E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Ο φερόμενος ως δράστης περιγράφει τι συνέβη στη μοιραία διαδρομή

Δημοσίευση 2/12/2018 | 20:56

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για τον βιασμό οδηγού ταξί. Μιλώντας στην εφημερίδα “Real News”, ο 29χρονος τονίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε σε βάρος του και δεύτερη καταγγελία ταξιτζή.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» λέει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: “Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας”.

Η μοιραία διαδρομή

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. «Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;”, εξηγεί.

Αναφερόμενος στη μοιραία διαδρομή, ο γνωστός ηθοποιός λέει: “Ήθελα να επισκεφθώ ένα συγκεκριμένο sex shop και στη συνέχεια ένα άλλο κοντινό κατάστημα για να αγοράσω αθλητικές φόρμες. Ήθελα, δηλαδή, να συνδυάσω τα ψώνια μου για το ραντεβού που είχα προγραμματίσει με κάποιον φίλο. Ήρθε το ταξί και με πήρε από ένα κάθετο στενό στη Μιχαήλ Βόδα”.

Και συνεχίζει:”… επειδή ακόμα δεν είχα ενημέρωση από τον φίλο μου για την ώρα του ραντεβού, του λέω “πήγαινε με να φάω κάτι”. Φτάνουμε στο μαγαζί και κατεβαίνει κι αυτός. Πάει στην τουαλέτα, μετά παραγγέλνει κάτι να φάει μαζί μου και στο μεταξύ καθόμαστε σε ένα τραπέζι και μιλάμε… Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας… Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του. Έλεγε “έχω σχέση, αλλά έχω κάνει με άνδρες, με γυναίκες και άνδρες ταυτόχρονα, έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά…”.

Ο 29χρονος περιγράφει στη συνέχεια τι συνέβη στο αλσάκι, που βρίσκεται κοντά στην Αγίας Άννης. Τονίζει, μάλιστα, ότι μέχρι να φτάσουν εκεί, τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά. “Πώς, λοιπόν, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ζαλίστηκε από το πόπερ;”. Στη συνέχεια, αναφέρει πως τους πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος άρχισε να μιλά με τον ταξιτζή και μετά αποφάσισαν οι τρεις να πάνε μια μικρή βόλτα. “… Συνεχίσαμε τη βόλτα και κάποια στιγμή ο οδηγός έφυγε. Στο πάρκο που τον έχασα, δεν ξέρω αν πήγε με κάποιον και τι κάνει ο καθένας με το σώμα του. Όταν μετά από χρονικό διάστημα 7-8 λεπτών επέστρεψα στο ταξί, τον βρήκα έξω από το αυτοκίνητο… Λέω στον οδηγό “άντε να τελειώνουμε να φύγουμε” και εκείνος έγραφε κάτι στο κινητό. Μου απαντάει: “Τώρα, τώρα, Σε μισό λεπτό τελειώνω”. Κάνω πίσω το κεφάλι μου, με παίρνει ο ύπνος και μετά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Δεν είχα κοιμηθεί δύο ημέρες ή τρεις. Ήμουν άυπνος. Ενώ σε όλη τη διαδρομή με έλεγε “φιλαράκι”, στο νοσοκομείο ήταν έξω και φώναζε. Εμένα με είχαν βάλει σε ένα φορείο και τους έλεγα: “Αφήστε. Δεν θέλω”. Αυτός είπε στους νοσοκόμους ότι “το παιδί πήρε ναρκωτικά”…”.

Τέλος, απαντώντας περί δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί, ο γνωστός ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας: «πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς ‑ Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς γύρισε»

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναλαμβάνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια - Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή με κοινή φωτογραφία από το Σούνιο

Λαγοκέφαλοι: Πείραμα ψαρά αποκαλύπτει την κανιβαλιστική φύση τους ‑ Κατασπαράζονται μεταξύ τους

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το σοκαριστικό βίντεο ψαρά φέρνει στο φως την άγρια συμπεριφορά του τοξικού ψαριού

Κατεδαφίζεται εσπευσμένα το νέο αμφιθέατρο του Ζαππείου – ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Οι διοργανωτές επικαλούνται τεχνικά προβλήματα – Είχαν προηγηθεί έντονες αντιδράσεις για τη σιδερένια κατασκευή που κάλυπτε το εμβληματικό κτίριο

Ταυτοποιήθηκε η οδηγός που πάτησε το σκυλάκι στη Γαστούνη ‑ Στον εισαγγελέα η δικογραφία

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που καταγράφει όχημα να παρασύρει και να σκοτώνει το σκυλάκι

Νεκρή πριν τη δίκη της η 34χρονη που πέταξε το μωρό στα σκουπίδια στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Η γυναίκα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, επέστρεψε ξανά στο κρεβάτι και το πρωί δεν σηκώθηκε

Φωτιά στη Σύρο, 112 για εκκένωση της περιοχής Τρία Λαγγόνια

Ελλάδα 21.06.2026
Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και τέσσερα εναέρια μέσα - «Προς το παρόν δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα», λέει ο δήμαρχος του νησιού

Ακαθάριστα οικόπεδα: Από την Τρίτη τα πρόστιμα – Λήγει η προθεσμία

Ελλάδα 21.06.2026
Συνολικά 570.000 καθαρισμοί οικοπέδων έχουν ήδη δηλωθεί μέχρι στιγμής.

Νέες ταυτότητες: Τι γίνεται αν δεν έχετε προλάβει να εκδώσετε πριν τις 3 Αυγούστου

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής των παλαιών ταυτοτήτων στα ταξίδια εξωτερικού