E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο αποκαλύπτει: Αυτός μου το ζήτησε

Τα είπε όλα

Δημοσίευση 5/12/2018 | 09:05

Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο αποκαλύπτει: Αυτός μου το ζήτησε

Η Εβίτα Χουντάλα έγινε viral στο διαδίκτυο χάρη στο στριπτίζ που έκανε στον Διονύση Σαββόπουλο , την ώρα που εκείνος τραγουδούσε τις επιτυχίες του. Η όμορφη χορεύτρια βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και για όσα έγιναν στη μουσική σκηνή «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως.

«Ο Σαββόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή. Πριν ξεκινήσω το στριπτίζ ήμουν ντυμένη αστυνομικός και στη συνέχεια όταν έμεινα με τα εσώρουχα, φώναζα από το μικρόφωνο:" Θέλετε να συλλάβω τον Σαββόπουλο;". Ήταν μια ωραία έκπληξη για το κοινό όλο αυτό και φάνηκε ότι το διασκέδασαν και μας άρεσε πολύ» είπε η Εβίτα Χουντάλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Εβίτα Χουντάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών ασχολήθηκε με το μπαλέτο. Στη πορεία πήρε το πτυχίο της από την επαγγελματική σχολή «Νίκη Κονταξάκη». Συνεργάστηκε ως χορογράφος και χορεύτρια σε μιούζικαλ με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. Σήμερα διδάσκει μπαλέτο σε παιδιά και χορογραφεί σε θέατρα.

«Έχω απορρίψει τρεις προτάσεις γάμου στη ζωή μου. Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να με καταφέρει να τον παντρευτώ. Μου αρέσει η δουλειά μου και το σώμα μου και αισθάνομαι άνετα να χορεύω με τα εσώρουχα» είπε η Εβίτα στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο «Άλσος»:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χιλιάδες αντιδράσεις γι’ αυτό που είπε η Μαρία Σολωμού – «Δεν έχει παντρευτεί, δεν έχει παιδιά, κάποιο πρόβλημα έχει…»

Tabloid 17.03.2025
Σάλο στα social media προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού στο νέο της podcast. Αναφερόμενη στην απιστία και τους άνδρες ηλικίας 50-55 ετών, η τοποθέτησή της πυροδότησε έντονες συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό.

«Βόμβα» από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Ο κρυφός… γιος της Βουγιουκλάκη – «Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι…»

Tabloid 17.03.2025
Μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς άντρας που ζει στο εξωτερικό ισχυρίζεται ότι είναι γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση που της… κόστισε – Βροχή τα unfollow

Tabloid 17.03.2025
Τι συνέβη με την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Απίστευτη γκάφα: Ομάδα τήρησε ενός λεπτού σιγή για ζωντανό ποδοσφαιριστή

Παράξενα 17.03.2025
Απίστευτη γκάφα στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, όπου η Αρντα τήρησε ενός λεπτού σιγή για ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ζωντανός

Eurovision 2025: Μεγάλα ονόματα στο show του διαγωνισμού

Media 17.03.2025
Ενθουσιασμός στους φανς του διαγωνισμού

Viral το βίντεο Χαρδαλιά με τη σύζυγό του: «Το κάνουμε τρεις φορές την ημέρα»

Social 17.03.2025
«Αραγε, όταν το κάνουμε… το κάνουμε σωστά;»

«Θέλω να ζήσω»: Το βίντεο με τον Αλέξη Κούγια που δημοσίευσε ο γιος του, Χρίστος

Tabloid 17.03.2025
Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την ονομαστική εορτή του εκλιπόντος πατέρα του

Λάρισα: Τραγουδίστρια έβγαλε ρακέτα και έπαιζε με τα λουλούδια

Παράξενα 17.03.2025
Η Ελένη Τζαβάρα έβγαλε μια ρακέτα πάντελ και άρχισε να παίζει με τα τριαντάφυλλα που πετούσε το κοινό

Εξερράγη ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορείς να λες στον μεροκαματιάρη… άσε με να ζήσω τη ζωή μου»

Tabloid 17.03.2025
«Τι εννοεί ζωή της; Φόρα παρτίδα τα πάντα; Όλα γίνονται εμπόρευμα και όλα πουλιούνται;» αναρωτήθηκε, εν εξάλλω, ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκε την 30χρονη σύντροφό του στο Μεξικό

Tabloid 17.03.2025
Δεύτερος γάμος για τον ηθοποιό μετά την Τζένιφερ Ανιστον