E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσαβούσογλου: Τεμάχισαν τον Κασόγκι ακούγοντας μουσική και το διασκέδαζαν

Σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, όλο το περιστατικό έχει διάρκεια επτά λεπτά

Δημοσίευση 27/11/2018 | 21:54

Τσαβούσογλου: Τεμάχισαν τον Κασόγκι ακούγοντας μουσική και το διασκέδαζαν

Η Άγκυρα δεν πιστεύει πως οι δράστες της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης έδρασαν μόνοι τους, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.   

Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, o Tσαβούσογλου τόνισε πως έχει ακούσει το ηχητικό στο οποίο καταγράφονται λεπτομέρειες της δολοφονίας.«Στο ηχητικό ακούγεται ο ιατροδικαστής να δίνει στους υπόλοιπους οδηγίες. Τους δίνει εντολή να ακούν μουσική, ενώ τεμαχίζει το πτώμα. Είναι σαφές πως το ευχαριστιέται. Του αρέσει να πετσοκόβει ανθρώπους, λέει. Είναι φρικτό» ανέφερε ο Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, όλο το περιστατικό έχει διάρκεια επτά λεπτά.   

Παράλληλα, ο Τσαβούσογλου τόνισε πως χρειάζονται οριστικές αποδείξεις πριν απευθύνει κατηγορίες, όμως την ίδια στιγμή ανάφερε πως «πολλοί» θεωρούν τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ως υπεύθυνο για τη δολοφονία.  Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επεσήμανε πως ο πρίγκιπας έχει ζητήσει συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο του G20 που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου στην Αργεντινή. Ο Τσαβούσογλου είπε πως ο Ερντογάν θα το σκεφτεί και πως «σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει λόγος να μη συναντήσει τον πρίγκιπα διάδοχο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.