E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;

Έντονες αντιδράσεις μετά τη συνέντευξη της

Δημοσίευση 5/12/2018 | 13:01

Σάλος με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μία με τις πλαστικές επεμβάσεις εξαιτίας των οποίων απορρίφθηκε από το GNTM, μια επειδή βγήκε Σταρ Ελλάς, μια λόγω φημών ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη.

Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα προφανώς και θα αποτελεί πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια που αγαπούν τον χώρο του θεάματος και ονειρεύονται μία θέση σε αυτόν, όσο απατηλός και αν είναι.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, καθώς και για πολλούς άλλους ακόμη, είναι τουλάχιστον άστοχο (για να χρησιμοποιήσουμε έναν επιεική χαρακτηρισμό) να βγαίνει και να δικαιολογεί τη βία ανδρών προς γυναίκες, και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από ένα άγριο έγκλημα με θύμα μία 21χρονη και δράστες δύο άνδρες, που συνοδεύτηκε από ξύλο, κακοποίηση και βιασμό.

Η Μπέλλα βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της και μάλιστα από τα λεγόμενά της το βρίσκει και φυσιολογικό καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Ο παρουσιαστής μάλλον εμβρόντητος από αυτά που άκουγε μάταια προσπαθούσε να της πει ότι δεν είναι έτσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα συζητήθηκε και σχολιάστηκε από τις πρωινές εκπομπές και συγκεκριμένα από το Πρω1νό. Με το άκουσμα του συγκεκριμένου αποσπάσματος η παρουσιάστρια όπως ήταν λογικό εξοργίστηκε και ζήτησε αυτομάτως να διακοπεί το βίντεο. «Κόψτο Ελεάννα κόψε το βιντεάκι, παιδιά τι είπε; Τι είπε; Συγνώμη τώρα που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τι είπε; Τι είπε παδιά; Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε πει! Μήπως δεν άκουσα καλά; Παιδιά το είπε; Είπε “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”; Συγνώμη που αντιδρώ έτσι δεν είχα καταλάβει. Χασκογελώντας και να λέει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

Τη σκυτάλη πήρε στην συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς ούσα γυναίκα θέλησε κι αυτή από την πλευρά της να τονίσει το απαράδεκτο σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα, απέναντι στην γυναικεία βία: « Απενοχοποιεί την βία, την βία στην γυναίκα για την οποία δίνουμε καθημερινά μάχες. Μας βλέπουν γυναίκες αυτή την στιγμή κακοποιημένες κι έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό από αυτό που άκουσαν!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα Χτες
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz Χτες
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid Χτες
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid Χτες
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid Χτες
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου