισιτήριο που φτάνει μέχρι τα 477 ευρώ

Tabloid Χτες
Η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε φαινόμενο πρωτοφανούς ζήτησης

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι

Tabloid Χτες
Το ξεπερνάς με πολλή δουλειά, αυτή ήταν η στιγμή που μπήκα στην ψυχοθεραπεία, είπε η ηθοποιός

Κέιτι Πέρι: Βίντεο από τη βραδιά που η Ρούμπι Ρόουζ κατηγορεί την τραγουδίστρια για επίθεση

Tabloid Χτες
Πρόκειται για εμφάνιση της τραγουδίστριας πριν από περίπου 16 χρόνια στη Μελβούρνη