E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απολογία του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και τα στοιχεία

Δημοσίευση 10/12/2018 | 19:31

Η απολογία του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας στο νησί και οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά την προανακριτική κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, το φως της δημοσιότητας βλέπει η απολογία του 21χρονου Ροδίτη. Ο 21χρονος κατηγορούμενος έλυσε τη σιωπή του για τη δολοφονία της φοιτήτριας και περιέγραψε το στυγερό έγκλημα από τη δική του οπτική γωνία

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε την απολογία του 21χρονου. Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. “Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.”

“Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”

Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. “Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ” λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιμενικό για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας στο πλάι, ανετράπη και βυθίστηκε

Ελλάδα 04.02.2026
Ο χειριστής του «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»

Έπεσε η υπογραφή Τραμπ: Τέλος το shutdown στις ΗΠΑ

Κόσμος 04.02.2026
Και επίσημα «τελεία» μπήκε για το shutdown

Ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας στην Κούβα

Κόσμος 04.02.2026
Nέο ρεκόρ σε εθνικό επίπεδο

Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα εκβιάζοντας για χρήματα

Ελλάδα 04.02.2026
Στο παρελθόν η 56χρονη είχε κάψει και το αμάξι του πατέρα της

Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του»

Ελλάδα 04.02.2026
Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999

Συνήγορος του Πολίτη για την υπόθεση Λόρα – «Ρεπορτάζ καναλιών θίγουν την αξιοπρέπεια παιδιών»

Ελλάδα 04.02.2026
Προειδοποιεί για τις σοβαρές συνέπειες αυτών των πρακτικών

Μαραθώνια η κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο

Ελλάδα 04.02.2026
Τα βίντεο από την απαγωγή, η κληρονομιά και οι κακές παρέες

Στίβος: Έμεινε 2ος στο μίτινγκ της Οστράβα ο Τεντόγλου, βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είχε καλύτερο άλμα στα 8.23μ στην Τσεχία αλλά έμεινε πίσω από τον Ματία Φουρλάνι (8.30μ)

«Λόρα, ξέρεις πού μπορείς να με βρεις, είμαι εδώ» το μήνυμα του ετεροθαλούς αδερφού της 16χρονης που αγνοείται

Ελλάδα Χτες
Σχεδόν έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα από την Πάτρα, νέα στοιχεία και μαρτυρίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δάγκωσε και έκοψε το αυτί του συντρόφου της

Ελλάδα Χτες
Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού

Ολυμπιακός: Οπαδός έβρισε στα ελληνικά τον Μπαρτζώκα και εκείνος ανέβηκε στην εξέδρα για εξηγήσεις, βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντουμπάι