E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Ο εφιάλτης που έζησε

Δημοσίευση 7/12/2018 | 10:25

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Μία αμερικανίδα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία Χίλτον και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια (88 εκατ. ευρώ) υποστηρίζοντας ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο θυγατρικής αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίασε.

Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η γυναίκα είχε μόλις τελειώσει τις νομικές σπουδές της και έμενε στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης, όπου θα έδιβε εξετάσεις για την άδεια δικηγορίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους χωρίς να καταλάβει απολύτως τίποτα και λίγους μήνες αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της. Τότε άρχισε να λαμβάνει μέιλ από άγνωστο, ο οποίος ζητούσε φωτογραφίες της.

«Θέλω ένα σόου από σένα μόνο για μένα» της έγραφε. «Δεν χρειάζεται να δείξεις το πρόσωπό σου. Και μετά θα εξαφανιστώ και θα κατεβάσω το βίντεο από το πορνογραφικό σάιτ, πριν το αντιγράψουν όλα τα άλλα...»
Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο άγνωστος ήξερε σε ποιά σχολή πήγε, πού δούλευε και πού είχε δώσει εξετάσεις. Η γυναίκα δεν απάντησε και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ. Μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της. Ο δε άγνωστος της ζήτησε 2.000 δολάρια αμέσως και 1.000 τον μήνα για έναν χρόνο. Η γυναίκα δεν υπέκυψε και όπως υποστηρίζει, το βίντεο εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ.

Κατόπιν αυτών, αποφάσισε να μηνύσει και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο Ολμπανι αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα στοιχεία της. Οπως υποστηρίζει στη μήνυση, δεν είναι το μοναδικό θύμα. Ο δικηγόρος της που ερεύνησε το θέμα διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την ηρεμία των πελατών μας και θεωρούμε τις λεπτομέρειες της μήνυσης πολύ ανησυχητικές...» δήλωσε εκπρόσωπος του Χίλτον, ενώ το ξενοδοχείο στο Ολμπανι υποστήριξε ότι από την εσωτερική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα 300 ευρώ: Εξήγγειλαν νέα κατηγορία δικαιούχων

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Αυξάνεται τόσο ο αριθμός των δικαιούχων όσο και το ύψος της ενίσχυσης, η οποία από 250 ευρώ φτάνει στα 300 ευρώ

Τραγωδία στου Ζωγράφου: Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Στο σημείο σπεύδει η αστυνομία για να ερευνήσει το τραγικό συμβάν

Θεσσαλονίκη: 40χρονος μπήκε οπλισμένος σε ίντερνετ καφέ και έψαχνε την πρώην σύντροφό του

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η 34χρονη εργάζεται στο κατάστημα, αλλά εκείνη τη στιγμή απουσίασε - Είχε πάνω του δύο πιστόλια και 878 ευρώ

Θρίλερ με το drone στη Λευκάδα, ήταν οπλισμένο και το απενεργοποίησαν

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Είναι ουκρανικής κατασκευής και δεν ανήκει σε ιδιώτη - Την υπόθεση χειρίζεται το ΓΕΕΘΑ

Ομηρία σε τράπεζα στη Γερμανία μετά από επίθεση σε χρηματαποστολή

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

«Πήρα το όπλο για μπαλοθιές στη μνήμη του και κατέληξα δολοφόνος»: Υπό άκρα μυστικότητα η απολογία του 54χρονου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το κλίμα τα τελευταία 24ωρα στην Αμμουδάρα παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο

Η πρόταση για περιορισμό του πληθυσμού στα 10 εκατ. που διχάζει τους Ελβετούς: Τι έδειξε δημοσκόπηση

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Η πρόταση πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία στις 14 Ιουνίου

Στη φυλακή ο Πακιστανός ντελιβεράς που πετούσε πέτρες σε περαστικούς στην Κηφισιά

Ελλάδα 08.05.2026
Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ανακαλύφθηκαν ίχνη γιγάντιου καλαμαριού: Μεγαλύτερο από σχολικό λεωφορείο, με μάτια σαν μεγάλη πίτσα

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τα μάτια αυτού του πλάσματος θεωρούνται τα μεγαλύτερα στον ζωικό κόσμο

Θρίλερ στη Λευκάδα με το drone ‑ Τι εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Ένα drone που βρέθηκε στα ανοιχτά της Βασιλικής από ψαράδες έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Λευκάδας