E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έχασε το πορτοφόλι του σε πτήση και όταν το βρήκε είχε μέσα περισσότερα λεφτά!

Πως έγινε αυτό;

Δημοσίευση 28/11/2018 | 18:11

Έχασε το πορτοφόλι του σε πτήση και όταν το βρήκε είχε μέσα περισσότερα λεφτά!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν 20χρονο που είχε χάσει το πορτοφόλι του σε πτήση της Frontier Airlines.

Ο Hunter Shamatt επέστρεφε στην Ομάχα (Νεμπράσκα) από το Λας Βέγκας όπου είχε πάει για το γάμο της αδερφής του. Στο αεροπλάνο έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε την ταυτότητά του, μια πιστωτική κάρτα, μια πληρωμένη επιταγή και 60 δολάρια σε μετρητά.

Επικοινώνησε με την εταιρεία για να την ενημερώσει σχετικά, ενώ η μητέρα του ανέφερε το περιστατικό σε ανάρτηση στο Facebook ζητώντας βοήθεια.

Οι μέρες πέρασαν, η Frontier Airlines ενημέρωσε πως δεν εντόπισε το πορτοφόλι και έτσι ο 20χρονος έχασε κάθε ελπίδα.

Μέχρι που κάποια μέρα έφτασε ένα πακέτο στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο περιείχε το χαμένο πορτοφόλι με όλα τα πράγματα, ένα χειρόγραφο σημείωμα και κάποια επιπλέον χρήματα!

«Βρέθηκε στην πτήση της Frontier από Ομάχα προς Ντένβερ, στη σειρά 12, θέση F σφηνωμένο μεταξύ καθίσματος και τοίχου. Σκέφτηκα ότι μπορεί να το θέλετε πίσω. Εύχομαι τα καλύτερα. ΥΓ: Στρογγυλοποίησα τα μετρητά αυξάνοντάς τα στα 100 δολάρια ώστε να γιορτάσετε την εύρεση του πορτοφολιού. Καλά να περνάτε!!!», ανέφερε το σημείωμα, ενώ ο αποστολέας δεν έγραφε όνομα παρά μόνο τα αρχικά του «Τ.Β».

Το μοναδικό αξιοποιήσιμο στοιχείο ήταν μια διεύθυνση επιστροφής που αναγραφόταν στον φάκελο. Η οικογένεια δημοσιοποίησε το σημείωμα στο Facebook και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ανάρτηση έγινε viral έχοντας μάλιστα πάνω από 1.000 αναδημοσιεύσεις.

Ο καλός Σαμαρείτης τελικά εντοπίστηκε και η οικογένεια τον ευχαρίστησε δημοσίως για την πράξη του. Ονομάζεται Todd Brown και είναι πατέρας πέντε παιδιών. Μιλώντας στο Yahoo! είπε πως βρήκε το πορτοφόλι την ώρα που έδενε τη ζωή του. Βλέποντας πως ανήκει σε έναν 20χρονο, θυμήθηκε πως είναι να είσαι νέος χωρίς χρήματα. Για το λόγο αυτό θέλησε να δώσει στον νεαρό κάτι που να τον κάνει να χαρεί.

«Ήμουν και γω 20 κάποτε και τα 100 δολάρια είναι αρκετά για ένα παιδί. Ήθελα να διασκεδάσω όπως ήθελα να διασκεδάσει και εκείνος. Φαντάστηκα πως θα ήταν να παίρνεις πίσω το χαμένο σου πορτοφόλι και έτσι πρόσθεσα λίγα χρήματα για να μπορέσει να το διασκεδάσει», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Αυτός είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο