E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ήμουν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, πήρε το ελάχιστο που του αξίζει»

Η σοκαριστική μαρτυρία κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα

Δημοσίευση 11/12/2018 | 15:08

«Ήμουν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, πήρε το ελάχιστο που του αξίζει»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Τρίτης το βίντεο μέσα από τις φυλακές Αυλώνα όπου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

«Πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένας από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε ότι συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος. «Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά».

Όπως αποκάλυψε, κρατούσαν μαζί τους και μαχαίρια. «Κανένα υπάλληλος, ούτε Θεός δεν μπορούσε να προστατέψει αυτόν τον άνθρωπο εκείνη την ώρα απέναντι σε επτά άτομα με επτά μαχαίρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ρε παιδιά φυλακή είμαστε, δεν είμαστε κάτω από το χώμα. Με σίδερα φτιάξαμε τα μαχαίρια», απάντησε στην ερώτηση πώς βρέθηκαν τα μαχαίρια μέσα στη φυλακή.

Όπως είπε, «ο άνθρωπος πήρε το ελάχιστο που του αξίζει και εγώ είμαι ληστής και θα ξαναπάω στην τράπεζα για ληστεία. Δεν έχω σκοτώσει».

Έπρεπε να κάνει παρέλαση και στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα μ’ αυτό που έχει κάνει. Φέρτε μας και τον Έλληνα εδώ. Για ταπείνωση τον γδύσαμε. Αυτό του αξίζει. Ήρθαν μετά οι σωφρονιστικοί και τον γλίτωσαν», είπε, μεταξύ άλλων, ο κρατούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Βασίλης Γκούμας σε ηλικία 79 ετών ‑ Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ

Αθλητικά Νέα 30.03.2026
Έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ και σέντερ στο μπάσκετ, ο Βασίλης Γκούμας, σκορπίζοντας θλίψη στον αθλητικό κόσμο.

Εγκλωβισμένοι στη Γαύδο μαθητές από σχολείο της Βούλας

Ελλάδα 30.03.2026
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού

Τραμπ: Φτιάχνει καταφύγιο στον Λευκό Οίκο

Κόσμος 30.03.2026
Υπόγειο καταφύγιο υψηλής ασφάλειας

Φόβοι για «κραχ» στα καύσιμα: Αγωνία για την επάρκεια ‑ «Καλπάζουν» οι τιμές σε βασικά αγαθά

Οικονομία 30.03.2026
Ο πόλεμος στο Ιράν συνεχίζεται και μαζί η ανοδική πορεία των τιμών

Καιρός: «Μεγάλη προσοχή την Τετάρτη» ‑ Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες

Καιρός 30.03.2026
Διπλή κυκλογένεση στη Μεσόγειο φέρνει έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα

Ανδρας ξάπλωσε στις ράγες του μετρό στις Βρυξέλλες και τον έσωσαν τελευταία στιγμή

Κόσμος 30.03.2026
Ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατφόρμα αντέδρασε άμεσα, φωνάζοντας και κάνοντας σήματα στον οδηγό του συρμού, ο οποίος κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει για καταθέσεις, κρυπτονομίσματα και κύρια κατοικία

Οικονομία 30.03.2026
Τέλος στα «σπαστά» μετρητά πάνω από 500 ευρώ και νέο marketplace για κόκκινα δάνεια