E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισόβια στον πατέρα που σκότωσε την κόρη του στην Πετρούπολη

«Ούτε μια φορά δεν διστάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας έδρας

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:08

Ισόβια στον πατέρα που σκότωσε την κόρη του στην Πετρούπολη

«Ευχαριστούμε για την ψυχή του παιδιού». Αυτά τα λόγια βγήκαν από τα χείλη των συγγενών της 18χρονης Ειρήνης, στο άκουσμα της απόφασης του Μικτού Ορκωτού, που καταδίκασε σε ισόβια και κάθειρξη 10 ετών τον πατέρα της για τη δολοφονία της.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον 56χρονο, τον οποίο έκριναν, ομόφωνα, ένοχο για το μαρτυρικό θάνατο της άτυχης Ειρήνης μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην Πετρούπολη, τον Αύγουστο του 2017.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο πατέρας της αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους. Το κορίτσι ξεψύχησε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύτηκε για λίγα εικοσιτετράωρα.

Ο εισαγγελέας της έδρας, στην αγόρευση του είχε χαρακτηρίσει τον κατηγορούμενο ψυχρό δολοφόνο, ζητώντας την καταδίκη του σύμφωνα με το κατηγορητήριο. «Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός… Ήταν τόσο αποφασισμένος να σκοτώσει το παιδί του, που ούτε μια φορά δεν διστάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο 56χρονος έφτασε στο έγκλημα για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, γιατί τον είχε εγκαταλείψει.

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος για πρώτη φορά, ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία ημέρα είχε καταναλώσει δυο κουτιά ψυχοφάρμακα. «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ήθελα κάνω κακό στο παιδί μου», είπε δηλώνοντας μετανιωμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Ελλάδα 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

Ελλάδα 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος