E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Είναι το κρύο τσουχτερό: Διέκοψαν το δικαστήριο επειδή ξεπάγιασαν!

Πάγωσαν δικαστές, συνήγοροι και ακροατήριο

Δημοσίευση 30/11/2018 | 14:31

Είναι το κρύο τσουχτερό: Διέκοψαν το δικαστήριο επειδή ξεπάγιασαν!

Το ψύχος, το οποίο επικράτησε στην δικαστική αίθουσα που εκδικάζεται η δίκη των κατηγορουμένων για την παραλαβή του C4I, οδήγησε στη διακοπή της συνεδρίασης.

Οι δικαστές της έδρας αναζήτησαν άλλη αίθουσα για να συνεχιστεί η διαδικασία, αλλαά δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει την διαδικασία του για τις 5 Δεκεμβρίου.

Συνήγοροι και ακροατήριο, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στην αίθουσα με τα παλτό, ενώ και η εισαγγελέας ζήτησε διακοπή για να φέρει το πανωφόρι της.

Με την έναρξη της διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου από την πολιτική αγωγή. Όπως είπε, σύμφωνα με την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο Αθηνών, το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρεία- η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων- 39.700.000 ευρώ.

Ανάλογα αιτήματα για την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου αναμένεται να υποβληθούν και από άλλους συνηγόρους κατηγορουμένων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσκόπηση‑σοκ για ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: Τι ποσοστά λαμβάνουν όλα τα κόμματα

Ελλάδα 08.02.2025
Η υπόθεση των Τεμπών αξιολογείται το δεύτερο πλέον σημαντικότερο πρόβλημα μετά την ακρίβεια

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Ελλάδα 08.02.2025
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του

Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Τα πρόστιμα και η έκπτωση

Οικονομία 08.02.2025
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την προσυμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων των πολιτών θα πρέπει να αποστείλουν έως τις 28 Φεβρουαρίου

Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του

Κόσμος 08.02.2025
Το ταρακούνησε τόσο δυνατά που ο εγκέφαλός του αποκολλήθηκε μέσα στο κρανίο του, αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής - Καταδικάστηκε σε ισόβια

Πιερία: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» την 34χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Ελλάδα 08.02.2025
Πώς την «στρίμωξε» η Αγγελική Νικολούλη

Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Θα στηρίξουμε κάθε πρόταση διερεύνησης – Θα βγει η αλήθεια στο τέλος

Ελλάδα Χτες
«Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και κάθε ημέρα που περνά, ενισχύονται»