E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρία χρόνια φυλακή στον εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά

Στην Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 7/12/2018 | 19:14

Τρία χρόνια φυλακή στον εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 33χρονος εργοδότης που παραπέμφθηκε σε δική, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του σε πιτσαρία στην Επτάλοφο Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που εξέτασε την υπόθεση κατόπιν μήνυσης του θύματος, έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι δύο τελευταίες πράξεις αφορούσαν τη χρήση σιδερογροθιάς με την οποία ο 33χρονος γρονθοκόπησε απρόκλητα τον μηνυτή, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά και τραύματα στη μύτη και στην κάτω γνάθο.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο λόγω λιποθυμικού επεισοδίου που υπέστη, όπως κατέθεσε η συνήγορός του που τον εκπροσώπησε στη δίκη.

Με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού και φορώντας κολάρο, ο διανομέας φαγητού κατέθεσε στο δικαστήριο ότι άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από τον πρώην εργοδότη του, όταν μία μέρα τον ενημέρωσε ότι δεν θα πάει στη δουλειά εξαιτίας ασθένειας. Όπως είπε, οι χυδαίες ύβρεις, οι απειλές και το γεγονός ότι δούλευε για ενάμιση μήνα ανασφάλιστος τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από την επιχείρηση. «Έλεγε ότι "κρεμάς το μαγαζί" και απειλούσε ότι μόλις γυρίσει από την Ελβετία θα "δεις τι θα πάθεις". Έφτασε στο σημείο να απειλεί τον 9χρονο γιο μου», κατέθεσε ο ίδιος.

Ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όταν ο διανομέας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κοντά στην πιτσαρία. Την ώρα που περίμενε την Τροχαία, σύμφωνα με όσα είπε, εμφανίστηκε ο 33χρονος και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. «Προσπάθησα να αμυνθώ και τον σκούντηξα στο στήθος. Εκείνος πήγε πίσω στο μαγαζί του, πήρε την σιδερογροθιά και επέστρεψε συνεχίζοντας τα χτυπήματα», περιέγραψε το περιστατικό.

Η συνήγορος υπεράσπισης δεν αμφισβήτησε την αποδιδόμενη πράξη, δηλώνοντας ότι ο εντολέας της έχει μετανοήσει, ενώ ισχυρίστηκε μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε εκατέρωθεν αποστολή υβριστικών μηνυμάτων. Οι ισχυρισμοί όμως δεν έπεισαν το δικαστήριο που καταδίκασε τον 33χρονο σε φυλάκιση τριών χρόνων και επιπλέον σε χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ, ποινή κατά της οποίας ασκήθηκε έφεση.

Στο πλευρό του μηνυτή βρέθηκαν δεκάδες διανομείς από τη Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συνάδελφό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος 21.03.2026
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα 21.03.2026
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα 21.03.2026
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος 21.03.2026
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός 21.03.2026
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα 21.03.2026
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη

Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία σε απόσταση 4000 χιλιομέτρων

Κόσμος 21.03.2026
Το γεγονός αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό από στρατιωτικούς αναλυτές, καθώς η βάση του Ντιέγκο Γκάρσια βρίσκεται σε απόσταση περίπου 4.000 χιλιομέτρων από το ιρανικό έδαφος

Πρωτόγνωρες εικόνες από την κακοκαιρία Τερέζα στις Κανάριες Νήσους: Θυελλώδεις άνεμοι και γιγαντιαία κύματα, χιόνισε στην Τενερίφη

Κόσμος Χτες
Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 140 χλμ/ώρα, δρόμοι πλημμύρισαν, ακυρώθηκαν πτήσεις, ενώ οι Αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις φοβούμενες για τη σωματική ακεραιότητα ντόπιων και τουριστών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος έχει έντονη δραστηριότητα στα social media - Έρευνα της αστυνομίας για κύκλωμα διακίνησης αναβολικών

Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 21χρονο ποδοσφαιριστή

Κόσμος Χτες
Δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους