E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Ο φερόμενος ως δράστης περιγράφει τι συνέβη στη μοιραία διαδρομή

Δημοσίευση 2/12/2018 | 20:56

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για τον βιασμό οδηγού ταξί. Μιλώντας στην εφημερίδα “Real News”, ο 29χρονος τονίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε σε βάρος του και δεύτερη καταγγελία ταξιτζή.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» λέει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: “Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας”.

Η μοιραία διαδρομή

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. «Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;”, εξηγεί.

Αναφερόμενος στη μοιραία διαδρομή, ο γνωστός ηθοποιός λέει: “Ήθελα να επισκεφθώ ένα συγκεκριμένο sex shop και στη συνέχεια ένα άλλο κοντινό κατάστημα για να αγοράσω αθλητικές φόρμες. Ήθελα, δηλαδή, να συνδυάσω τα ψώνια μου για το ραντεβού που είχα προγραμματίσει με κάποιον φίλο. Ήρθε το ταξί και με πήρε από ένα κάθετο στενό στη Μιχαήλ Βόδα”.

Και συνεχίζει:”… επειδή ακόμα δεν είχα ενημέρωση από τον φίλο μου για την ώρα του ραντεβού, του λέω “πήγαινε με να φάω κάτι”. Φτάνουμε στο μαγαζί και κατεβαίνει κι αυτός. Πάει στην τουαλέτα, μετά παραγγέλνει κάτι να φάει μαζί μου και στο μεταξύ καθόμαστε σε ένα τραπέζι και μιλάμε… Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας… Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του. Έλεγε “έχω σχέση, αλλά έχω κάνει με άνδρες, με γυναίκες και άνδρες ταυτόχρονα, έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά…”.

Ο 29χρονος περιγράφει στη συνέχεια τι συνέβη στο αλσάκι, που βρίσκεται κοντά στην Αγίας Άννης. Τονίζει, μάλιστα, ότι μέχρι να φτάσουν εκεί, τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά. “Πώς, λοιπόν, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ζαλίστηκε από το πόπερ;”. Στη συνέχεια, αναφέρει πως τους πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος άρχισε να μιλά με τον ταξιτζή και μετά αποφάσισαν οι τρεις να πάνε μια μικρή βόλτα. “… Συνεχίσαμε τη βόλτα και κάποια στιγμή ο οδηγός έφυγε. Στο πάρκο που τον έχασα, δεν ξέρω αν πήγε με κάποιον και τι κάνει ο καθένας με το σώμα του. Όταν μετά από χρονικό διάστημα 7-8 λεπτών επέστρεψα στο ταξί, τον βρήκα έξω από το αυτοκίνητο… Λέω στον οδηγό “άντε να τελειώνουμε να φύγουμε” και εκείνος έγραφε κάτι στο κινητό. Μου απαντάει: “Τώρα, τώρα, Σε μισό λεπτό τελειώνω”. Κάνω πίσω το κεφάλι μου, με παίρνει ο ύπνος και μετά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Δεν είχα κοιμηθεί δύο ημέρες ή τρεις. Ήμουν άυπνος. Ενώ σε όλη τη διαδρομή με έλεγε “φιλαράκι”, στο νοσοκομείο ήταν έξω και φώναζε. Εμένα με είχαν βάλει σε ένα φορείο και τους έλεγα: “Αφήστε. Δεν θέλω”. Αυτός είπε στους νοσοκόμους ότι “το παιδί πήρε ναρκωτικά”…”.

Τέλος, απαντώντας περί δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί, ο γνωστός ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας: «πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκιάθος: Μαθητές Γυμνασίου έκλεισαν ραντεβού να πλακωθούν στο ξύλο με θεατές τους… συμμαθητές τους

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Μαθητές Γυμνασίου στη Σκιάθο, έκλεισαν ραντεβού για να πλακωθούν στο ξύλο με θεατές τους ίδιους τους συμμαθητές τους.

Χαλκιδική: Κινδυνεύουν σπίτια σε γνωστή περιοχή – Έρχονται κυματοθραύστες 95 μέτρων

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Η διάβρωση ακτών θέτει σε κίνδυνο κατοικίες και δρόμους

Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
H εταιρεία κλείνει το γραφείο εξυπηρέτησης ανεκτελώνιστων εμπορευμάτων

Έρχονται αλλαγές στα επιδόματα – Ποια κριτήρια θα τροποποιηθούν

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών φέρνει το Εθνικό Μητρώο Παροχών στο οποίο θα καταγράφονται οι ενισχύσεις που παίρνει κάθε πολίτης

Πανελλαδικές: Ποιοι μαθητές δικαιούνται το «δώρο» των 1.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Κεφαλονιά: Τα τελευταία μηνύματα της Μυρτούς με τη μητέρα της – «Μαμά μου, σ`ευχαριστώ πολύ»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς

Συγκλονίζει ο πατέρας 16χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της: «Είχε ανάγκη να μιλήσει, να αισθανθεί καλά, να την αγκαλιάσουν»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Ο πατέρας της Λυδίας τόνισε ότι η κόρη του όπως και πολλά παιδιά ζητούσε αποδοχή και δεχόταν bullying και απηύθυνει μήνυμα στήριξης στις οικογένειες

Youth Pass: Τέλος χρόνου ‑ Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα 150 ευρώ – Οι δικαιούχοι

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση υποβάλλεται άπαξ

Κυψέλη: Ανδρας κλώτσησε μητέρα και παιδί ‑ Βίντεο‑ντοκουμέντο από την επίθεση

Ελλάδα Χτες
Ο άνδρας με καταγωγή από το Σουδάν, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και κλώτσησε την 8χρονη

Ιωάννινα: Λύκος εμφανίστηκε στον ποδηλατόδρομο ενώ κυκλοφορούσε κόσμος

Ελλάδα Χτες
Ένας λύκος εμφανίστηκε στον παραλίμνιο πεζόδρομο των Ιωαννίνων χωρίς να δείχνει φόβο ή επιθετικότητα προς τους ανθρώπους

Συνελήφθη μετά από 30 χρόνια για τη δολοφονία τραγουδιστή – Πώς ξεγελούσε τις αρχές

Κόσμος Χτες
Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως είχε συλληφθεί πολλές φορές, μέχρι να του περάσουν χειροπέδες για τελευταία φορά