E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Τα κλειστά στόματα άρχισαν να ανοίγουν, το ένα μετά το άλλο

Δημοσίευση 4/12/2018 | 09:45

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ επέβαλε χθες (03-12-2018) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον 36χρονο Αλβανό, κύριο κατηγορούμενο σε υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε η 28χρονη συγκατηγορούμενή του από τη Μολδαβία. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 65.500 ευρώ στον πρώτο και ποινή κάθειρξης 15 ετών και 6 μηνών στην δεύτερη. Οι ανωτέρω κρίθηκαν ένοχοι σωματεμπορίας τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία κατ’ εξακολούθηση κατα κατά συρροή από κοινού, για παράνομη οπλοκατοχή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ
Το βράδυ της 9ης Μαΐου 2016 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα στο Φαληράκι και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που καταδικάστηκε, απασχολούσε μια 32χρονη Μολδαβή, μια 24χρονη Μολδαβή και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η 32χρονη, που είναι αδελφή της κατηγορούμενης, εξεταζόμενη υποστήριξε ότι ήλθε στην Ελλάδα για να την βοηθήσει και ότι εκείνη μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο την εξωθούσαν στην ποpνεία προκειμένου να εξοφλήσει χρέος που είχε από την αγορά των εισιτηρίων μετάβασής της στην Ελλάδα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι και οι δύο με την χρήση βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήλθε σε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με περίπου 20 πελάτες του καταστήματος κι ότι δεν εισέπραξε παρά μόνο λίγα χρήματα που της έδωσε η αδελφή της περιστασιακά. Διατείνεται μάλιστα ότι όταν δεν υπάκουε στις εντολές που της εδίδοντο, ο πρώτος την χτυπούσε στο σώμα με ένα μεταλλικό γκλοπ, το οποίο βρέθηκε.


Η 24χρονη Μολδαβή από την άλλη υποστήριξε ότι εκδιδόταν έναντι αμοιβής με την θέλησή της και ότι τα χρήματα από τις «βίζιτες» τα μοιραζόταν με τους δύο κατηγορούμενους, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπεσε και η ίδια θύμα βίας και ότι ο πρώτος κατηγορούμενος χτυπούσε κι άλλες γυναίκες που απασχολούσε στο στριπτιζάδικο.

Η Ελληνίδα υποστήριξε εξεταζόμενη ότι εκδιδόταν με την θέλησή της και ότι κατέβαλλε ποσό ύψους 50 ευρώ για κάθε «βίζιτα» στον πρώτο κατηγορούμενο. Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώτο κατηγορούμενο και στο κατάστημα βρήκαν μια 17χρονη Ρουμάνα.

Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πρίν δύο μήνες, ενώ διέμενε στην Αθήνα με την μητέρα της, την προσέγγισε μια Αλβανή και της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε ένα μπαρ κονσομασιόν στο Φαληράκι της Ρόδου. Υποστήριξε ότι δύο εβδομάδες μετά την απασχόλησή της στο στριπτιζάδικο συνευρέθηκε ερωτικά με έναν πελάτη σε χώρο του καταστήματος και ότι από τα 100 ευρώ που εισέπραξε 20-30 ευρώ παρέδωσε στον πρώτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γ@μ@@@ παιδόφιλε»: Συγκλονίζει βίντεο με 3 εφήβους να χτυπούν 49χρονο μέχρι θανάτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ψεύτικο ραντεβού στα social media και η «παγίδα θανάτου» που έστησαν στον 49χρονο

Βοιωτία: Φωτιά σε εργοστάσιο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έχει σπεύσει και επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσεβστικής

«Αγλαΐτσα μας… καλό ταξίδι στο φως»: Πένθος στη Μεσαρά για τη 12χρονη που κατέληξε μετά από τροχαίο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες

Επέστρεψαν σπίτι η μητέρα με τον 5χρονο που είχε αφήσει μόνο του ‑ «Πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο» λέει ο δικηγόρος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχε χτυπήσει το χέρι της και είχε ακατάσχετη αιμορραγία, είπε ο συνήγορός της , είχε ειδοποιήσει άνθρωπο να πάει σπίτι να μείνει με το παιδί

«Ανεπίτρεπτη παρέμβαση»: Η Ενωση Εισαγγελέων απαντά στο αίτημα ΔΣΑ για παραίτηση Τζαβέλλα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε ανακοίνωσή της, η Ενωση Εισαγγελέων καταδικάζει την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάνοντας λόγο για αίτημα εκτός κάθε συνταγματικά και νομοθετικά προβλεπόμενου πλαισίου

Αίγινα: 16χρονη πήγε στο σχολείο της με σουγιά γιατί δεν άντεχε το bullying των συμμαθητών της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά τη σύλληψή της, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει κανέναν, αλλά ήθελε να βάλει τέλος στην πίεση που δεχόταν

Αμπελόκηποι: Σφραγίστηκε παράνομος οίκος ευγηρίας – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παράνομος οίκος ευγηρίας σφραγίστηκε στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή ΔΙ.ΑΣ.

Ελλάδα Χτες
Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών

Ισραήλ: «Οι προσαχθέντες του στολίσκου της Γάζας θα αποβιβαστούν στην Ελλάδα – Την ευχαριστούμε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλοι οι συμμετέχοντες στον στολίσκο που απομακρύνθηκαν από τα πλοία μεταφέρθηκαν χωρίς να υποστούν τραυματισμούς, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ

Απίστευτη απάτη σε εστιατόριο fast food στο Τέξας: Υπάλληλος κατάφερε και έκλεψε $80.000 παραγγέλνοντας 800 μερίδες Mac n cheese

E-Daily 3.Left Χτες
Είχε απολυθεί τον Νοέμβριο, αλλά συνέχισε να πηγαίνει στο κατάστημα, όπου καταχωρούσε ψεύτικες παραγγελίες φαγητού στο ταμείο και τις επέστρεφε στην προσωπική του πιστωτική κάρτα

Συγκλονιστικό βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίας καταδιώκει σέρφερ στην Καλιφόρνια

E-Daily 3.Left Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή που το πτερύγιο του καρχαρία κάνει την εμφάνισή του ακολουθώντας τον σέρφερ για αρκετά μεγάλη απόσταση

Από ποια ηλικία επιτρέπεται το ηλεκτρικό πατίνι; Τι προβλέπει ο ΚΟΚ για τους οδηγούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι προβλέπει ο νόμος για την ηλικία των οδηγών και τις προδιαγραφές οδήγησης