E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια

Η Μικαέλα Φωτιάδη «καρφώνει» τη φίλη της, Μέγκι Ντρίο

Δημοσίευση 5/12/2018 | 16:36

Η άλλοτε «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next Top Model έβγαλε μαχαίρια

Τις γνωρίσαμε ως την «τριάδα της φωτιάς» του Greece’s Next Top Model, που κατάφεραν από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι μόδας να κάνουν αρνητική εντύπωση. Η Μέγκι Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου, όσο καιρό ήταν όλες μαζί στο σπίτι του GNTM, έμοιαζαν ως μία ισχυρή τριάδα, που ήταν απέναντι στις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ το τηλεοπτικό κοινό λάτρευε να… μισεί!

Ωστόσο, η αποχώρηση της Μέγκι -για πολλούς ήταν ο «εγκέφαλος» της τριάδας- σταδιακά «έσπασε» την κλίκα, ενώ πλέον όλοι είναι πεπεισμένοι ότι η περίφημη «τριάδα της φωτιάς», αποτελεί παρελθόν. Και τα όσα είπε η Μικαέλα στη «Φωλιά των Κου Κου», μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, μάλλον επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η Μικαέλα, η οποία μέσα στο GNTM είχε κόντρα με την Άννα Αμανατίδου, την οποία «κάρφωνε» με κάθε ευκαιρία, δε δίστασε να «δώσει» στεγνά τη Μέγκι ως «ηθική αυτουργό». Τι εννοούμε με αυτό; Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Μέγκι ήταν εκείνη που έβαζε λόγια.

Συγκεκριμένα, είπε για την Άννα Αμαντίδου: «Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα… Δεν την ήξερα από πριν… Θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Έχω πει και καλά λόγια για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, αλλά δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Το «διπρόσωπη» το έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα… Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος, γιατί στηρίχτηκα πάνω σε αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα. Και γι' αυτό της ζητάω συγνώμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Διακοπή στη σημερινή δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Tabloid 20.02.2026
«Όταν την ενημέρωσα για αυτή τη νέα διακοπή, στεναχωρήθηκε», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της γνωστής influencer

Ο Έρικ Ντέιν έμενε δωρεάν σε σπίτι του Τζόνι Ντεπ για να μην επιβαρύνεται οικονομικά όσο «πάλευε» με την ALS

Tabloid 20.02.2026
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου σε ηλικία 53 ετών μετά από μία δεκάμηνη μάχη με την πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση

Star: Ποιος παρουσιάζει το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι LINGO;

Tabloid 20.02.2026
Το LINGO είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι λέξεων, που συνδυάζει δεξιότητα, ένταση και χιούμορ, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα

Αποκαλυπτική και σέξι η Σοφία Βεργκάρα ‑ Ανέβασε τόπλες φωτογραφίες της από τα παλιά

Tabloid 20.02.2026
Η Λατίνα ηθοποιός δημοσίευσε τόπλες εικόνα της με μικροσκοπικό μαγιό

Έρικ Ντέιν: Η σύζυγός του είχε αποσύρει το διαζύγιο μετά τη διάγνωση με ALS ‑ Εξηγεί τον λόγο

Tabloid 20.02.2026
Η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ αναφέρει τους λόγους για την ανάκληση του διαζυγίου και την προτεραιότητα που έδωσε στην οικογένεια

Έρικ Ντέιν: «Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό» ‑ Τι είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη για τη νόσο

Tabloid 20.02.2026
Η γενναία εξομολόγηση του ηθοποιού για τη μάχη με την ALS, η δύναμη που αντλούσε από τη δουλειά και το μήνυμα που άφησε πίσω του μέχρι το τέλος

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι καλά, μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε

Tabloid 20.02.2026
Η ηθοποιός απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να νοσηλεύεται ξανά μετά την απώλεια του συντρόφου της

Δημοσιογράφος έδινε ρεπορτάζ υπό την επήρεια αλκοόλ – Μιλούσε… για ιγκουάνα

TV Buzz Χτες
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της στην τηλεόραση για να δώσει ρεπορτάζ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, η δημοσιογράφος απολογήθηκε

Αντρέας Μικρούτσικος: «Είχα ντυθεί γυναίκα τις Απόκριες, ένας φίλος μού την έπεσε»

Tabloid Χτες
Ο Αντρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Buongiorno

Μπραντ Πιτ: Ο Έλληνας σωσίας του στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Tabloid Χτες
Ο σωσίας του, Αρης Κόντος, μίλησε στο «Πρωινό», με την ομοιότητά να είναι συγκλονιστική