E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για σατανισμό κατηγορεί τη Celine Dion εξορκιστής

Κάνει λόγο για προώθηση σατανιστικών μηνυμάτων μέσα από τη νέα βρεφική σειρά ρούχων που λάνσαρε

Δημοσίευση 30/11/2018 | 18:21

Για σατανισμό κατηγορεί τη Celine Dion εξορκιστής

Ένας αμερικανός ιερέας, που εμφανίζεται σε χριστιανικές εφημερίδες ως εξορκιστής, κατηγορεί τη Celine Dion για προώθηση σατανιστικών μηνυμάτων μέσα από τη νέα ουδέτερου γένους βρεφική σειρά ρούχων που λάνσαρε στην αγορά πριν από λίγες ημέρες.   

Η συγκεκριμένη σειρά που η Καναδή ερμηνεύτρια δημιούργησε σε συνεργασία με τη NUNUNU, την "CELINUNUNU", η οποία περιλαμβάνει 70 διαφορετικά σχέδια «άνευ στερεοτύπων», περιλαμβάνει και σχέδια με νεκροκεφαλές και μάτια, που σύμφωνα με τον Μονσινιόρ, John Esseff,  είναι «σατανικά». Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο ρευστού φύλου χαρακτήρας των σχεδίων είναι δουλειά του διαβόλου και ένα κακό πρότυπο για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που σκοπεύουν να γίνουν γονείς.   

«Είναι ψέμα, δεν ξέρω καν πόσα φύλα υποτίθεται πως υπάρχουν τώρα, αλλά υπάρχουν μόνο δύο που δημιούργησε ο Θεός. Ο διάβολος στοχεύει παιδιά με το να συγχέει τα φύλα. Όταν ένα παιδί γεννηθεί, τι είναι το πρώτο που λέμε; Αν είναι αγόρι ή αν είναι κορίτσι, αυτό είναι το πιο φυσικό πράγμα να πει κανείς στον κόσμο», δήλωσε ο αιδεσιμότατος στην National Catholic Register και συνεχίζει ακόμη πιο προκλητικά: «Αλλά το να πεις πως δεν υπάρχει διαφορά είναι σατανικό. Είναι οπωσδήποτε σατανικό. Υπάρχει ένα μυαλό πίσω από αυτό – μια οργανωμένη νοοτροπία. Ο διάβολος είναι ψεύτης και λέγονται μεγάλα ψέματα. Αυτή η σειρά ρούχων γίνεται για τα λεφτά και προκαλεί διαχωρισμούς –να,  το σημάδι του διαβόλου!».   

Μέχρι στιγμής, η δημοφιλής καλλιτέχνις δεν έχει μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις του αιδεσιμότατου Esseff, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι πρόκειται για ένα project που θα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα «να επιλέξουν έξω από τα στερεότυπα και τις νόρμες» ώστε να εκφράσουν «τις δικές τους προτιμήσεις».   

Η ίδια είχε επισημάνει πως στόχος του ουδέτερου γένους χαρακτήρα των σχεδίων ήταν ακριβώς το να ενθαρρύνει τα παιδιά «να νιώθουν ελεύθερα, δημιουργικά, εμπνευσμένα, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να είναι χαρούμενα στον κόσμο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φροντίστε οι νοικοκυρές που δουλεύουν για εσάς να έχουν ένσημα, ωράριο, μισθό»

Tabloid 24.03.2025
Μια νέα ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, σήμερα Δευτέρα 24/3, μετά τον σχολιασμό που δέχτηκε από παρουσιαστές και δημοσιογράφους στις πρωινές εκπομπές

«Την είχα μέσ’ το σπίτι μου, δεν έχω πάρει 1€ απ’ τα τηλεοπτικά της»: «Κόλαφος» η Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tabloid 24.03.2025
Αποκάλυψε λεπτομέρειες για προσωπικά και επαγγελματικά των σχέσεών της με το μοντέλο

Σοκάρει η εικόνα του Μπρους Γουίλις: Σπάνια εμφάνιση, άκρως μελαγχολικός

Tabloid 24.03.2025
Ο ήρωας των ταινιών δράσης διαγνώστηκε με αφασία και άνοια

Φαίη Σκορδά: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας πώς μπορεί να ξέρει αν είχε στύση ο Πέτρος Φιλιππίδης;»

Tabloid 24.03.2025
«Μας κάνει εντύπωση ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν έγιναν με άλλο τρόπο, με άλλες λέξεις, γίνανε σε έναν μάρτυρα που δεν ήταν καν εκεί. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν ήταν εκεί όταν συνέβη ότι συνέβη»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Θέλω να έχω λεφτά για να ... μη δουλεύω»

Tabloid 24.03.2025
«Η τεμπελιά είναι ευλογία, αν μπορείς να την κάνεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τη σχέση του με τα λεφτά

Νίκος Χαρδαλιάς: Ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι ο Περιφερειάρχης Αττικής

Tabloid 24.03.2025
Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χαρδαλιάς, υπήρξε ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι

Τούνη ‑ Αλεξάνδρου: Νοικιάζεται για 3.500 ευρώ τον μήνα το σπίτι που έμεναν στην Αθήνα

Tabloid 24.03.2025
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν ανοίξει νέα κεφάλαια στις ζωές τους, λίγο διάστημα μετά την επισημοποίηση του χωρισμού τους

Παπαφλέσσας: Σε ποιο κανάλι θα δούμε την ταινία ‑ Πόσα χρήματα ξόδεψαν για την παραγωγή

Media 24.03.2025
Είχε προβληθεί στο 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Αρκάς: Mια ξεχωριστή καλημέρα... πριν την 25η Μαρτίου

Χιούμορ 24.03.2025
Με ακόμη ένα σκίτσο που θα συζητηθεί και θα αναλυθεί μας είπε Καλημέρα ο Αρκάς σήμερα Δευτερά 24 Μαρτίου.