E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για σατανισμό κατηγορεί τη Celine Dion εξορκιστής

Κάνει λόγο για προώθηση σατανιστικών μηνυμάτων μέσα από τη νέα βρεφική σειρά ρούχων που λάνσαρε

Δημοσίευση 30/11/2018 | 18:21

Για σατανισμό κατηγορεί τη Celine Dion εξορκιστής

Ένας αμερικανός ιερέας, που εμφανίζεται σε χριστιανικές εφημερίδες ως εξορκιστής, κατηγορεί τη Celine Dion για προώθηση σατανιστικών μηνυμάτων μέσα από τη νέα ουδέτερου γένους βρεφική σειρά ρούχων που λάνσαρε στην αγορά πριν από λίγες ημέρες.   

Η συγκεκριμένη σειρά που η Καναδή ερμηνεύτρια δημιούργησε σε συνεργασία με τη NUNUNU, την "CELINUNUNU", η οποία περιλαμβάνει 70 διαφορετικά σχέδια «άνευ στερεοτύπων», περιλαμβάνει και σχέδια με νεκροκεφαλές και μάτια, που σύμφωνα με τον Μονσινιόρ, John Esseff,  είναι «σατανικά». Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο ρευστού φύλου χαρακτήρας των σχεδίων είναι δουλειά του διαβόλου και ένα κακό πρότυπο για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που σκοπεύουν να γίνουν γονείς.   

«Είναι ψέμα, δεν ξέρω καν πόσα φύλα υποτίθεται πως υπάρχουν τώρα, αλλά υπάρχουν μόνο δύο που δημιούργησε ο Θεός. Ο διάβολος στοχεύει παιδιά με το να συγχέει τα φύλα. Όταν ένα παιδί γεννηθεί, τι είναι το πρώτο που λέμε; Αν είναι αγόρι ή αν είναι κορίτσι, αυτό είναι το πιο φυσικό πράγμα να πει κανείς στον κόσμο», δήλωσε ο αιδεσιμότατος στην National Catholic Register και συνεχίζει ακόμη πιο προκλητικά: «Αλλά το να πεις πως δεν υπάρχει διαφορά είναι σατανικό. Είναι οπωσδήποτε σατανικό. Υπάρχει ένα μυαλό πίσω από αυτό – μια οργανωμένη νοοτροπία. Ο διάβολος είναι ψεύτης και λέγονται μεγάλα ψέματα. Αυτή η σειρά ρούχων γίνεται για τα λεφτά και προκαλεί διαχωρισμούς –να,  το σημάδι του διαβόλου!».   

Μέχρι στιγμής, η δημοφιλής καλλιτέχνις δεν έχει μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις του αιδεσιμότατου Esseff, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι πρόκειται για ένα project που θα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα «να επιλέξουν έξω από τα στερεότυπα και τις νόρμες» ώστε να εκφράσουν «τις δικές τους προτιμήσεις».   

Η ίδια είχε επισημάνει πως στόχος του ουδέτερου γένους χαρακτήρα των σχεδίων ήταν ακριβώς το να ενθαρρύνει τα παιδιά «να νιώθουν ελεύθερα, δημιουργικά, εμπνευσμένα, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να είναι χαρούμενα στον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή – Η πρώτη της αντίδραση: «Θέλω να με εμψυχώσετε, έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια»

Tabloid 06.10.2025
Μάλιστα, πριν να ερμηνεύσει τη μεγάλη της επιτυχία «Πανσέληνος» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πολύ καλή η πανσέληνος μου αυτή την περίοδο».

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Πένυ Σκάρου: Με βίασε πριν από τρία χρόνια ένας άντρας 70 χρονών και έμεινα έγκυος

Media 06.10.2025
Κατάλαβα τι είχε γίνει, επειδή έμεινα έγκυος, αφού δεν είχα επαφή με άντρες, υποστήριξε η τραγουδίστρια

Γέννησε η Τζένη Θεωνά ‑ Γονείς για δεύτερη φορά με τον Δήμο Αναστασιάδη

Tabloid 06.10.2025
Το ζευγάρι αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει την νέα του καθημερινότητα, έχοντας ένα νέο μέλος στην οικογένειά του

Τίνα Τέρνερ: «Έφυγε» από τη ζωή ο υιοθετημένος γιος της

Tabloid 06.10.2025
Πέθανε δύο χρόνια μετά τη μητέρα του

Η Σαρλίζ Θερόν αγνόησε τον Τζόνι Ντεπ στο σόου της Dior στο Παρίσι ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid 06.10.2025
Οι δύο ηθοποιοί δεν διατηρούν επαφές, 25 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «The Astronaut’s Wife»

Ανησυχία για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εμφανίστηκε με επίδεσμο στο πόδι και μώλωπες

Tabloid 06.10.2025
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανησύχησε τους θαυμαστές της με ισχυρισμούς ότι το πόδι της «έσπασε» καθώς επιδεικνύει μεγάλους μώλωπες στα χέρια της μετά την επίσκεψη των γιων της

Ρίτα Όρα: Η αποκαλυπτική εμφάνισή της με διάφανο φόρεμα σε πάρτι στο Παρίσι

Tabloid 06.10.2025
Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα τολμηρό look για το πάρτι του Έντουαρντ Ένινφουλ

Η Celia Kritharioti έντυσε ξανά την Taylor Swift – δείτε τη μαγευτική εμφάνιση με τα 12 αστέρια

Tabloid 06.10.2025
Όταν η μαγεία της μουσικής συναντά την ελληνική υψηλή ραπτική