E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους μήνες

Δημοσίευση 9/12/2018 | 17:45

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μια κοινή δηµόσια εµφάνισή τους σε επίσηµη θεατρική πρεµιέρα πριν από λίγες ηµέρες στάθηκε η αφορµή για να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους µήνες.

Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου και τον Στέλιο Νιάκαρη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «∆ιπλή ταρίφα», στο θέατρο «Αθηνά». Το γεγονός ότι κατέφθασαν µαζί στο θέατρο, αλλά και τα βλέµµατα όλο νόηµα που αντάλλασσαν και τα οποία πρόδιδαν την ερωτική ατµόσφαιρα που έχει αναπτυχθεί ανάµεσά τους εδώ και λίγο καιρό, ήταν αρκετά για να αποκαλύψουν το γλυκό µυστικό τους!

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Μελίνα στην επιτυχηµένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», και ο Ελληνας Αδωνις, ο οποίος έχει καταγράψει στο προσωπικό του κοντέρ εκατοντάδες χιλιόµετρα σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων µόδιστρων όπως οι Versace, Cavalli και Dolce & Gabbana, ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν από τον γνωστό και επιτυχηµένο σκηνοθέτη Βασίλη Θωµόπουλο για να παίξουν στη σειρά του Open Beyond «Ελεύθερη σχέση», µε πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και τη ∆ήµητρα Ματσούκα.

Οι ατέλειωτες ώρες στα γυρίσµατα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντά τους τους έφεραν ακόµα πιο κοντά και κάποια στιγµή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ. Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης και εκείνος µετά το τέλος της σχέσης του µε τη φοιτήτρια του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη, µε την οποία ήταν ζευγάρι περίπου δύο χρόνια, αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Πλέον, σύμφωνα με τη Realnews, είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά µαζί. Οσοι τους συναναστρέφονται µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο και ταιριαστό ζευγάρι. Πάντως, ακόµα και µετά τα πολύωρα γυρίσµατα για τη σειρά «Ελεύθερη σχέση», που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωµόπουλος και µε την οποία εκείνη έκανε τη δυναµική τηλεοπτική επιστροφή της, οι δυο τους επιζητούν να περνούν τονελεύθερο χρόνο τους µαζί, κάτι που αποδεικνύει στους φίλους τους το πόσο πολύ ταιριάζουν. Συνήθως καταλήγουν σε γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant στο Κολωνάκι, όπου ο Στέλιος Νιάκαρης εργάζεται στην υποδοχή και φυσικά έχει γίνει το στέκι της ηθοποιού, για να τον βλέπει περισσότερο και να περνούν µαζί τα βράδια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία