E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η κατά λάθος αποκάλυψη την ώρα του live streaming για το εσώρουχό της

Οι παρατηρητικοί εντόπισαν ένα mail που έφερε τον τίτλο «θέλω να αγοράσω»

Δημοσίευση 28/11/2018 | 16:34

Η κατά λάθος αποκάλυψη την ώρα του live streaming για το εσώρουχό της

Μια σταρ της διαδικτυακής πλατφόρμας Twitch αποκάλυψε χωρίς να το θέλει την ώρα του live streaming ότι ως φοιτήτρια είχε αναγκαστεί να πουλήσει εσώρουχό της καθώς είχε μείνει άφραγκη.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 21/11 όταν η Alinity Devine με τους 725.000 συνδρομητές, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, άνοιξε κατά λάθος τα mail της. Σχεδόν αμέσως διαπίστωσε τη γκάφα που έκανε και τα έκλεισε, ωστόσο οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν ένα mail που έφερε τον τίτλο «θέλω να αγοράσω». Πρόλαβαν μάλιστα να κάνουν και print screen μέρος του mail το οποίο έγραφε: «Έι Alinity, ελπίζω να θυμάσαι ότι μου πούλησες ένα λεοπάρ στηθόδεσμο πριν πολλά χρόνια. Σου είχα προσφέρει καλά λεφτά τότε και ήθελα να σε ρωτήσω αν θα ήθελες να...». Το αποδεικτικό στοιχείο σταματά κάπου εκεί, σύμφωνα με το dexerto.com.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς το απόσπασμα του mail σύντομα κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Devine να παίρνει εν τέλει θέση και να λέει το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Εντάξει παιδιά θα σας πω. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό, αλλά ήμουν μια άφραγκη φοιτήτρια. Συνέβη πριν πέντε χρόνια. Το mail που μου έστειλε ο τύπος έλεγε πως θέλει περισσότερα; Μου έστειλε κάποια, ειλικρινά, αλλά τα αγνόησα, διότι δεν είναι κάτι που θα ξανάκανα».

Το θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με το αν με αυτήν τη μη ηθελημένη ενέργειά της καταπάτησε κάποιους από τους κανόνες του Twitch.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της πλατφόρμας, «απαγορεύονται η γύμνια και το σeξουαλικό περιεχόμενο ή δραστηριότητες, όπως η πορνογραφία, οι σεξουαλικές πράξεις ή η σeξουαλική επαφή, καθώς επίσης και οι σeξουαλικές υπηρεσίες». Η πλατφόρμα απαγορεύει επίσης τις δωροδοκίες καθώς και τις αυθαίρετες προσφορές.

Η σeξι εμφάνιση της «εκρηκτικής» Devine και ο τρόπος που ντύνεται έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγες φορές. Τον περασμένο Μάιο μάλιστα ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον δημοφιλή YouTuber PewDiePie που την αποκάλεσε «Thot», ένα υποτιμητικό ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για να χαρακτηρίσει μια γυναίκα «πόpνη» ή «παλιοθήλυκο» (σικ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid 02.04.2026
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid 02.04.2026
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα 02.04.2026
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social 02.04.2026
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid 02.04.2026
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!