E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Πήρε θέση στην κόντρα του γιου της

Δημοσίευση 7/12/2018 | 12:43

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Θέση στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτα μετά την ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» πήρε η μητέρα του ηθοποιού. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε στην εφημερίδα Espresso και ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα τονίζοντας κυρίως ό,τι ο γιος τηςπάλεψε μόνος τους και χωρίς πλάτες για να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή ανέφερε: «Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι. Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος… Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής