E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Σοκ στη Βραζιλία

Δημοσίευση 27/11/2018 | 08:27

Βραζιλία: Ο Φρέιτας ήταν ακόμη ζωντανός όταν του έκοψε το πeος ο δράστης

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας Έντισον Μπρίτες και η σύζυγός του, Κριστιάνα, κατηγορούνται από κοινού για τον φόνο του Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο που βρέθηκε νεκρός, με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα, σε αλσύλλιο της πολιτείας του Παρανά.

Παρότι η Κριστιάνα Μπρίτες - μέσω του δικηγόρου της - επιμένει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στον φόνο, η 35χρονη γυναίκα θα καθίσει τελικά στο εδώλιο στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος ομολόγησε ευθύς εξαρχής ότι διέπραξε το έγκλημα που συντάραξε την Βραζιλία στις αρχές του μήνα.

«Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα», υπογράμμισε εχθές ο εισαγγελέας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να ασκήσει δίωξη και στη γυναίκα.

Όπως εξήγησε, όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κατηγορουμένη μπορεί να ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Αυτή η πλάκα όμως εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν ο 38χρονος σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον 24χρονο ξαπλωμένο κολλητά στη γυναίκα του και έπαθε αμόκ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον Φρέιτας

Λίγες ώρες αφότου ανακαλύφθηκε η σορός του ποδοσφαιριστή, ο Μπρίτες ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε, τον ακρωτηρίασε και τον σκότωσε, «επειδή τον βρήκε να βιάζει τη γυναίκα του». Στο έγκλημα φέρονται να εμπλέκονται και άλλα άτομα που ήταν παρόντα στο σπίτι του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του, που τελικά μετατράπηκε σε λουτρό αίματος.

«Η Κριστιάνα ήξερε τον βίαιο χαρακτήρα του άνδρα της. Όταν ξεκίνησε η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών που οδήγησαν στον θάνατο του Φρέιτας, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε καν να αποτρέψει το έγκλημα», συμπλήρωσε εχθές ο δημόσιος κατήγορος.

Ο δικηγόρος του ζεύγους ισχυρίζεται φυσικά το αντίθετο, τονίζοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες που άκουσαν την γυναίκα να ικετεύει τον άνδρα της να σταματήσει να ξυλοκοπά τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μπρίτες βρήκε τον 24χρονο ξαπλωμένο κοντά στην γυναίκα του. Στη συνέχεια όμως ο 38χρονος έβαλε τον Φρέιτας στο αμάξι του και, μαζί με μια ομάδα φίλων του (που επίσης έχουν συλληφθεί ως συνεργοί) μετέφερε τον νεαρό σε ερημική τοποθεσία, 20 χλμ μακριά από το σπίτι, όπου τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και κατόπιν τον ευνούχισε.

Η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή δείχνει μάλιστα ότι, όταν ο δράστης ακρωτηρίασε το πέος του ποδοσφαιριστή, εκείνος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακόμα ζωντανός.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές δεν δείχνουν να πιστεύουν τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι ο Φρέιτας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα. Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, η τοξικολογική εξέταση της σορού του έδειξε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν υπερβολικά υψηλό ακόμα και για να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Η Κριστιάνα Μπρίτες, που ήταν επίσης πολύ μεθυσμένη, ισχυρίζεται ότι ξύπνησε ξαφνικά στον κρεβάτι και αντίκρισε τον ημίγυμνο Φρέιτας να τρίβει το μόριό του πάνω της.

Ζαλισμένη, πίστεψε ότι έβλεπε κάποιο όνειρο, ωστόσο πανικοβλήθηκε όταν ξαφνικά ο νεαρός βρέθηκε από πάνω της και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άνδρας της να τρέξει στο δωμάτιο και να τους βρει μαζί. Οι επικεφαλής της έρευνας δείχνουν να πιστεύουν ωστόσο ότι η 35χρονη μπορεί να συναίνεσε στο να ξαπλώσει και να φωτογραφηθεί δίπλα της ο άνδρας, ενώ η ίδια παρίστανε την κοιμισμένη, ίσως για να κάνουν πλάκα στον σύζυγό της που θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική αλλαγή στη Γαλλία: Τέλος στο «σeξουαλικό καθήκον» – Τι ισχύει στην Ελλάδα

Κόσμος 01.02.2026
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει «συζυγική εξαίρεση»

Η πόλη που γέμισε πατάτες: Το απίθανο ρεκόρ που έφερε δωρεάν διανομή

Ελλάδα 01.02.2026
Πατάτες για όλους: Το αγροτικό ρεκόρ που έκανε την ευρωπαϊκή πόλη ένα απέραντο πανέρι

Πυρκαγιά στα τρένα: Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 01.02.2026
71 επιβάτες παραμένουν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σίνδου - Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις

Κινηματογραφική ληστεία στην Κατερίνη με λεία κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ – Έκλεψαν και το αυτοκίνητο του θύματος

Ελλάδα 01.02.2026
Ο κοσμηματοπώλης, κατά την προσπάθειά του να σταματήσει τους ληστές τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κραν Μοντανά: Έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του – Στους 41 οι νεκροί

Κόσμος 01.02.2026
Έφηβος πέθανε από τους τραυματισμούς λόγω της φωτιάς που προκλήθηκε σε μπαρ της Ελβετίας

Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα

Ελλάδα 01.02.2026
Τη σορό του άνδρα εντόπισε περιπατητής που ειδοποίησε τις Αρχές

Καυγάς έξω από strip club στην Αυστραλία: Ανδρας πέταξε καταλάθος καρέκλα στο κεφάλι φίλου του

Κόσμος 01.02.2026
Παρά την σφοδρότητα του χτυπήματος, ο άνδρας δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό βίντεο: Σκιέρ τραβά selfie δευτερόλεπτα πριν κατακρεουργηθεί από λεοπάρδαλη του χιονιού

Κόσμος 01.02.2026
Δεν έλαβε υπόψιν τις προειδοποιήσεις των αρχών για τη θέαση των αρπακτικών στην περιοχή

Μαύρη μέρα στην Αττάλεια: 16 νεκροί σε δύο σοκαριστικά τροχαία με διαφορά λίγης ώρας

Κόσμος 01.02.2026
Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι με απολογισμό 8 νεκρούς, ενώ λίγο αργότερα, μετωπική σύγκρουση ΙΧ, προκάλεσε έξι θανάτους

Σοβαρές πλημμύρες σε Λάρισα και Σπάτα – Δρόμος και θάλασσα έγιναν ένα στον Αγιόκαμπο – Νέα «κόκκινη προειδοποίηση»

Ελλάδα 01.02.2026
Σοβαρά προβλήματα και εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας - Ανατολικά κατεθύνεται το μέτωπο

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Αλκη Καμπανού – «Και αν η σιωπή πονάει, εγώ θα σου μιλώ»

Ελλάδα 01.02.2026
Στη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα του