E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Ο φερόμενος ως δράστης περιγράφει τι συνέβη στη μοιραία διαδρομή

Δημοσίευση 2/12/2018 | 20:56

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων

Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για τον βιασμό οδηγού ταξί. Μιλώντας στην εφημερίδα “Real News”, ο 29χρονος τονίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε σε βάρος του και δεύτερη καταγγελία ταξιτζή.

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» λέει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: “Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας”.

Η μοιραία διαδρομή

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα από την δική του πλευρά λέγοντας πως δεν γνώριζε τον ταξιτζή. «Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;”, εξηγεί.

Αναφερόμενος στη μοιραία διαδρομή, ο γνωστός ηθοποιός λέει: “Ήθελα να επισκεφθώ ένα συγκεκριμένο sex shop και στη συνέχεια ένα άλλο κοντινό κατάστημα για να αγοράσω αθλητικές φόρμες. Ήθελα, δηλαδή, να συνδυάσω τα ψώνια μου για το ραντεβού που είχα προγραμματίσει με κάποιον φίλο. Ήρθε το ταξί και με πήρε από ένα κάθετο στενό στη Μιχαήλ Βόδα”.

Και συνεχίζει:”… επειδή ακόμα δεν είχα ενημέρωση από τον φίλο μου για την ώρα του ραντεβού, του λέω “πήγαινε με να φάω κάτι”. Φτάνουμε στο μαγαζί και κατεβαίνει κι αυτός. Πάει στην τουαλέτα, μετά παραγγέλνει κάτι να φάει μαζί μου και στο μεταξύ καθόμαστε σε ένα τραπέζι και μιλάμε… Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας… Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του. Έλεγε “έχω σχέση, αλλά έχω κάνει με άνδρες, με γυναίκες και άνδρες ταυτόχρονα, έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά…”.

Ο 29χρονος περιγράφει στη συνέχεια τι συνέβη στο αλσάκι, που βρίσκεται κοντά στην Αγίας Άννης. Τονίζει, μάλιστα, ότι μέχρι να φτάσουν εκεί, τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά. “Πώς, λοιπόν, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ζαλίστηκε από το πόπερ;”. Στη συνέχεια, αναφέρει πως τους πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος άρχισε να μιλά με τον ταξιτζή και μετά αποφάσισαν οι τρεις να πάνε μια μικρή βόλτα. “… Συνεχίσαμε τη βόλτα και κάποια στιγμή ο οδηγός έφυγε. Στο πάρκο που τον έχασα, δεν ξέρω αν πήγε με κάποιον και τι κάνει ο καθένας με το σώμα του. Όταν μετά από χρονικό διάστημα 7-8 λεπτών επέστρεψα στο ταξί, τον βρήκα έξω από το αυτοκίνητο… Λέω στον οδηγό “άντε να τελειώνουμε να φύγουμε” και εκείνος έγραφε κάτι στο κινητό. Μου απαντάει: “Τώρα, τώρα, Σε μισό λεπτό τελειώνω”. Κάνω πίσω το κεφάλι μου, με παίρνει ο ύπνος και μετά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Δεν είχα κοιμηθεί δύο ημέρες ή τρεις. Ήμουν άυπνος. Ενώ σε όλη τη διαδρομή με έλεγε “φιλαράκι”, στο νοσοκομείο ήταν έξω και φώναζε. Εμένα με είχαν βάλει σε ένα φορείο και τους έλεγα: “Αφήστε. Δεν θέλω”. Αυτός είπε στους νοσοκόμους ότι “το παιδί πήρε ναρκωτικά”…”.

Τέλος, απαντώντας περί δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί, ο γνωστός ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας: «πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Εμίλιο Σανταμαρία, θρυλικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Κόσμος 15.04.2026
12 Μαΐου του 1965 είχε “πατήσει” το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο ιστορικό -φιλικό- ματς των “μερένγκες” στην Ελλάδα με την ΑΕΚ

Θεσσαλονίκη: Απάτη χιλιάδων ευρώ εις βάρος της Ε.Ε. με εικονικά τιμολόγια

Ελλάδα 15.04.2026
Σύμφωνα με την έρευνα, ο κατηγορούμενος διαχειριζόταν δύο εταιρείες που λειτουργούσαν μόνο «στα χαρτιά»

Τουρκία: Με 5 όπλα έσπειρε τον θάvατo στο σχολείο ο 15χρονος δράστης

Κόσμος 15.04.2026
Από την ένοπλη επίθεση έχουν τραυματιστεί ακόμη 20 άτομα, 4 από αυτούς χρειάστηκαν εγχείρηση

Κεφαλονιά: Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ από το ξενοδοχείο

Ελλάδα 15.04.2026
Το σοκαριστικό πλάνο είναι η στιγμή που ο αρσιβαρίστας έχει στα χέρια του την 19χρονη Μυρτώ, λιπόθυμη

Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν αστυνομικούς και άρματα μάχης

Ελλάδα 15.04.2026
Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν να αποτρέψουν παράνομη είσοδο «αστυνομικών» του ψευδοκράτους

Θάvατoς 19χρονης στην Κεφαλονιά: Για ανθρωπoκτovία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Ελλάδα 15.04.2026
Οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην αναβάθμιση των κατηγοριών έπειτα από την αξιολόγηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν

Η αιτία θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στο Αργοστόλι

Ελλάδα 15.04.2026
Ο 23χρονος καθάρισε το δωμάτιο όπου έγινε χρήση ναρκωτικών

Τουρκία: Νέα ένοπλη επίθεση σε σχολείο – 4 vεκρoί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες

Κόσμος 15.04.2026
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Τουρκία έπειτα από πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Καχραμάνμαρας

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Μυλωνάκη

Ελλάδα 15.04.2026
Τι αναφέρει το νοσοκομείο για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ που υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Κεφαλονιά: Γιατί δεν μετέφεραν την Μυρτώ στο νοσοκομείο οι 3 κατηγορούμενοι ‑ «Περιμέναμε να την χτυπήσει ο αέρας να συνέλθει...»

Ελλάδα 15.04.2026
Τα δραματικά λεπτά που εκτυλίχθηκαν στο Αργοστόλι και το τραγικό τέλος της 19χρονης

ΗΠΑ: Σέρφερ ψάρεψε μέσα σε πλήθος καρχαρίων ‑ «Ήταν περικυκλωμένος» ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 15.04.2026
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που επαγγελματίας σέρφερ ψαρεύει ενώ γύρω του κινούνται δεκάδες καρχαρίες

Πολωνία: Ανθρωποειδές ρομπότ κυνηγάει και διώχνει αγριογούρουνα ‑ Το απίστευτο βίντεο

Κόσμος 15.04.2026
Χιουμοριστικά έχει σχολιαστεί η χειρονομία του ρομπότ που χαιρετά τα αγριογούρουνα, αφότου πρώτα τα κυνήγησε και κατάφερε να τα διώξει