E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Τα κλειστά στόματα άρχισαν να ανοίγουν, το ένα μετά το άλλο

Δημοσίευση 4/12/2018 | 09:45

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ επέβαλε χθες (03-12-2018) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον 36χρονο Αλβανό, κύριο κατηγορούμενο σε υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε η 28χρονη συγκατηγορούμενή του από τη Μολδαβία. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 65.500 ευρώ στον πρώτο και ποινή κάθειρξης 15 ετών και 6 μηνών στην δεύτερη. Οι ανωτέρω κρίθηκαν ένοχοι σωματεμπορίας τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία κατ’ εξακολούθηση κατα κατά συρροή από κοινού, για παράνομη οπλοκατοχή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ
Το βράδυ της 9ης Μαΐου 2016 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα στο Φαληράκι και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που καταδικάστηκε, απασχολούσε μια 32χρονη Μολδαβή, μια 24χρονη Μολδαβή και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η 32χρονη, που είναι αδελφή της κατηγορούμενης, εξεταζόμενη υποστήριξε ότι ήλθε στην Ελλάδα για να την βοηθήσει και ότι εκείνη μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο την εξωθούσαν στην ποpνεία προκειμένου να εξοφλήσει χρέος που είχε από την αγορά των εισιτηρίων μετάβασής της στην Ελλάδα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι και οι δύο με την χρήση βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήλθε σε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με περίπου 20 πελάτες του καταστήματος κι ότι δεν εισέπραξε παρά μόνο λίγα χρήματα που της έδωσε η αδελφή της περιστασιακά. Διατείνεται μάλιστα ότι όταν δεν υπάκουε στις εντολές που της εδίδοντο, ο πρώτος την χτυπούσε στο σώμα με ένα μεταλλικό γκλοπ, το οποίο βρέθηκε.


Η 24χρονη Μολδαβή από την άλλη υποστήριξε ότι εκδιδόταν έναντι αμοιβής με την θέλησή της και ότι τα χρήματα από τις «βίζιτες» τα μοιραζόταν με τους δύο κατηγορούμενους, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπεσε και η ίδια θύμα βίας και ότι ο πρώτος κατηγορούμενος χτυπούσε κι άλλες γυναίκες που απασχολούσε στο στριπτιζάδικο.

Η Ελληνίδα υποστήριξε εξεταζόμενη ότι εκδιδόταν με την θέλησή της και ότι κατέβαλλε ποσό ύψους 50 ευρώ για κάθε «βίζιτα» στον πρώτο κατηγορούμενο. Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώτο κατηγορούμενο και στο κατάστημα βρήκαν μια 17χρονη Ρουμάνα.

Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πρίν δύο μήνες, ενώ διέμενε στην Αθήνα με την μητέρα της, την προσέγγισε μια Αλβανή και της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε ένα μπαρ κονσομασιόν στο Φαληράκι της Ρόδου. Υποστήριξε ότι δύο εβδομάδες μετά την απασχόλησή της στο στριπτιζάδικο συνευρέθηκε ερωτικά με έναν πελάτη σε χώρο του καταστήματος και ότι από τα 100 ευρώ που εισέπραξε 20-30 ευρώ παρέδωσε στον πρώτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός – Μπέτις 1‑0: Ηρωική νίκη με 10 παίκτες και προβάδισμα πρόκρισης στο Europa League

Αθλητικά Νέα 12.03.2026
Ο Ταμπόρδα έσκορε από πέναλτι στο 88` και έδωσε στον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις για τη φάση των «16».

Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δρόμο και καρφώθηκε σε σκαλωσιές στη Νέα Υόρκη – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Κόσμος 12.03.2026
Από καθαρή τύχη το όχημα δεν χτύπησε τρεις ανθρώπους που στέκονταν στη νησίδα εκείνη τη στιγμή

Χάος σε αεροδρόμιο στη Ρώμη – Ασπρισαν οι πίστες από το χαλάζι και οι οροφές μετατράπηκαν σε «καταρράκτες»

Κόσμος 12.03.2026
Εργαζόμενοι και επιβάτες απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας

Εμμανουήλ Καραλής: Με το «Ferto» του Akylas έγινε η παρουσίασή του «Μανόλο» ‑ Δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 12.03.2026
Η παρουσίαση του Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ της Ουψάλα έγινε με το τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Σύλληψη Πολωνού για κατασκοπεία στη βάση της Σούδας

Κόσμος 12.03.2026
Οι κινήσεις του παρακολουθούνταν διακριτικά από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ πριν τη σύλληψη

Φρίκη! Γυναίκα κρατούσε σκλάβα άλλη γυναίκα για 25 χρόνια – Της έριχνε υγρό πιάτων και χλωρίνη στο πρόσωπο

Κόσμος 12.03.2026
Η αστυνομία είπε ότι η δράστις «αποανθρωποποίησε» πλήρως το θύμα

Πέθανε ο Γιάννης Ευθυμίου του θρυλικού συγκροτήματος OPA

Ελλάδα 12.03.2026
Ο Γιώργος Γκικοδήμας, επίσης μέλος των O.P.A., με ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του

Καιρός: Το «Super El Niño» έρχεται το φετινό καλοκαίρι ‑ Πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Καιρός 12.03.2026
Η μεγάλη μετάβαση που ξεκινά τώρα - Τι δείχνουν οι χάρτες του ECMWF

Θρίλερ με τον θάνατο 2 αδελφών από πυρκαγιά σε σπίτι στο Χόλιγουντ ‑ Ύποπτος κατά συρροή εμπρηστής

Κόσμος 12.03.2026
Ο καθ`υποψίαν δράστης κατηγορείται για δύο ανθρωποκτονίες και 11 κατηγορίες κακουργηματικού εμπρησμού - Φέρεται να έβαλε άλλες δέκα φωτιές στο Χόλιγουντ

Αναστάσιος Γκόνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα 12.03.2026
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με σεβασμό τον πρώην Βουλευτή Επικρατείας και Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε την κόρη του και δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές

Κόσμος 12.03.2026
Δύο ημέρες μετά την υποτιθέμενη εξαφάνιση της 13χρονης κόρης του, έβαλε τέλος στη ζωή του