E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια

Η Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» τη φίλη της, Μέγκι Ντρίο

Δημοσίευση 5/12/2018 | 16:36

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια

Τις γνωρίσαμε ως την «τριάδα της φωτιάς» του Greece’s Next Top Model, που κατάφεραν από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι μόδας να κάνουν αρνητική εντύπωση. Η Μέγκι Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου, όσο καιρό ήταν όλες μαζί στο σπίτι του GNTM, έμοιαζαν ως μία ισχυρή τριάδα, που ήταν απέναντι στις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ το τηλεοπτικό κοινό λάτρευε να… μισεί!

Ωστόσο, η αποχώρηση της Μέγκι -για πολλούς ήταν ο «εγκέφαλος» της τριάδας- σταδιακά «έσπασε» την κλίκα, ενώ πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι ότι η περίφημη «τριάδα της φωτιάς», αποτελεί παρελθόν. Και τα όσα είπε η Μικαέλα στη «Φωλιά των Κου Κου», μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, μάλλον επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η Μικαέλα, η οποία μέσα στο GNTM είχε κόντρα με την Άννα Αμανατίδου, την οποία «κάρφωνε» με κάθε ευκαιρία, δε δίστασε να «δώσει» στεγνά τη Μέγκι ως «ηθική αυτουργό». Τι εννοούμε με αυτό; Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Μέγκι ήταν εκείνη που έβαζε λόγια.

Συγκεκριμένα, είπε για την Άννα Αμαντίδου: «Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα… Δεν την ήξερα από πριν… Θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Έχω πει και καλά λόγια για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, αλλά δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Το «διπρόσωπη» το έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα… Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος, γιατί στηρίχτηκα πάνω σε αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα. Και γι' αυτό της ζητάω συγνώμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δε σταματούν τα reunion: μετά το «Σόι σου», επιστρέφουν δύο ακόμη θρυλικές σειρές

Tabloid 18.11.2025
Μετά το «Σόι σου» έρχονται δύο ακόμη θρυλικά reunion

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Tabloid 18.11.2025
Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid 18.11.2025
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου