E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Σοκ στη Βραζιλία

Δημοσίευση 27/11/2018 | 08:27

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται από κοινού για τον φόνο του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο που βρέθηκε νεκρός, με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα, σε αλσύλλιο της πολιτείας του Παρανά.

Παρότι η Κριστιάνα Μπρίτες - μέσω του δικηγόρου της - επιμένει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στον φόνο, η 35χρονη γυναίκα θα καθίσει τελικά στο εδώλιο στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ομολόγησε ευθύς εξαρχής ότι διέπραξε το έγκλημα που συντάραξε την Βραζιλία στις αρχές του μήνα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υπογράμμισε εχθές ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε, όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Αυτή η πλάκα όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν ο 38χρονος σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον 24χρονο ξαπλωμένο κολλητά στη γυναίκα του και έπαθε αμόκ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας

Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Στο έγκλημα φέρονται να εμπλέκονται και άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο σπίτι του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του, που τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε τον βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στον θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε εχθές ο δημόσιος κατήγορος.

Ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται φυσικά το αντίθετο, τονίζοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν την γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μπρίτες βρήκε τον 24χρονο ξαπλωμένο κοντά στην γυναίκα του. Στη συνέχεια όμως ο 38χρονος έβαλε τον Φρέιτας στο αμάξι του και, μαζί με μια ομάδα φίλων του (που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί) μετέφερε τον νεαρό σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και κατόπιν τον ευνούχισε.

Η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή δείχνει μάλιστα ότι, όταν ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές δεν δείχνουν να πιστεύουν τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα. Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν υπερβολικά υψηλό ακόμα και για να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Η Κριστιάνα Μπρίτες, που ήταν επίσης πολύ μεθυσμένη, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε ξαφνικά στον κρεβάτι και αντίκρισε τον ημίγυμνο Φρέιτας να τρίβει το μόριό του πάνω της.

Ζαλισμένη, πίστεψε ότι έβλεπε κάποιο όνειρο, ωστόσο πανικοβλήθηκε όταν ξαφνικά ο νεαρός βρέθηκε από πάνω της και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άνδρας της να τρέξει στο δωμάτιο και να τους βρει μαζί. Οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν ωστόσο ότι η 35χρονη μπορεί να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, ίσως για να κάνουν πλάκα στον σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Φοινικούντας: Κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός ο 22χρονος που δήλωνε συνεργός

Ελλάδα Χτες
Η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση αποδίδει στον 22χρονο τον ρόλο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, καθώς φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εισήλθε το μοιραίο βράδυ στη σκηνή του εγκλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί στην πρώτη του απολογία

Τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Οι κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων

Τριήμερο ψυχρής εισβολής στη χώρα με βουτιά της θερμοκρασίας, σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Καιρός Χτες
Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, η αλλαγή του καιρού που ξεκινά από αύριο, Κυριακή, σηματοδοτεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα γίνει αρχικά αισθητή στα βόρεια και σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα

Απειλή κατά διαδηλωτών από τον γενικό εισαγγελέα του Ιράν: Όλοι τους αντιμέτωποι με θανατική ποινή

Κόσμος Χτες
Οι εισαγγελείς πρέπει να προετοιμάσουν γρήγορα τις δίκες και να μην δείξουν «επιείκεια, συμπόνια ή επιείκεια», πρόσθεσε ο Mohammad Movahedi Azad, γενικός εισαγγελέας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν

Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει γίνει κουρελόχαρτο, καταργήστε το Αρθρο 86 για την ατιμωρησία των πολιτικών

Ελλάδα Χτες
Με αιχμηρή ανάρτηση, καταγγέλλει διαπλοκή, συμφωνία EU–Mercosur και νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση του άρθρου 86 και της βουλευτικής ασυλίας

Κραν Μοντανά ‑ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ παραδέχεται: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη»

Κόσμος Χτες
Η ανάκριση του Ζακ Μορέτι: «Εγώ άνοιξα εκείνη την πόρτα, δεν ξέρω γιατί ήταν κλειστή»

Τουρκία: Συνελήφθη ο Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη σειρά «Φτερωτός Θεός»

Κόσμος Χτες
Ο Τζαν Γιαμάν συνελήφθη στην Τουρκία στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών

Η απόφαση των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ελλάδα Χτες
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον 27χρονο Στέλιο – Είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του

Ελλάδα Χτες
«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία του Δήμου Βιάννου από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Τσικνάκη – Ήταν μόλις 27 ετών

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Κόσμος Χτες
Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Κυνηγώντας το «Bella 1»: Θρίλερ 18 ημερών στον Ατλαντικό με Navy SEALs και Night Stalkers

Κόσμος Χτες
Μήνυμα Τραμπ στον σκιώδη στόλο, «δεν είστε ασφαλείς πουθενά»