E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Νοτιοκορεάτες ξεφεύγουν από το στρες μπαίνοντας... φυλακή!

Και πληρώνουν κι από πάνω!

Δημοσίευση 9/12/2018 | 00:34

Οι Νοτιοκορεάτες ξεφεύγουν από το στρες μπαίνοντας... φυλακή!
@9gag.com

Οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου στην Νότια Κορέα είχαν μια παράξενη ιδέα ώστε να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους και να βγάλουν χρήμα με ουρά. Μετέτρεψαν το ξενοδοχείο σε μια ιδιότυπη «φυλακή», ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους και το έντονο στρες!

Κι όμως, ακόμα κι αυτό κάποιος το σκέφτηκε. Να δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να πληρώσει ώστε να μπει για λίγες μέρες σε ένα περιβάλλον φυλακής. Οι επισκέπτες έτσι «ξεφεύγουν» για λίγο από τα συνηθισμένα και απομονώνονται, κάνοντας παρέα μόνο με τις σκέψεις τους.

Η ιδέα φαίνεται πως αποδίδει, αφού η επισκεψιμότητα είναι πρωτοφανής. Άνθρωποι όλων των ηλικιών σπεύδουν στην απομόνωση ενός κελιού, για να νιώσουν… ελεύθεροι από τα προβλήματά τους.

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η «φυλακή» έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 ανθρώπους έστω και για μια νύχτα. Οι προσωρινοί κάτοικοι των 50 ειδικά διαμορφωμένων κελιών μάλιστα, φεύγουν με το παράπονο ότι η εμπειρία ήταν σύντομη και υπόσχονται στον εαυτό τους πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν.

Μόλις κάποιος περάσει το κατώφλι της «φυλακής», θα πρέπει να παραδώσει κινητά και λοιπά προσωπικά είδη, με το ξενοδοχείο να τους προσφέρει ένα στρώμα (κι όχι κρεβάτι), τρία γεύματα την ημέρα και όσο τσάι τραβάει η καρδιά τους. Απίθανα πράγματα!

Μην ξεχνάμε φυσικά και την πληρωμή. Για να απομονωθείς σε ένα κελί και να απολαύσεις τις «πλουσιοπάροχες» υπηρεσίες, θα πρέπει να καταβάλεις 90 δολάρια την ημέρα. Αν βρεις ελεύθερο! Δεν χρειάζεται βέβαια να πούμε, ότι οι πιο συχνοί πελάτες είναι μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και δημόσιοι λειτουργοί, των οποίων το στρες είναι αυξημένο στην καθημερινότητά τους.

Πηγή φωτογραφιών: 9gag.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αθηνά New York από το Bachelor συμμετείχε στον διαγωνισμό bodybuilding «Olympia»

Tabloid 12.10.2025
Η Αθηνά New York, γνωστή στο ελληνικό κοινό απ` τη συμμετοχή της στο The Bachelor, το οποίο και είχε κερδίσει, έγινε bodybuilder και συμμετείχε στο διαγωνισμό «Olympia»

Ρένος Χαραλαμπίδης – Δηλητηριάστηκε από ζαμπονοτυρόπιτα: «Έκανα εμετό και έκαψα τις φωνητικές μου χορδές»

Tabloid 12.10.2025
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού για την πιο δύσκολη στιγμή της θεατρικής του καριέρας

Στο Voice η 16χρονη ανιψιά του Τζίμη Πανούση: «Του γνωστού;» ρώτησε ο Χρήστος Μάστορας

Tabloid 12.10.2025
Η Δέσποινα Πανούση πήγε με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με «απόφαση καρδιάς»

Στο νοσοκομείο ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid 12.10.2025
O μεγάλος γιος της τραγουδίστριας, Μπάμπης Λαζαρίδης, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Η πριγκίπισσα που ξεπερνά σε πλούτο τη Charlotte και την Kate Middleton

Celebrity Stories 12.10.2025
Πόσο υπολογίζεται η περιουσία της;

Το ψάρι που μπορεί να βλέπει με το δέρμα του ακόμα και όταν πεθάνει

Περιβάλλον 12.10.2025
Τι έδειξε μια πρόσφατη μελέτη

Ο Ρώσος πυγμάχος που προπονείται παλεύοντας με αρκούδες

Παράξενα Χτες
Ο Αρσλάνμπεκ Μαχμούντοφ δεν είναι απλώς ένας πυγμάχος. Είναι ένα... φαινόμενο!

Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: Πολιτικός γάμος με άρωμα Silicon Valley στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει στην Ελλάδα το 2026

GNTM: Αυτά είναι τα 19 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι

TV Buzz Χτες
50 υποψήφιοι και υποψήφιες κλήθηκαν να διεκδικήσουν μια θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό

Συρίγος: Απαντά στην «επίθεση» του Λιάγκα

TV Buzz Χτες
«Τρεις μέρες διαγωνισμός μπούρδας στην εκπομπή σου, να το κοιτάξεις»