E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε Ελληνίδα ηθοποιός: «Τους γράφω όλους κανονικά στο τέτοιο μου και προχωράω»

Έξαλλη...

Δημοσίευση 29/11/2018 | 16:54

Ξέσπασε Ελληνίδα ηθοποιός: «Τους γράφω όλους κανονικά στο τέτοιο μου και προχωράω»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, ενώ ξέσπασε κατά ορισμένων, που όπως τόνισε, δεν την υποστηρίζουν.

Δεν είσαι ο άνθρωπος που τροφοδοτείς τη δημοσιότητα με την προσωπική σου ζωή.

Θα μπορούσα να το κάνω γιατί υπάρχει και πολλή τροφή, αλλά δεν θέλω να τη δίνω. Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Τώρα που «θέλω» δημοσιότητα για το έργο που κάνω, την προσπάθεια αυτή που κάνω ολομόναχη, θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν άνθρωποι που δεν με υποστηρίζουν, γιατί ζήτησα βοήθεια και δεν μου τη δίνουν. Εγώ αυτή είμαι, έχω περάσει τη μέση ηλικία, τους «γράφω» όλους κανονικά στο «τέτοιο» μου και προχωράω. Ο κόσμος μ’ αγαπάει και με εκτιμάει πολύ. Η κόρη μου, πρόσφατα, μου είπε βλέποντας όλο αυτό σε μια εκδήλωση: «Μαμά μου, πόσο περήφανη είμαι για σένα». Λες και περίμενα της κόρης μου την εκτίμηση για μένα. Έχω εκτίμηση για μένα.

Τι σου είπε όταν διάβασε τη δήλωσή σου πως σκέφτηκες να κάνεις άμβλωση μαθαίνοντας ότι ήσουν έγκυος σε εκείνη;

Της το είχα πει πολύ πριν το διαβάσει. Είμαι ανοιχτό βιβλίο για την κόρη μου, θέλω, ζητάω κι απαιτώ κι εκείνη να κάνει το ίδιο. Με κάποιους ανθρώπους πρέπει να ανοιγόμαστε και να τα λέμε όλα, ειδικά με τα παιδιά μας. Πρέπει να λέμε αλήθεια και δεν τη λέμε ποτέ, κι αυτό μου τη «βαράει». Περιμένω να γεράσω και θα δώσω μια συνέντευξη που θα τα «ξεράσω» όλα τα προσωπικά μου, θα πέσουν όλα!

Έχεις πολλά να πεις;

Ναι, πάρα πολλά, από τον επαγγελματικό μου χώρο, τους εραστές, τους άντρες, τα οποία λέω στους φίλους μου, όπως τα έχω βιώσει εγώ, η δική μου αλήθεια. Δύσκολη ζωή πέρασα… Ότι έχει να κάνει με τους κοντινούς μου, γύρω, ήταν δύσκολα, γι’ αυτό είμαι έτσι ταμπουρωμένη, με τον εαυτό μου είμαι πολύ καλά. Έχω ένα κουκλάκι που το κοιμίζω δίπλα στο μαξιλάρι μου, το σκεπάζω, το βγάζω το πρωί να λιάζεται, ενώ κάθε μέρα γράφω το ημερολόγιό μου.

Είμαι ολάνθιστος κήπος, μεγαλώνω το παιδί μου, το οποίο θα έχει κι αυτό τις δυσκολίες του με αυτή τη μάνα, της προσαρμογής, δεν μπορεί να μην τις έχει. Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων. Το να ζεις σε έναν κόσμο που στο μεγαλύτερο ποσοστό, για να μην πω όλο, δεν εκτιμάς, δεν είναι εύκολο πράγμα. Όταν βλέπεις αυτή τη «δηθενιά» στους ανθρώπους, είναι πολύ σκληρό. Ξέρω τι είμαι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Τομ Χανκς: Η αντίδρασή του όταν είδε Έλληνα fan με το πρόσωπό του ως τατουάζ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα, όταν θαυμαστής του αποκάλυψε τατουάζ με τη μορφή του από το Forrest Gump στη γάμπα του.

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.