E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σημάδια στραγγαλισμού έφερε η 21χρονη φοιτήτρια σύμφωνα με τον πατέρα της

Τι λέει για την τραγική κατάληξη της κόρης του

Δημοσίευση 2/12/2018 | 11:40

Σημάδια στραγγαλισμού έφερε η 21χρονη φοιτήτρια σύμφωνα με τον πατέρα της

Με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει τις στιγμές που έχει ζήσει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη του, που είχε πάει στη Ρόδο για να σπουδάσει, έπεσε -όπως όλα δείχνουν- θύμα δολοφονίας!

«Mίλησα με τον ιατροδικαστή και μου είπε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της το κοριτσάκι μου! Ολα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της "θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα". Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή.

Και συνεχίζει ο πατέρας της κοπέλας: «Δεν είχε κάποια μόνιμη σχέση αλλά είχε τις παρέες της με τις φίλες της. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή "Φώκια" στους Πεύκους της Λίνδου. Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της.

Ο πατέρας της Ελένης, ο οποίος είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, μόλις ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασε στο νησί προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του. Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

«Tους ανθρώπους να τους μετράς στο τέλος. Στην αρχή όλοι καλοί φαίνονται» έγραφε στη σελίδα του facebook της 21χρονη φοιτήτρια.

Η άτυχη Ελένη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο. Είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους τη γνώριζαν. Οι συμφοιτητές της Ελένης αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στην άτυχη κοπέλα και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

«Έχουμε συγκλονιστεί από τη δολοφονία της Ελένης. Ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, πολύ φιλική με εμάς τους συμφοιτητές της, συνεπής στα μαθήματά της και στο Πανεπιστήμιο και γενικότερα δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια που σπούδαζε στο νησί» λένε συμφοιτητέςτης,

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος Χτες
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα Χτες
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός Χτες
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα Χτες
Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Ελλάδα Χτες
Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ ‑ Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Κόσμος Χτες
«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας»