E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Τα κλειστά στόματα άρχισαν να ανοίγουν, το ένα μετά το άλλο

Δημοσίευση 4/12/2018 | 09:45

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ επέβαλε χθες (03-12-2018) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον 36χρονο Αλβανό, κύριο κατηγορούμενο σε υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε η 28χρονη συγκατηγορούμενή του από τη Μολδαβία. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 65.500 ευρώ στον πρώτο και ποινή κάθειρξης 15 ετών και 6 μηνών στην δεύτερη. Οι ανωτέρω κρίθηκαν ένοχοι σωματεμπορίας τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία κατ’ εξακολούθηση κατα κατά συρροή από κοινού, για παράνομη οπλοκατοχή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ
Το βράδυ της 9ης Μαΐου 2016 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα στο Φαληράκι και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που καταδικάστηκε, απασχολούσε μια 32χρονη Μολδαβή, μια 24χρονη Μολδαβή και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η 32χρονη, που είναι αδελφή της κατηγορούμενης, εξεταζόμενη υποστήριξε ότι ήλθε στην Ελλάδα για να την βοηθήσει και ότι εκείνη μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο την εξωθούσαν στην ποpνεία προκειμένου να εξοφλήσει χρέος που είχε από την αγορά των εισιτηρίων μετάβασής της στην Ελλάδα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι και οι δύο με την χρήση βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήλθε σε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με περίπου 20 πελάτες του καταστήματος κι ότι δεν εισέπραξε παρά μόνο λίγα χρήματα που της έδωσε η αδελφή της περιστασιακά. Διατείνεται μάλιστα ότι όταν δεν υπάκουε στις εντολές που της εδίδοντο, ο πρώτος την χτυπούσε στο σώμα με ένα μεταλλικό γκλοπ, το οποίο βρέθηκε.


Η 24χρονη Μολδαβή από την άλλη υποστήριξε ότι εκδιδόταν έναντι αμοιβής με την θέλησή της και ότι τα χρήματα από τις «βίζιτες» τα μοιραζόταν με τους δύο κατηγορούμενους, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπεσε και η ίδια θύμα βίας και ότι ο πρώτος κατηγορούμενος χτυπούσε κι άλλες γυναίκες που απασχολούσε στο στριπτιζάδικο.

Η Ελληνίδα υποστήριξε εξεταζόμενη ότι εκδιδόταν με την θέλησή της και ότι κατέβαλλε ποσό ύψους 50 ευρώ για κάθε «βίζιτα» στον πρώτο κατηγορούμενο. Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώτο κατηγορούμενο και στο κατάστημα βρήκαν μια 17χρονη Ρουμάνα.

Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πρίν δύο μήνες, ενώ διέμενε στην Αθήνα με την μητέρα της, την προσέγγισε μια Αλβανή και της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε ένα μπαρ κονσομασιόν στο Φαληράκι της Ρόδου. Υποστήριξε ότι δύο εβδομάδες μετά την απασχόλησή της στο στριπτιζάδικο συνευρέθηκε ερωτικά με έναν πελάτη σε χώρο του καταστήματος και ότι από τα 100 ευρώ που εισέπραξε 20-30 ευρώ παρέδωσε στον πρώτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φυλάκιση 2 ετών για παράνομη είσοδο στη χώρα στον Γεωργιανό που προσήχθη για κατασκοπεία στη Σούδα

Ελλάδα 03.03.2026
Το δικαστήριο δεν έδωσε αναστολή στην έφεση και έτσι ο 38χρονος οδηγείται στη φυλακή

Ποιος είναι ο νέος ηγέτης των Φρουρών της Επανάστασης και τα βομβιστικά χτυπήματα που είχε οργανώσει

Κόσμος 03.03.2026
Ο Αχμάντ Βαχίντι διαδέχεται τον προηγούμενο διοικητή, Μοχάμαντ Πακπούρ, ο οποίος σκοτώθηκε το Σάββατο (28/2) μετά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ

Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Κόσμος 03.03.2026
Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο

Υπ. Υγείας: Δωρεάν προϊόντα περιόδου σε μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου για 4 μήνες

Ελλάδα 03.03.2026
Το πρόγραμμα με το σύνθημα «Ρισπέκτ στο σώμα σου» έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την έμμηνο ρύση και την ισότιμη πρόσβαση σε βασικά προϊόντα περιόδου

Ξεκινά το νέο MEGA Voucher για εργαζομένους – Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις

Ελλάδα 03.03.2026
Η μεγάλη πρόσκληση της ΔΥΠΑ για το 2026 είναι προ των πυλών

ΥΠΕΞ: Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε επιχειρήσεις κατά του Ιράν, διαρκής η στήριξη στην Κύπρο

Ελλάδα 03.03.2026
Η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ ανέφερε ότι τα αιτήματα επαναπατρισμού Ελλήνων στη Μέση Ανατολή είναι μερικές χιλιάδες και δεν υπάρχει κανένα αίτημα από το Ιράν

Κύπρος: Καλεί τους πολίτες να δημιουργήσουν σακίδιο έκτακτης ανάγκης ‑ Τα μέτρα αυτοπροστασίας

Κόσμος 03.03.2026
Το σακίδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει τα βασικά είδη όπως τρόφιμα, νερό, πρώτες βοήθειες, καθώς και προσωπικά έγγραφα

Τραγωδία στη Λεμεσό: Γονείς εντόπισαν νεκρό το βρέφος τους

Κόσμος 03.03.2026
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό καταγράφηκε ως αιφνίδιος θάνατος

Λονδίνο: Ουρές στα βενζινάδικα έν μέσω φόβων για εκτόξευση των τιμών

Κόσμος 03.03.2026
Αυξάνονται οι ουρές στα βενζινάδικα του Λονδίνου εν μέσω φόβων για αύξηση των τιμών που συνδέεται με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Πένθος στο ελληνικό βόλεϊ: Πέθανε ο Γκι Ρόζε Νάνγκα

Ελλάδα 03.03.2026
Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ η είδηση του θανάτου του Γκι Ρόζε Νάνγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 53 ετών

Θεσσαλονίκη: Ανησυχία με πτήση μαχητικών αεροσκαφών ‑ Τι ισχύει

Ελλάδα 03.03.2026
Εκατοντάδες πολίτες ανησύχησαν όταν είδαν τα αεροπλάνα στον αέρα

Υπό κράτηση ο Γεωργιανός ύποπτος για κατασκοπεία στη Σούδα

Ελλάδα 03.03.2026
Στην Αθήνα o 36χρονος αζερικής καταγωγής – Τα στοιχεία της ΕΥΠ και οι έρευνες για πιθανές επαφές με το Ιράν