E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Πήρε θέση στην κόντρα του γιου της

Δημοσίευση 7/12/2018 | 12:43

Ξέσπασε η μητέρα του Σεφερλή για τις δηλώσεις Ακρίτα

Θέση στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτα μετά την ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» πήρε η μητέρα του ηθοποιού. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε στην εφημερίδα Espresso και ξέσπασε εναντίον της Έλενας Ακρίτα τονίζοντας κυρίως ό,τι ο γιος τηςπάλεψε μόνος τους και χωρίς πλάτες για να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή ανέφερε: «Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι. Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος… Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»