E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυκλώματα εκβιαστών και βιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας

Έκανε λόγο και για άλλες απόπειρες εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών στο νησί της Ρόδου

Δημοσίευση 9/12/2018 | 18:57

Κυκλώματα εκβιαστών και βιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας

Έκκληση απευθύνει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο ώστε να εξαρθρωθούν τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια στη Ρόδο. Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη,  Ιωάννης, «ξέσπασε» χθες επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο νησί δρα ανεξέλεγκτα, κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.   

Η υπόθεση ανοίγει νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της περιοχής μας, ενώ ήδη σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν παρθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.   

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»! Σχολιάζοντας την απόφαση της προφυλάκισης των δύο κατηγορούμενων δολοφόνων ο πατέρας της φοιτήτριας χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη» προσθέτοντας ότι «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!   

Ο πατέρας της φοιτήτριας κατήγγειλε «κυκλώματα» που υπάρχουν στο νησί της Ρόδου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα 'κυκλώματα' πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές!   

Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας» προσθέτοντας ότι « πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο 'απόστημα' που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το 'απόστημα', αυτό το 'κύκλωμα' που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του».   

Ο πατέρας σχολίασε τα κακόβουλα σχόλια που αναρτήθηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι «Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτά τα 'κυκλώματα' να εξαρθρωθούν».   

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη κατά ατόμων που αμαύρωσαν το όνομα της κόρης του με τα σχόλια και είπε πως «ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές

Μύκονος: Ο γυμνός influencer είχε ξαναχτυπήσει ‑ Μπήκε σε καφέ και προσπάθησε να γδυθεί

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι εργαζόμενοι τον εκδίωξαν σοκαρισμένοι

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Στο απόγειο της καριέρας του εμφανίστηκε γνωστά κέντρα και μαγαζιά, κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου της εποχής

Υδροστρόβιλοι στη Χαλκιδική: Εντυπωσιακό φαινόμενο στον Κόλπο του Αγίου Όρους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εντυπωσιακοί υδροστρόβιλοι εμφανίστηκαν στον Κόλπο του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική - δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι είπε στην Αστυνομία, ο πρώην σύζυγος της διασώστριας του ΕΚΑΒ που δολοφονήθηκε στη Σύρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Τα δύο ανήλικα παιδιά τους είναι μαζί με τον πατέρά τους στη Σύρο

Κόλαση φωτιάς στη νοτιοδυτική Γαλλία: Ανθρωποι απομακρύνoνται με βάρκες ‑ Σοκαριστικά βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Λεωφορεία έχουν παραταχθεί σε τέσσερις προβλήτες κι όλοι οι κάτοικοι έχουν κληθεί να εκκενώσουν την περιοχή - Δραματικές εικόνες στην Αρκασόν

Το διαζύγιο του αιώνα στη Νότια Κορέα: Το ποσό που θα καταβάλλει ο σύζυγος

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Νοτιοκορεατικό δικαστήριο διέταξε τον επικεφαλής του ομίλου SK Group, Τσέι Τάε Γουόν, να αποζημιώσει με 640 εκατομμύρια δολάρια την πρώην σύζυγό του. Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανέδειξε τον δεύτερο μεγαλύτερο όμιλο της χώρας και τα κέρδη από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Αδριατική: Μυστήριο με μαύρους πλαστικούς δίσκους που ξεβράζει η θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η προέλευση της διαρροής παραμένει αδιευκρίνιστη