E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Πήρε θέση στην κόντρα του γιου της

Δημοσίευση 7/12/2018 | 12:43

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Θέση στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτα μετά την ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» πήρε η μητέρα του ηθοποιού. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε στην εφημερίδα Espresso και ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα τονίζοντας κυρίως ό,τι ο γιος τηςπάλεψε μόνος τους και χωρίς πλάτες για να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή ανέφερε: «Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι. Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος… Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό