E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συνέβη στα δόντια του Karl Lagerfeld

Γιατί ο σχεδιαστής εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι

Δημοσίευση 23/11/2018 | 20:53

Τι συνέβη στα δόντια του Karl Lagerfeld

Ο Κarl Lagerfeld σπάνια χαμογελά και συνήθως είναι βλοσυρός ακόμη και όταν δέχεται το χειροκρότημα στις επιδείξεις της Chanel. Το χαμόγελό του στο Παρίσι, ξάφνιασε τους πάντες όχι λόγω της σπανιότητας του, αλλά για τα δόντια του.   

Ο διάσημος σχεδιαστής κλήθηκε να φωταγωγήσει τη Λεωφόρο των Ηλυσίων και να σηματοδοτήσει την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Το μούσι δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή που συζητήθηκε καθώς ο σχεδιαστής του οίκου Chanel χαμογέλασε και αποκάλυψε την οδοντοστοιχία του. Αρκετά δόντια έλλειπαν! 

Έχοντας συνηθίσει το κοινό σε εμφανίσεις που είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την κομψότητα, δεν θα μπορούσε παρά να σοκάρει με την εικόνα αυτή. Οι φωτογραφίες έγιναν viral και άρχισαν να μεταδίδονται από τα ταμπλόιντ που μάλλον έτριβαν τα χέρια τους με το χαμόγελο του Kάιζερ της μόδας.   

Καθώς τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media πλήθαιναν, το επιτελείο του Lagerfeld κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα δόντια που έλλειπαν. Παραδόξως το έκαναν με ανακοίνωση στην Daily Mail, την εφημερίδα που πρώτη έβγαλε τίτλο για τα χαμένα δόντια του Karl. «Επί του παρόντος υποβάλλεται σε οδοντιατρική θεραπεία, αλλά θέλησε να τιμήσει τη μακροχρόνια δέσμευσή του να παρευρεθεί στην τελετή», είπε ο εκπρόσωπός του εξηγώντας την εικόνα και αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγνώριστος στην Ουάσιγκτον ο Πάνος Καμμένος ‑ Πήγε στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Τραμπ

Tabloid Χτες
Στην Ουάσιγκτον με ανανεωμένο look βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Κλέλια Ανδριολάτου: Βούτηξε στη θάλασσα και πόζαρε σε μπαλκόνι με το μαγιό της

Tabloid Χτες
Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν πτοήθηκε από το κρύο και βούτηξε στα παγωμένα νερά για το πρώτο φετινό μπάνιο της

Κλαυδία: «Δε φανταζόμουν ότι θα πάω στην Eurovision»

Tabloid Χτες
Η Eurovision ήταν όνειρο για μένα από τότε που ήμουν πολύ μικρή, είπε η διαγωνιζόμενη που θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Καίτη Γκρέυ: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία – Η εξομολόγηση του εγγονού της

Tabloid Χτες
«Για όλη την Ελλάδα έφυγε ένας μύθος, η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού»

Χένρι Καβίλ: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Tabloid Χτες
Μπαμπάς έγινε ο Σούπερμαν!

Μαρίνα Σάττι: «Με τον Χρήστο Μάστορα γνωριζόμαστε από 18 χρονών και πηγαίναμε στα βραχάκια στην Ακρόπολη»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μετά την εξαπλή απονομή της εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice

Κατέρρευσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Tabloid Χτες
Υποβασταζόμενος ο ηθοποιός

Έφυγε εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας από τη θέση του στο The Voice: «Έλα, εντάξει, Μαζωνάκη»

Tabloid Χτες
«Και το beef ξεκίνησε», αναφώνησε ο Πάνος Μουζουράκης για τους δυο coaches του The Voice

Υπήρξαν συμπρωταγωνιστές, αρραβωνιασμένοι πριν χρόνια και ξανασυναντήθηκαν φέτος στις Χρυσές Σφαίρες

Celebrity Stories Χτες
Μια ιστορία αγάπης από την εποχή του Gossip Girl που έμεινε αξέχαστη