E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηθοποιός για τον πρόεδρο του CBS: Με έριξε στα γόνατα και έβαλε με το ζόρι το πeος του στο στόμα μου

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει στους New York Times την επίθεση η Μπόμπι Φίλιπς

Δημοσίευση 29/11/2018 | 08:56

Ηθοποιός για τον πρόεδρο του CBS: Με έριξε στα γόνατα και έβαλε με το ζόρι το πeος του στο στόμα μου

Τον περασμένο Οκτώβριο, η παραίτηση του Λέσλι Μούνβες, του πανίσχυρου προέδρου του καναλιού CBS, μετά από 12 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, σηματοδότησε μία ακόμα νίκη του κινήματος #MeToo, το οποίο έπεισε εκατοντάδες θύματα σeξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ να λύσουν τη σιωπή τους.

Η παραίτηση του πανίσχυρου παράγοντα της τηλεόρασης και των ΜΜΕ στις ΗΠΑ για πάνω από δύο δεκαετίες δεν εξέπληξε κανέναν, αφού (όπως και στην περίπτωση του Χάρβεϊ Γουάινστιν) η ανάρμοστη συμπεριφορά του αποτελούσε κοινό μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος. Οι εν λόγω καταγγελίες αφορούσαν γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από τη δεκαετία του 1980 ως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, μεταξύ των οποίων εξαναγκαστικές σeξουαλικές συνευρέσεις, εκφοβισμοί, κλπ. Στην ανακοίνωση της παραίτησής του, ο ίδιος ο Μούνβες έκανε λόγο για «αναληθείς καταγγελίες» γεμάτες υπερβολές σχετικά με υποθέσεις που φέρονται να εκτυλίχθηκαν «δεκαετίες» πριν και δεν δείχνουν το ποιος πραγματικά είναι.

Μία από αυτές τις καταγγελίες ωστόσο, που ο ίδιος προσπάθησε να υποβαθμίσει ως υπερβολικές, μπορεί τελικά να του στοιχίσει την αποζημίωση των 120 εκατομμυρίων δολαρίων που αναμενόταν να λάβει από το αμερικανικό δίκτυο μετά την παραίτησή του. Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και την 25χρονη τότε ηθοποιό, Μπόμπι Φίλιπς, το 1995, όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος της Warner Bros και την είχε προσκαλέσει στο γραφείο του για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία.

Η Φίλιπς μίλησε πρόσφατα στους New York Times για το τι είχε συμβεί μέσα σε εκείνο το γραφείο, και πως η ίδια έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να επιτεθεί με ρόπαλο του μπέιζμπολ κατά του μεγαλοπαράγοντα της τηλεόρασης.

Μπαίνοντας στο γραφείο του Μούνβες στις 7 Μαρτίου του 1995, η Φίλιπς έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον πρόεδρο της Warner. Ο Μούνβες, που τότε ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, της είπε ότι είχε αναγνωρίσει με το ταλέντο της και της πρότεινε να την γνωρίσει στον casting director της «Εντατικής», του πετυχημένου σήριαλ που έκανε πάταγο τη δεκαετία του 90. Στη συνέχεια, της έδειξε σε έναν πίνακα κάποια άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ που «έτρεχαν» εκείνη την περίοδο και ίσως την ενδιέφεραν. Όταν όμως η νεαρή κοπέλα γύρισε να τον αντικρίσει, είδε με τρόμο ότι είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και την κοιτούσε χαμογελώντας.

«Βλέπεις πόσο σκληρό με κάνεις», είπε στην αποσβολωμένη Φίλιπς ο Μούνβες, συμπληρώνοντας ότι, αν δεχόταν να γίνει το κορίτσι του, θα την έβαζε σε όποιο σήριαλ ήθελε.

Στη συνέχεια, ο Μούνβες άρπαξε την κοπέλα από τον λαιμό, την ανάγκασε να πέσει στα γόνατα και έβαλε με το ζόρι το πeος του στο στόμα της. Εκείνη τη στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνο στο γραφείο του και ο πρόεδρος της Warner πήγε να το σηκώσει, αφήνοντάς την για λίγες στιγμές μόνη. Σε κατάσταση σοκ, η Φίλιπς πρόσεξε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που ήταν ακουμπισμένο σε ένα έπιπλο, το οποίο κοσμούσε και μια φωτογραφία της συζύγου του Μούνβες. «Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πόσο θα ήθελα να του σπάσω το κεφάλι με το ρόπαλο», είπε στους Times η 50χρονη σήμερα γυναίκα. Έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στην υλοποίηση αυτής της σκέψης, αφού πήρε στα χέρια της το ρόπαλο.

Όταν ο Μούνβες τελείωσε το τηλεφώνημα, η Φίλιπς αποφάσισε τελικά να μην κάνει αυτό που είχε στο μυαλό της, ακούμπησε στο πάτωμα το ρόπαλο, ψέλισσε μια δικαιολογία και έφυγε τρέχοντας από το γραφείο. Ο Μαρβ Ντάουερ, που εκείνη την εποχή ήταν μάνατζέρ της, είπε στους Τimes ότι ο Μούνβες του εκμυστηρεύτηκε σε sms τον Απρίλιο πως «αν μιλήσει η Μπόμπι, είμαι ξοφλημένος». Οι δύο τους αντάλλαξαν αρκετά μηνύματα φέτος συζητώντας αυτήν την υπόθεση, μηνύματα τα οποία ο πρώην πρόεδρος του CBS είπε στον Ντάουερ να σβήσει, όμως εκείνος δεν το έκανε.

Ο ίδιος ο Μούνβες προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη της επικοινωνίας του με τον μάνατζερ και αυτό μπορεί να του στοιχίσει πολύ ακριβά. Ένας από τους όρους του δικτύου για να καταβάλει την υπέρογκη αποζημίωση στο πρώην στέλεχός του ήταν να συνεργαστεί πλήρως με την έρευνα των Αρχών για τις καταγγελιες και το σβήσιμο κρίσιμων μηνυμάτων σίγουρα παραβιάζει αυτόν τον όρο. Το αποτέλεσμα; Ο άλλοτε πανίσχυρος Μούνβες μπορεί τελικά να αποχωρήσει με άδειες τσέπες από το δίκτυο όπου έλυνε και έδενε επί σχεδόν 12 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός από το FBI: Το Ιράν ετοιμάζει μαζικές επιθέσεις στο Λος Αντζελες με drones

Κόσμος 11.03.2026
Η ενημέρωση του FBI προσέθετε ότι «δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον χρόνο, τη μέθοδο, τον στόχο ή τους δράστες της φερόμενης επίθεσης»

Στενά του Ορμούζ: Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση σε ταϊλανδέζικο φορτηγό πλοίο

Κόσμος 11.03.2026
Το πλοίο χτυπήθηκε περίπου 11 ναυτικά μίλια βόρεια του Ομάν, με την πρόσκρουση να προκαλεί πυρκαγιά στο κατάστρωμα

Θρήνος στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρή 54χρονη γυναίκα

Ελλάδα 11.03.2026
Οι Αρχές αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της

Τραμπ για Ιράν: Τους χτυπήσαμε πιο σκληρά από ό,τι έχει χτυπηθεί ποτέ χώρα – Δεν έχουμε τελειώσει

Κόσμος 11.03.2026
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο

Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή σε κολυμβητήριο

Ελλάδα 11.03.2026
Χάρη στην άμεση και συντονισμένη παρέμβαση των διασωστών, το παιδί επανήλθε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Κορονοϊός: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η πραγματική προέλευση του ίσως δεν είναι αυτή που πιστεύαμε

Κόσμος 11.03.2026
Τα πρώτα περιστατικά της νόσου καταγράφηκαν στα τέλη του 2019 στην κινεζική πόλη Wuhan, κοντά σε μια μεγάλη αγορά θαλασσινών και ζωντανών ζώων

ΔΟΕ: Γιατί χρησιμοποίησε το «μπαζούκα» των 400 εκατ. βαρελιών πετρελαίου

Ελλάδα 11.03.2026
Οι αγορές παρέμειναν απαθείς, τουλάχιστον προς το παρόν, στην ανακοίνωση του ΔΟΕ

Τροχαίο στην Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, δύο τραυματίες

Ελλάδα 11.03.2026
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο επιβαίνοντες

Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα 11.03.2026
Δόλωμα σε όλες τις περιπτώσεις, σε Θεσσαλία, Κυκλάδες κι περιοχές της Αττικής, ήταν η δήθεν πώληση χρυσών λιρών σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή

Βομβαρδίστηκε το data center κρατικής τράπεζας στο Ιράν, στόχος να μην πληρωθούν στρατός και Φρουροί της Επανάστασης

Κόσμος 11.03.2026
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα 11.03.2026
Είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά μετά την απόφαση του Εφετείου η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημά της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική