E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Ρόδο: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

Φωτογραφία: H άτυχη φοιτήτρια με τον 19χρονο Αλβανό, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της

Δημοσίευση 6/12/2018 | 09:33

Έγκλημα στη Ρόδο: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

Το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο η 21χρονη φοιτήτρια με αποτέλεσμα εκείνη να εκλιπαρεί τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Έλληνα να την πάνε στο νοσοκομείο με εκείνους να αδιαφορούν εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης δύτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης μετά από όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.

H άτυχη φοιτήτρια με τον 19χρονο Αλβανό, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου

Η οικογένεια της άτυχης Ελένης θα ζητήσει σήμερα την αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου όπως είπε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους Αλέξης Κούγιας ο οποίος μεταβαίνει στο νησί των Ιπποτών για να καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας θα ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα για την κατ’αντιπαράσταση τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πάρα πολλά κενά και λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί από τους κατηγορούμενους οι οποίοι κατά τις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις ενώ ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο για το στυγερό έγκλημα.
Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας