E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απολογία του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και τα στοιχεία

Δημοσίευση 10/12/2018 | 19:31

Η απολογία του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας στο νησί και οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά την προανακριτική κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, το φως της δημοσιότητας βλέπει η απολογία του 21χρονου Ροδίτη. Ο 21χρονος κατηγορούμενος έλυσε τη σιωπή του για τη δολοφονία της φοιτήτριας και περιέγραψε το στυγερό έγκλημα από τη δική του οπτική γωνία

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε την απολογία του 21χρονου. Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. “Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.”

“Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”

Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. “Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ” λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 05.02.2026
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος 05.02.2026
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός 05.02.2026
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα 05.02.2026
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία 05.02.2026
Αναλυτικά τα πρόστιμα