E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυκλώματα εκβιαστών και βιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας

Έκανε λόγο και για άλλες απόπειρες εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών στο νησί της Ρόδου

Δημοσίευση 9/12/2018 | 18:57

Κυκλώματα εκβιαστών και βιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας

Έκκληση απευθύνει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο ώστε να εξαρθρωθούν τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια στη Ρόδο. Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη,  Ιωάννης, «ξέσπασε» χθες επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο νησί δρα ανεξέλεγκτα, κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.   

Η υπόθεση ανοίγει νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της περιοχής μας, ενώ ήδη σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν παρθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.   

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»! Σχολιάζοντας την απόφαση της προφυλάκισης των δύο κατηγορούμενων δολοφόνων ο πατέρας της φοιτήτριας χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη» προσθέτοντας ότι «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!   

Ο πατέρας της φοιτήτριας κατήγγειλε «κυκλώματα» που υπάρχουν στο νησί της Ρόδου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα 'κυκλώματα' πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές!   

Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας» προσθέτοντας ότι « πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο 'απόστημα' που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το 'απόστημα', αυτό το 'κύκλωμα' που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του».   

Ο πατέρας σχολίασε τα κακόβουλα σχόλια που αναρτήθηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι «Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτά τα 'κυκλώματα' να εξαρθρωθούν».   

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη κατά ατόμων που αμαύρωσαν το όνομα της κόρης του με τα σχόλια και είπε πως «ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο: Κατάρρευση σκάλας επιβίβασης με δημοσιογράφους στον Αραξο κατά υποδοχή αεροσκάφους – Τρεις τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Το περιστατικό έγινε κατά την πρώτη προσγείωση Boeing 737-8 της TUI – Τραυματίστηκαν δημοσιογράφος από την Αθήνα, εικονολήπτης και φωτορεπόρτερ από την Πάτρα – Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

Δασμοί 25% στα αυτοκίνητα και φορτηγά από την ΕΕ ανακοινώνει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί την Ευρώπη για μη τήρηση της εμπορικής συμφωνίας

Ο Τσίπρας αποκάλυψε το «μανιφέστο» του νέου του κόμματος ανήμερα Πρωτομαγιάς – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» τη σύγκλιση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής και Ανανεωτικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας

Τραμπ για αλεξίσφαιρο γιλέκο: «Δεν μου αρέσει να φαίνομαι 10 κιλά πιο χοντρός»

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Η επίθεση στο Δείπνο των Ανταποκριτών προστίθεται σε σειρά περιστατικών που έχουν προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια του προέδρου

Το συγκινητικό βίντεο της τελευταίας προσγείωσης πιλότου της Aegean μετά από 45 χρόνια: Σήμερα δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής

E-Daily 3.Left 01.05.2026
«Εσείς αποτελούσατε πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι της πτήσης, άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και μου εμπιστεύονται κάτι τόσο πολύτιμο» είπε ο πιλότος με τους επιβάτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα

1,7 εκατ. ευρώ θα έβγαζε το κύκλωμα από τον μισό τόνο σκανκ που εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα, τα ναρκωτικά ξετρύπωσε ο σκύλος Βλαντ

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο Βούλγαρος οδηγός δεν συνεργάζεται με τις αρχές - Αγνωστος ακόμα ο προορισμός των ναρκωτικών

Ποδηλάτης «κόλλησε» πίσω από νταλίκα στην Εθνική Οδό: Κωμικοτραγικές εικόνες με τεχνική από την F1

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ο αναβάτης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το slipstream της νταλίκας, μια τακτική που εφαρμόζουν οι πιλότοι των γκραν πρι

Νέα Υόρκη: Τρομακτικό βίντεο από έκρηξη σε σπίτι ‑ Το ωστικό κύμα εκτόξευσε αστυνομικούς

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Ένας από τους αστυνομικούς ρωτά τους συναδέλφους του αν είναι καλά, καθώς προσπαθούν να συνέλθουν από την έκρηξη μέσα στα ερείπια.

Εργατική Πρωτομαγιά: Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ‑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Σε ποια σημεία της πόλης έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ακρωτηριασμό 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Το 5χρονο παιδί ακρωτηριάστηκε στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη του

«Ψεύτης ο Μαρτίνεθ»: Η σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου στον προπονητή της Βαλένθια

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
«Ούτε οι διαιτητές δεν αναφέρουν τίποτα, επειδή δεν συνέβη τίποτα. Το μόνο που συνέβη είναι ότι χάσατε 2-0 στο γήπεδό σας»

Λήγει σήμερα η προθεσμία των 60 ημερών για τον Τραμπ ‑ πλέον απαιτείται έγκριση Κογκρέσου για επιχειρήσεις κατά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι τυχόν νέα πλήγματα θα φέρουν «επώδυνη» απάντηση