E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βοσκός δολοφόνησε πατέρα και γιο, βίασε τη μητέρα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Ειδεχθές έγκλημα με θύματα ένα ανδρόγυνο και τον τετράχρονό τους γιο

Δημοσίευση 23/11/2018 | 19:43

Βοσκός δολοφόνησε πατέρα και γιο, βίασε τη μητέρα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γεωργία, το ειδεχθές έγκλημα με θύματα ένα ανδρόγυνο και τον τετράχρονό τους γιο. Μία Αμερικανίδα έπεσε θύμα βιασμού από έναν βοσκό, στην Γεωργία, αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον γιο της να πέφτουν νεκροί από τα πυρά του δράστη, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Στη συνέχεια ο βοσκός εξανάγκασε την γυναίκα να πέσει από έναν γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.   

Αρχικά η αστυνομία είχε υποθέσει πως η Λόρα Τζόι Σμιθ είχε σκοτωθεί πέφτοντας από τον γκρεμό, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δολοφόνο του άνδρα και του τετράχρονου γιου της, στην Κάτα Κόρτζ, 83 χιλιόμετρα από το Τμπίλσι.   

Όμως τώρα οι τοπικές αρχές, που συνεργάζονται με το FBI, εκτιμούν πως ο 19χρονος βοσκός Μαλκάζ Κομπαουρί, βίασε την τρομοκρατημένη γυναίκα αφού πρώτα σκότωσε τον σύζυγό της Ράιαν και τον γιο τους Κάλεμπ. Στη συνέχεια, το πιθανότερο είναι πως την υποχρέωσε να πηδήξει από τον γκρεμό, υπό την απειλή περιστρόφου, σύμφωνα με τους ερευνητές.   

Ο Κομπαουρί, που συνελήφθη από τις αρχές, υποστήριξε πως δεν βίασε την γυναίκα και «παραμένει παρθένος». Ωστόσο έλεγχος DNA ταυτοποίησε το σπέρμα του δράστη στο σώμα και στα εσώρουχα του θύματος. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου, ο δικηγόρος του βοσκού παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. Ο νέος δικηγόρος του Κομπαουρί υποστήριξε πως ο πελάτης του επιμένει στην αθωότητά του και απέσυρε την ομολογία που είχε νωρίτερα υπογράψει.   

Ο βοσκός υποστηρίζει τώρα πως «δύο ξένοι» σκότωσαν την οικογένεια. Η μητέρα του Κομπαουρί ισχυρίζεται πως ο γιος της «υποχρεώθηκε» να ομολογήσει αλλά οι αρχές υπενθυμίζουν πως ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε που ήταν κρυμμένο το πτώμα του 4χρονου παιδιού. Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και, αν καταδικαστεί, ο Κομπαουρί είναι πιθανό να οδηγηθεί στην φυλακή με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.   

Η οικογένεια ζούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Γεωργία, στην πόλη Μαρνόλι, όπου διατηρούσε επιχείρηση εξαγωγών χαλιών σε όλον τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με μηνύσεις απειλεί η δασκάλα από το Λουτράκι που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή για θωπεία

Ελλάδα Χτες
Η 55χρονη εικαστικός παραμένει εκτός σχολείων μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Κυρανάκης: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φταίνε τα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πολιτική Χτες
Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών εναντίον των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία.

«Φραπές»: Θα πάω στην Εξεταστική, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Θα τρέχουν πολλοί

Ελλάδα Χτες
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην Εξεταστική, τώρα απειλεί με «αποκαλύψεις» στις 11 Δεκεμβρίου - «Όλα νόμιμα» επιμένει για τα λαχεία ο Ανδρέας Στρατάκης ή «Χασάπης»

Χαλκιδική: Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας δε φαίνεται να ήταν επαγγελματίας υλοτόμος, αλλά να επιχείρησε να κόψει ξύλα για προσωπική χρήση

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την χώρα από Τετάρτη ‑ «Χαμηλό που μπορεί να είναι επικίνδυνο»

Καιρός Χτες
Ποιες ημέρες θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία και η Αττική

Θεσσαλονίκη: Έφτασε στην πόλη η Ολυμπιακή Φλόγα – Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η Ολυμπιακή Φλόγα

Σάλος στη Νότια Κορέα: Χάκαραν χιλιάδες κάμερες ασφαλείας για υλικό «ερωτικής εκμετάλλευσης»

Κόσμος Χτες
Περισσότερες από 120.000 κάμερες ασφαλείας (IP), που συνδέονται με το διαδίκτυο, έγιναν στόχος δραστών - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Η Αθήνα αντιμετωπίζει τη χειρότερη λειψυδρία τριών δεκαετιών μετά τη μεγάλη μείωση αποθεμάτων νερού

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις, ο Μόρνος έχει χάσει περισσότερο από το 40% των αποθεμάτων του σε διάστημα δύο ετών!

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στραγγιστό γιαούρτι που περιείχε ακατάλληλη ουσία

Ελλάδα Χτες
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι

Έλληνες χόρεψαν συρτάκι στην Αγία Σοφία ‑ «Πρόκληση και προσβολή» βλέπουν οι Τούρκοι

Κόσμος Χτες
Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά πως το βίντεο επρόκειτο για προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Αυτή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για αγορά εξοχικής κατοικίας

Κόσμος Χτες
Έρευνα αποκάλυψε ποια χώρα προτιμούν οι Βρετανοί για την αγορά εξοχικής κατοικίας