E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συνέβη στα δόντια του Karl Lagerfeld

Γιατί ο σχεδιαστής εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι

Δημοσίευση 23/11/2018 | 20:53

Τι συνέβη στα δόντια του Karl Lagerfeld

Ο Κarl Lagerfeld σπάνια χαμογελά και συνήθως είναι βλοσυρός ακόμη και όταν δέχεται το χειροκρότημα στις επιδείξεις της Chanel. Το χαμόγελό του στο Παρίσι, ξάφνιασε τους πάντες όχι λόγω της σπανιότητας του, αλλά για τα δόντια του.   

Ο διάσημος σχεδιαστής κλήθηκε να φωταγωγήσει τη Λεωφόρο των Ηλυσίων και να σηματοδοτήσει την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Το μούσι δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή που συζητήθηκε καθώς ο σχεδιαστής του οίκου Chanel χαμογέλασε και αποκάλυψε την οδοντοστοιχία του. Αρκετά δόντια έλλειπαν! 

Έχοντας συνηθίσει το κοινό σε εμφανίσεις που είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την κομψότητα, δεν θα μπορούσε παρά να σοκάρει με την εικόνα αυτή. Οι φωτογραφίες έγιναν viral και άρχισαν να μεταδίδονται από τα ταμπλόιντ που μάλλον έτριβαν τα χέρια τους με το χαμόγελο του Kάιζερ της μόδας.   

Καθώς τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media πλήθαιναν, το επιτελείο του Lagerfeld κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα δόντια που έλλειπαν. Παραδόξως το έκαναν με ανακοίνωση στην Daily Mail, την εφημερίδα που πρώτη έβγαλε τίτλο για τα χαμένα δόντια του Karl. «Επί του παρόντος υποβάλλεται σε οδοντιατρική θεραπεία, αλλά θέλησε να τιμήσει τη μακροχρόνια δέσμευσή του να παρευρεθεί στην τελετή», είπε ο εκπρόσωπός του εξηγώντας την εικόνα και αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του