E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χίος: Καυγάς με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε 31χρονο – Ρήξη σπλήνας από τα τραύματα

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο τραυματίας χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο δεν κατάφερε να επιζήσει από τα τραύματά του

Ο Βρετανός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων ‑ Το έργο και η πορεία του

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ, μια από τις πλέον επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης τέχνης και σημαντικός Βρετανός καλλιτέχνης, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών

Θεσσαλονίκη: Δήμος μήνυσε νεκρή οδηγό για απείθεια 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Η άνευ προηγουμένου υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Γ` Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου η νεκρή… αθωώθηκε

Ιράν – ΗΠΑ: Ποιοι είναι οι 14 όροι που προβλέπει η μυστική συμφωνία ειρήνευσης

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν δημοσιοποίησαν το κείμενο του μνημονίου συνεννόησης 14 σημείων με τις ΗΠΑ, που προβλέπει παύση εχθροπραξιών, άρση κυρώσεων και αποδέσμευση δισεκατομμυρίων.

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Τι ερευνούν οι αρχές

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο 79χρονος έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κοζάνη: Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών – Το πυροβόλησαν τρεις φορές στο κεφάλι

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Το ζώο εντοπίστηκε στην περιοχή Πυλωρί του δήμου Βοΐου

Αεροδρόμιο Αμβούργου: Εκκενώθηκε τμήμα του λόγω μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Κόσμος 12.06.2026
Ύποπτο αντικείμενο στον έλεγχο επιβατών προκάλεσε συναγερμό στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και ανεστάλησαν απογειώσεις και επιβιβάσεις.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες 6 περιοχές επηρεάζονται

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Έντονα και επικίνδυνα φαινόμενα τις επόμενες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή συχνότητα κεραυνών

Ιλινόις: Τεράστιος ανεμοστρόβιλος κάλυψε τον ουρανό και άφησε ερείπια πίσω του (βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από τα ερείπια του κατεδαφισμένου σπιτιού του

Μυστήριο με τον πυροβολισμό 36χρονου στο Αγρίνιο: Το θύμα αλλάζει τις καταθέσεις του για το σημείο της επίθεσης

Ελλάδα 12.06.2026
Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου και να εντοπίσουν τον δράστη

Παξοί: Συνελήφθη πλοίαρχος για τη φωτιά δύο τουριστικών σκαφών ‑ Προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Ελλάδα 12.06.2026
Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση έκτασης περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας κατασπαράζει ψαροντουφεκά

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την επίθεση, με το θύμα να ακούγεται να ουρλιάζει «βοήθεια» ενώ πάλευε μέσα στο νερό