E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Τα κλειστά στόματα άρχισαν να ανοίγουν, το ένα μετά το άλλο

Δημοσίευση 4/12/2018 | 09:45

Ρόδος: Πίστεψε την αδερφή της και η ζωή της έγινε κόλαση

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ επέβαλε χθες (03-12-2018) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον 36χρονο Αλβανό, κύριο κατηγορούμενο σε υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε η 28χρονη συγκατηγορούμενή του από τη Μολδαβία. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 65.500 ευρώ στον πρώτο και ποινή κάθειρξης 15 ετών και 6 μηνών στην δεύτερη. Οι ανωτέρω κρίθηκαν ένοχοι σωματεμπορίας τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση από κοινού, για μαστροπεία τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία κατ’ εξακολούθηση κατα κατά συρροή από κοινού, για παράνομη οπλοκατοχή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ
Το βράδυ της 9ης Μαΐου 2016 αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα στο Φαληράκι και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που καταδικάστηκε, απασχολούσε μια 32χρονη Μολδαβή, μια 24χρονη Μολδαβή και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η 32χρονη, που είναι αδελφή της κατηγορούμενης, εξεταζόμενη υποστήριξε ότι ήλθε στην Ελλάδα για να την βοηθήσει και ότι εκείνη μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο την εξωθούσαν στην ποpνεία προκειμένου να εξοφλήσει χρέος που είχε από την αγορά των εισιτηρίων μετάβασής της στην Ελλάδα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι και οι δύο με την χρήση βίας την εξανάγκασαν να εκδίδεται, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήλθε σε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με περίπου 20 πελάτες του καταστήματος κι ότι δεν εισέπραξε παρά μόνο λίγα χρήματα που της έδωσε η αδελφή της περιστασιακά. Διατείνεται μάλιστα ότι όταν δεν υπάκουε στις εντολές που της εδίδοντο, ο πρώτος την χτυπούσε στο σώμα με ένα μεταλλικό γκλοπ, το οποίο βρέθηκε.


Η 24χρονη Μολδαβή από την άλλη υποστήριξε ότι εκδιδόταν έναντι αμοιβής με την θέλησή της και ότι τα χρήματα από τις «βίζιτες» τα μοιραζόταν με τους δύο κατηγορούμενους, ενώ ισχυρίστηκε ότι έπεσε και η ίδια θύμα βίας και ότι ο πρώτος κατηγορούμενος χτυπούσε κι άλλες γυναίκες που απασχολούσε στο στριπτιζάδικο.

Η Ελληνίδα υποστήριξε εξεταζόμενη ότι εκδιδόταν με την θέλησή της και ότι κατέβαλλε ποσό ύψους 50 ευρώ για κάθε «βίζιτα» στον πρώτο κατηγορούμενο. Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώτο κατηγορούμενο και στο κατάστημα βρήκαν μια 17χρονη Ρουμάνα.

Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πρίν δύο μήνες, ενώ διέμενε στην Αθήνα με την μητέρα της, την προσέγγισε μια Αλβανή και της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε ένα μπαρ κονσομασιόν στο Φαληράκι της Ρόδου. Υποστήριξε ότι δύο εβδομάδες μετά την απασχόλησή της στο στριπτιζάδικο συνευρέθηκε ερωτικά με έναν πελάτη σε χώρο του καταστήματος και ότι από τα 100 ευρώ που εισέπραξε 20-30 ευρώ παρέδωσε στον πρώτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δώρο Πάσχα: Πότε θα το λάβουν οι άνεργοι και πώς υπολογίζεται το ποσό

Οικονομία Χτες
Η πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη - Δεν δικαιούνται το Δώρο Πάσχα όσοι λαμβάνουν ειδικά βοηθήματα

Έκπτωτος πρίγκιπας Αντριου: Αντιμέτωπος με ισόβια – Σε επίδειξη μόδας ο Κάρολος μετά την σύλληψη του αδερφού του

Κόσμος Χτες
Ο πρίγκιπας Αντριου συνελήφθη για κατάχρηση δημόσιου αξιώματος, με το ενδεχόμενο ακόμη και ισόβιας κάθειρξης

Επίδομα 200 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ ‑ Ποιοι το δικαιούνται

Οικονομία Χτες
Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι μπορούν να το διεκδικήσουν

Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σεπ Πιόντεκ

Αθλητικά Νέα Χτες
Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Σεπ Πιόντεκ, ο οποίος άφησε ανεξίτηλό το αποτύπωμα του στην εθνική Δανίας

Ψάχνεις ήλιο και remote δουλειά; Αυτή η χώρα σου δίνει βίζα για ζωή σε παραλίες‑καρτ ποστάλ

Κόσμος Χτες
Το νέο όνειρο για freelancers: Βίζα, παραλίες και χαμηλό κόστος ζωής

Κοινωνικός Τουρισμός: Vouchers για διακοπές έναν μήνα νωρίτερα – Τι να προσέξετε

Οικονομία Χτες
Γιατί η έναρξη μεταφέρεται την 1η Μαΐου;

Ισπανία: Ανδρας πέθανε μετά από χρήση taser από την αστυνομία

Κόσμος Χτες
Ο 47χρονος πέθανε αφού ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία με χρήση taser - Είχαν πάει σπίτι του γιατί ήταν εκτός ελέγχου

Σφοδρό τροχαίο στη Λαμία: Επιχείρησε προσπέραση σε κεντρικό δρόμο και προκάλεσε καραμπόλα

Ελλάδα Χτες
Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός

Πατέρας Αντώνιος: Αδυνατώ να καταβάλλω την εγγύηση των 60.000 ευρώ, ελπίζω στην βοήθεια των συνανθρώπων μου

Ελλάδα Χτες
Από τα 9,5 έτη που επιβλήθηκαν στον πατέρα Αντώνιο, εκτιτέα είναι τα 8 χρόνια ενώ έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει λίγα περισσότερα από 60.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας μετά τη… μεθυσμένη ζωντανή σύνδεση στους Χειμερινούς Αγώνες

Αθλητικά Νέα Χτες
Παραδέχθηκε δημόσια ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν βγει ζωντανά στον αέρα