E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ράντσο του έpωτα: Αυτός είναι ο πιο ακριβός οίκος ανοχής στον κόσμο

Το παγκοσμίου φήμης Chicken Ranch

Δημοσίευση 7/12/2018 | 00:06

Το ράντσο του έpωτα: Αυτός είναι ο πιο ακριβός οίκος ανοχής στον κόσμο

Το Chicken Ranch είναι ένας από τους διασημότερους νόμιμους οίκους ανοχής στην Αμερική και από ότι φαίνεται ο πιο ακριβός στον κόσμο. Βρίσκεται περίπου 60 μίλια δυτικά του Λας Βέγκας, κοντά στην πόλη Pahrump και έχει έκταση 40 στρεμμάτων, 17 δωμάτια και διακοσμημένα θεματικά "μπανγκαλόου" για τους πελάτες που επιθυμούν μια πιο πολυτελή εμπειρία.

Έχει τουλάχιστον 15 γυναίκες που ζουν και εργάζονται εκεί ανά πάσα στιγμή και οι ίδιες καθορίζουν τις δικές τους τιμές και υπηρεσίες. Επιπλέον αποτελεί τον κοντινότερο νόμιμο οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας και στεγάζει το πασίγνωστο μπαρ Leghorn που είναι γνωστό πέρα από τις άλλες δραστηριότητες.

Η τρέχουσα ιδιοκτησία, η οποία εκμεταλλευόταν το Chicken Ranch από το 1982, όταν το αγόρασε για 1.000.000 δολάρια, αποφάσισε να ξεκινήσει την διαδικασία της πώλησης του πέρσι με την τιμή να έχει καθοριστεί στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια για τις επιχειρήσεις, τις εγκαταστάσεις και διάφορα άλλα περιουσιακά στοιχεία, καθιστώντας το τον ακριβότερο οίκος ανοχής στον κόσμο. Η αγορά περιλαμβάνει επίσης το εμπορικό όνομα, τα εμπορικά σήματα, τα πνευματικά δικαιώματα και τις ιστοσελίδες.

Σχολιάζοντας την πώληση ο μεσίτης ακινήτων που χειρίζεται την πώληση, σχολίασε: "Πρόκειται για μια εξαιρετική επιχειρηματική και επενδυτική ευκαιρία. Ο αγοραστής θα αποκτήσει μια κερδοφόρα, μακρά εδραιωμένη επιχείρηση υψηλού προφίλ που είναι μια παγκοσμίου φήμης οντότητα που βρίσκεται κοντά στην «Τουριστική Πρωτεύουσα του Κόσμου»".

Δείτε το ράντσο του έpωτα στο video που ακολουθεί:

*Η κεντρικη φωτογραφία είναι απο την σελίδα του Chicken Ranch στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια

Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Η Ιωάννα Τούνη είναι σημαντική φιγούρα για την ποπ κουλτούρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Δείτε τι είπε η Youtuber και τραγουδίστρια για την Instagrammer και την απουσία της από τα φετινά βραβεία

Jennifer Aniston και Jim Curtis: Κοινές καλοκαιρινές στιγμές ‑ Γάμος στην Ελλάδα;

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γάμο στην Ελλάδα.

Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
Χρειαζόμουν μια ανανέωση: Ήλιος, μπικίνι και μουσική, έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Η φάρσα του Τζόκοβιτς σε ball girl στο Wimbledon που έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το ψαλίδι, προκαλώντας αρχικά την αγωνία της νεαρής

Αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης: Το κράξιμο, Δανάη Μπάρκακαι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση, τις οικονομικές δυσκολίες του J2US και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Η Μαντόνα μιλά για τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα – Ποια ήταν η πρώτη της λέξη

E-Daily 3.Left Χτες
Η pop star εξομολογήθηκε στη Vogue Italia τις πιο σκοτεινές στιγμές της νοσηλείας της το καλοκαίρι του 2023, όταν μια σήψη την οδήγησε σε κώμα δύο ημερών.

Το σόι σου: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τα μυστικά της επόμενης σεζόν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξωτερικών γυρισμάτων της σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας προς τους συνεργάτες του: «Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δεν κράτησε τα σχόλιά του για τον εαυτό του, απευθυνόμενος ανοιχτά στην ομάδα του με αιχμηρό ύφος.

Τέλος από το Happy Day ‑ Ποιος κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσιογράφος με δεκαετή παρουσία στο Happy Day αναλαμβάνει νέα θέση στη «Super Κατερίνα» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA.

Η Κιμ Καρντάσιαν με μικροσκοπικά λεοπάρ εσώρουχα από τη σειρά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της