E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένα ολόκληρο χωριό τσιτσιδώθηκε για το ημερολόγιο του 2019

Για καλό σκοπό...

Δημοσίευση 6/12/2018 | 08:38

Ένα ολόκληρο χωριό τσιτσιδώθηκε για το ημερολόγιο του 2019

Στη μόδα των γuμνών ημερολογίων για καλό σκοπό υποτάχθηκε ένα ολόκληρο χωριό στο Κεντ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για ένα κέντρο φροντίδας παιδιών.

Σχεδόν κάθε επιχειρηματίας στο χωριό Άιγουειντ του Κεντ αποφάσισε να πάρει μέρος στην προσπάθεια αυτή με πολλούς εξ αυτών να φωτογραφίζονται στους χώρους εργασίας τους.

Στο ημερολόγιο παρελαύνουν 24 πολίτες και επαγγελματίες.

Την ιδέα είχε μια 39χρονη αισθητικός, η Λόρα Τζίσμαν, η οποία έκανε τη σχετική πρόταση πριν από δύο εβδομάδες μέσω Facebook.

«Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους» δήλωσε η 39χρονη αισθητικός που και αυτή φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο.

Παρά τις δυσεμενείς καιρικές συνθήκες καθώς τις ημέρες των φωτογραφίσεων επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες, το ημερολόγιο είναι έτοιμο και θα τυπωθεί την Παρασκευή.

Όταν συμπληρωθεί το ποσό που απαιτείται για το κέντρο φροντίδας παιδιών, τα χρήματα που θα περισσέψουν θα πάνει για την κατασκευή μιας επιπλέον τουαλέτας στην εκκλησία του χωριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social 26.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social 26.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Τομ Χανκς: Η αντίδρασή του όταν είδε Έλληνα fan με το πρόσωπό του ως τατουάζ

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα, όταν θαυμαστής του αποκάλυψε τατουάζ με τη μορφή του από το Forrest Gump στη γάμπα του.

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.