E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σατανικό σχέδιο 20χρονου για να ικανοποιήσει την διεστραμμένη φαντασίωσή του

Εν αγνοία της συντρόφου του

Δημοσίευση 12/12/2018 | 18:17

Το σατανικό σχέδιο 20χρονου για να ικανοποιήσει την διεστραμμένη φαντασίωσή του

Ένα σατανικό σχέδιο για να μπορέσει να ικανοποιήσει τη φαντασίωση που είχε στο διεστραμμένο μυαλό του είχε σκαρφιστεί ένας 20χρονος από την Γουκέσα του Ουινσκόνσιν.

Στις 29 Νοεμβρίου ο Edgardo Nieves παραδόθηκε στις αρχές, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση της 32χρονης φίλη του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην απολογία του, τη νάρκωνε σε σημείο που να πέφτει σε κώμα, ρίχνοντάς της στο φαγητό και στα ροφήματα μια ουσία που «την έβγαζε νοκ άουτ» και εν συνεχεία τη βίαζε. Αυτό, όπως είπε, συνέβη τουλάχιστον δέκα φορές και με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούσε την αρρωστημένη φαντασίωσή του που ήταν να κάνει έρωτα με «αναίσθητους ή νεκρούς ανθρώπους». Είπε, επίσης, στους αστυνομικούς πως όλο αυτό το αρρωστημένο «παιχνίδι» γινόταν εν αγνοία της συντρόφου του.

Η γυναίκα είχε καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στα τέλη Αυγούστου, σχετικά με τη συμπεριφορά του Nieves προς αυτήν, λέγοντας πως γινόταν όλο και πιο χειριστικός καθώς η σχέση τους προχωρούσε.

Ο 20χρονος βαρύνεται με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού, παράνομη φυλάκιση και χορήγηση επικίνδυνου φαρμάκου. Οδηγήθηκε στη φυλακή και η εγγύηση ορίστηκε στα 75.000 δολάρια μετρητά.

Η προκαταρκτική ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 10 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δεκαετιών καθώς και μεγάλο πρόστιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της χώρας - Σε απομόνωση ο γιατρός, έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση επαφών

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η αστυνομία τον μετέφερε σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου για να λάβει θεραπεία

Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 9χρονο παιδί ‑ Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ζώου

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Το ανήλικο μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο

Σεισμός στην Κάρπαθο μεγέθους 5,1 Ρίχτερ

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Καρπάθου και εστιακό βάθος 15,9 χιλιόμετρα

Λαμία: Έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού πατινιού και κατέληξε στο οδόστρωμα ‑ Στο νοσοκομείο 40χρονος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στη 01:15 μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Αθηνών στη Λαμία, όταν ένας 40χρονος άνδρας που κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι

Αποχώρησε και ο πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου από το κόμμα Καρυστιανού

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Αποχωρήσεις που προκαλούν αναταράξεις στο νεοσύστατο κόμμα ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία

Επεισόδιο σε πτήση προς Χανιά: Δύο γυναίκες συνελήφθησαν – Αστυνομικός τραυματίστηκε

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κατά τη διαδικασία σύλληψης, φέρονται να αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς και να αντέδρασαν έντονα

Θλίψη για την 36χρονη γιατρό που πέθανε στη γέννα του παιδιού της ‑ «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την προγραμματισμένη αεροδιακομιδή στην Αθήνα, κατέληξε πριν απογειωθεί το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ.

Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ήταν γνωστός για το ήθος, την προσωπικότητα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

Πολιτική 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.