E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έχασε το πορτοφόλι του σε πτήση και όταν το βρήκε είχε μέσα περισσότερα λεφτά!

Πως έγινε αυτό;

Δημοσίευση 28/11/2018 | 18:11

Έχασε το πορτοφόλι του σε πτήση και όταν το βρήκε είχε μέσα περισσότερα λεφτά!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν 20χρονο που είχε χάσει το πορτοφόλι του σε πτήση της Frontier Airlines.

Ο Hunter Shamatt επέστρεφε στην Ομάχα (Νεμπράσκα) από το Λας Βέγκας όπου είχε πάει για το γάμο της αδερφής του. Στο αεροπλάνο έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε την ταυτότητά του, μια πιστωτική κάρτα, μια πληρωμένη επιταγή και 60 δολάρια σε μετρητά.

Επικοινώνησε με την εταιρεία για να την ενημερώσει σχετικά, ενώ η μητέρα του ανέφερε το περιστατικό σε ανάρτηση στο Facebook ζητώντας βοήθεια.

Οι μέρες πέρασαν, η Frontier Airlines ενημέρωσε πως δεν εντόπισε το πορτοφόλι και έτσι ο 20χρονος έχασε κάθε ελπίδα.

Μέχρι που κάποια μέρα έφτασε ένα πακέτο στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο περιείχε το χαμένο πορτοφόλι με όλα τα πράγματα, ένα χειρόγραφο σημείωμα και κάποια επιπλέον χρήματα!

«Βρέθηκε στην πτήση της Frontier από Ομάχα προς Ντένβερ, στη σειρά 12, θέση F σφηνωμένο μεταξύ καθίσματος και τοίχου. Σκέφτηκα ότι μπορεί να το θέλετε πίσω. Εύχομαι τα καλύτερα. ΥΓ: Στρογγυλοποίησα τα μετρητά αυξάνοντάς τα στα 100 δολάρια ώστε να γιορτάσετε την εύρεση του πορτοφολιού. Καλά να περνάτε!!!», ανέφερε το σημείωμα, ενώ ο αποστολέας δεν έγραφε όνομα παρά μόνο τα αρχικά του «Τ.Β».

Το μοναδικό αξιοποιήσιμο στοιχείο ήταν μια διεύθυνση επιστροφής που αναγραφόταν στον φάκελο. Η οικογένεια δημοσιοποίησε το σημείωμα στο Facebook και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ανάρτηση έγινε viral έχοντας μάλιστα πάνω από 1.000 αναδημοσιεύσεις.

Ο καλός Σαμαρείτης τελικά εντοπίστηκε και η οικογένεια τον ευχαρίστησε δημοσίως για την πράξη του. Ονομάζεται Todd Brown και είναι πατέρας πέντε παιδιών. Μιλώντας στο Yahoo! είπε πως βρήκε το πορτοφόλι την ώρα που έδενε τη ζωή του. Βλέποντας πως ανήκει σε έναν 20χρονο, θυμήθηκε πως είναι να είσαι νέος χωρίς χρήματα. Για το λόγο αυτό θέλησε να δώσει στον νεαρό κάτι που να τον κάνει να χαρεί.

«Ήμουν και γω 20 κάποτε και τα 100 δολάρια είναι αρκετά για ένα παιδί. Ήθελα να διασκεδάσω όπως ήθελα να διασκεδάσει και εκείνος. Φαντάστηκα πως θα ήταν να παίρνεις πίσω το χαμένο σου πορτοφόλι και έτσι πρόσθεσα λίγα χρήματα για να μπορέσει να το διασκεδάσει», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0