E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Σοκ στη Βραζιλία

Δημοσίευση 27/11/2018 | 08:27

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται από κοινού για τον φόνο του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο που βρέθηκε νεκρός, με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα, σε αλσύλλιο της πολιτείας του Παρανά.

Παρότι η Κριστιάνα Μπρίτες - μέσω του δικηγόρου της - επιμένει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στον φόνο, η 35χρονη γυναίκα θα καθίσει τελικά στο εδώλιο στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ομολόγησε ευθύς εξαρχής ότι διέπραξε το έγκλημα που συντάραξε την Βραζιλία στις αρχές του μήνα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υπογράμμισε εχθές ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε, όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Αυτή η πλάκα όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν ο 38χρονος σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον 24χρονο ξαπλωμένο κολλητά στη γυναίκα του και έπαθε αμόκ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας

Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Στο έγκλημα φέρονται να εμπλέκονται και άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο σπίτι του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του, που τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε τον βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στον θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε εχθές ο δημόσιος κατήγορος.

Ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται φυσικά το αντίθετο, τονίζοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν την γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μπρίτες βρήκε τον 24χρονο ξαπλωμένο κοντά στην γυναίκα του. Στη συνέχεια όμως ο 38χρονος έβαλε τον Φρέιτας στο αμάξι του και, μαζί με μια ομάδα φίλων του (που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί) μετέφερε τον νεαρό σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και κατόπιν τον ευνούχισε.

Η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή δείχνει μάλιστα ότι, όταν ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές δεν δείχνουν να πιστεύουν τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα. Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν υπερβολικά υψηλό ακόμα και για να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Η Κριστιάνα Μπρίτες, που ήταν επίσης πολύ μεθυσμένη, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε ξαφνικά στον κρεβάτι και αντίκρισε τον ημίγυμνο Φρέιτας να τρίβει το μόριό του πάνω της.

Ζαλισμένη, πίστεψε ότι έβλεπε κάποιο όνειρο, ωστόσο πανικοβλήθηκε όταν ξαφνικά ο νεαρός βρέθηκε από πάνω της και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άνδρας της να τρέξει στο δωμάτιο και να τους βρει μαζί. Οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν ωστόσο ότι η 35χρονη μπορεί να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, ίσως για να κάνουν πλάκα στον σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Εμίλιο Σανταμαρία, θρυλικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Κόσμος 15.04.2026
12 Μαΐου του 1965 είχε “πατήσει” το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο ιστορικό -φιλικό- ματς των “μερένγκες” στην Ελλάδα με την ΑΕΚ

Θεσσαλονίκη: Απάτη χιλιάδων ευρώ εις βάρος της Ε.Ε. με εικονικά τιμολόγια

Ελλάδα 15.04.2026
Σύμφωνα με την έρευνα, ο κατηγορούμενος διαχειριζόταν δύο εταιρείες που λειτουργούσαν μόνο «στα χαρτιά»

Τουρκία: Με 5 όπλα έσπειρε τον θάvατo στο σχολείο ο 15χρονος δράστης

Κόσμος 15.04.2026
Από την ένοπλη επίθεση έχουν τραυματιστεί ακόμη 20 άτομα, 4 από αυτούς χρειάστηκαν εγχείρηση

Κεφαλονιά: Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ από το ξενοδοχείο

Ελλάδα 15.04.2026
Το σοκαριστικό πλάνο είναι η στιγμή που ο αρσιβαρίστας έχει στα χέρια του την 19χρονη Μυρτώ, λιπόθυμη

Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν αστυνομικούς και άρματα μάχης

Ελλάδα 15.04.2026
Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν να αποτρέψουν παράνομη είσοδο «αστυνομικών» του ψευδοκράτους

Θάvατoς 19χρονης στην Κεφαλονιά: Για ανθρωπoκτovία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Ελλάδα 15.04.2026
Οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην αναβάθμιση των κατηγοριών έπειτα από την αξιολόγηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν

Η αιτία θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στο Αργοστόλι

Ελλάδα 15.04.2026
Ο 23χρονος καθάρισε το δωμάτιο όπου έγινε χρήση ναρκωτικών

Τουρκία: Νέα ένοπλη επίθεση σε σχολείο – 4 vεκρoί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες

Κόσμος 15.04.2026
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Τουρκία έπειτα από πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Καχραμάνμαρας

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Μυλωνάκη

Ελλάδα 15.04.2026
Τι αναφέρει το νοσοκομείο για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ που υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Κεφαλονιά: Γιατί δεν μετέφεραν την Μυρτώ στο νοσοκομείο οι 3 κατηγορούμενοι ‑ «Περιμέναμε να την χτυπήσει ο αέρας να συνέλθει...»

Ελλάδα 15.04.2026
Τα δραματικά λεπτά που εκτυλίχθηκαν στο Αργοστόλι και το τραγικό τέλος της 19χρονης

ΗΠΑ: Σέρφερ ψάρεψε μέσα σε πλήθος καρχαρίων ‑ «Ήταν περικυκλωμένος» ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 15.04.2026
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που επαγγελματίας σέρφερ ψαρεύει ενώ γύρω του κινούνται δεκάδες καρχαρίες

Πολωνία: Ανθρωποειδές ρομπότ κυνηγάει και διώχνει αγριογούρουνα ‑ Το απίστευτο βίντεο

Κόσμος 15.04.2026
Χιουμοριστικά έχει σχολιαστεί η χειρονομία του ρομπότ που χαιρετά τα αγριογούρουνα, αφότου πρώτα τα κυνήγησε και κατάφερε να τα διώξει