E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βοσκός δολοφόνησε πατέρα και γιο, βίασε τη μητέρα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Ειδεχθές έγκλημα με θύματα ένα ανδρόγυνο και τον τετράχρονό τους γιο

Δημοσίευση 23/11/2018 | 19:43

Βοσκός δολοφόνησε πατέρα και γιο, βίασε τη μητέρα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γεωργία, το ειδεχθές έγκλημα με θύματα ένα ανδρόγυνο και τον τετράχρονό τους γιο. Μία Αμερικανίδα έπεσε θύμα βιασμού από έναν βοσκό, στην Γεωργία, αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον γιο της να πέφτουν νεκροί από τα πυρά του δράστη, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Στη συνέχεια ο βοσκός εξανάγκασε την γυναίκα να πέσει από έναν γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.   

Αρχικά η αστυνομία είχε υποθέσει πως η Λόρα Τζόι Σμιθ είχε σκοτωθεί πέφτοντας από τον γκρεμό, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δολοφόνο του άνδρα και του τετράχρονου γιου της, στην Κάτα Κόρτζ, 83 χιλιόμετρα από το Τμπίλσι.   

Όμως τώρα οι τοπικές αρχές, που συνεργάζονται με το FBI, εκτιμούν πως ο 19χρονος βοσκός Μαλκάζ Κομπαουρί, βίασε την τρομοκρατημένη γυναίκα αφού πρώτα σκότωσε τον σύζυγό της Ράιαν και τον γιο τους Κάλεμπ. Στη συνέχεια, το πιθανότερο είναι πως την υποχρέωσε να πηδήξει από τον γκρεμό, υπό την απειλή περιστρόφου, σύμφωνα με τους ερευνητές.   

Ο Κομπαουρί, που συνελήφθη από τις αρχές, υποστήριξε πως δεν βίασε την γυναίκα και «παραμένει παρθένος». Ωστόσο έλεγχος DNA ταυτοποίησε το σπέρμα του δράστη στο σώμα και στα εσώρουχα του θύματος. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου, ο δικηγόρος του βοσκού παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. Ο νέος δικηγόρος του Κομπαουρί υποστήριξε πως ο πελάτης του επιμένει στην αθωότητά του και απέσυρε την ομολογία που είχε νωρίτερα υπογράψει.   

Ο βοσκός υποστηρίζει τώρα πως «δύο ξένοι» σκότωσαν την οικογένεια. Η μητέρα του Κομπαουρί ισχυρίζεται πως ο γιος της «υποχρεώθηκε» να ομολογήσει αλλά οι αρχές υπενθυμίζουν πως ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε που ήταν κρυμμένο το πτώμα του 4χρονου παιδιού. Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και, αν καταδικαστεί, ο Κομπαουρί είναι πιθανό να οδηγηθεί στην φυλακή με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.   

Η οικογένεια ζούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Γεωργία, στην πόλη Μαρνόλι, όπου διατηρούσε επιχείρηση εξαγωγών χαλιών σε όλον τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΛΤΑ: Αυτά είναι τα πρώτα 46 καταστήματα που κλείνουν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

Ελλάδα Χτες
Ξεκινά η πρώτη φάση αναστολή της λειτουργίας καταστημάτων των ΕΛΤΑ στα αστικά κέντρα

Νέα εμφάνιση λύκου στη Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την παρουσία του άγριου ζώου και κατέγραψε τον λύκο να κινείται σε δρόμο του οικισμού κοντά σε κάδους απορριμμάτων αναζητώντας τροφή

Βορίζια: Τι έδειξε η vεκρoψία ‑ vεκρoτoμή στη σoρό του 39χρονου

Ελλάδα Χτες
Ο 39χρονος δέχθηκε 4 πυροβολισμούς από δύο διαφορετικά όπλα

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Οι πρώτες ώρες στην Ελλάδα – Οι επόμενες υποχρεώσεις μετά τη δεξίωση και τη γνωριμία με τον Νίκο Δένδια

Ελλάδα Χτες
Την Τρίτη θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο

Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειo

Ελλάδα Χτες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό

Αλλάζει ο καιρός: Η ημέρα που θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός Χτες
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Όσα έγιναν στα εγκαίνια ‑ Φαραωνικό θέαμα στο Κάιρο

Κόσμος Χτες
Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο σε έναν μόνο πολιτισμό

Νεκρός ο Γιάννης Λάλας, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Καραϊβάζ ‑ Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα

Ελλάδα Προχτές
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν έρευνα για τους δράστες

Καλαμάτα: Μεμονωμένη στιγμή, λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ

Ελλάδα Προχτές
Η ανάρτηση του γιου του 76χρονου που τον δάγκωσε το ροτβάιλερ

Κορωπί: Συγκλονίζει φίλη της 40χρονης – «Δεν ξέρει ότι η κανονική αγάπη δεν πονάει, θα τον αθωώσει πανηγυρικά»

Ελλάδα Προχτές
«Και αυτό που λέει ότι δεν θυμάται, ψεύδεται. Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα»