E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζένια Μπονάτσου: Δεν μιλάω στον παππού μου Αλέξανδρο Λυκουρέζο

«Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα»

Δημοσίευση 27/11/2018 | 13:00

Ζένια Μπονάτσου: Δεν μιλάω στον παππού μου Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν βρέθηκε η Ζένια Μπονάτσου.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πως είναι με τον παππού της απάντησε πως δεν μιλάνε.

«Με τον παππού μου δεν είμαστε. Δεν μιλάω μαζί του. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα ούτε εκείνη, ούτε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Στην πρεμιέρα της παράστασης ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συνοδευόμενος από την Νατάσα Καλογρίδη, ο οποίος θαύμασε από κοντά την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου. Για τη σχέση παππού-εγγονής έχουν γραφτεί αρκετά, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένειά της και για το πόσο της είχε συμπαρασταθεί ο παππούς της, κυρίως, μετά το θάνατο του πατέρα της, ωστόσο αίσθηση είχε προκαλέσει η ατάκα της ότι «όλα τα ωραία τελειώνουν. Αυτό δεν ισχύει πια», όταν εξηγούσε ότι στις μέρες μας είναι δύσκολο να είναι όλη η οικογένεια μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»