E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρης Ρώμας: Όλη η αλήθεια για το «Καφέ της Χαράς» και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Τι θα γίνει με τη Ρένια Λουϊζίδου;

Δημοσίευση 23/11/2018 | 15:31

Χάρης Ρώμας: Όλη η αλήθεια για το «Καφέ της Χαράς» και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η επιτυχία των τηλεοπτικών του σειρών τον ακολουθεί συνεχώς ενώ τους τελευταίους αρκετούς μήνες οι φήμες επιστροφής των ιστοριών του που αγαπήθηκαν με νέα επεισόδια έχουν δημιουργήσει μια προσμονή στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα. Για την ακρίβεια ο σεναριογράφος ξεκινά μαζί με την Άννα Χατζησοφιά να δουλεύει τα σενάρια των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη πως είχε κάνει συζητήσεις και για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Ήδη έχω κάνει το πρώτο ραντεβού με την Άννα. Αυτή τη βδομάδα θα αρχίσουμε να γράφουμε τα σενάρια. Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό στο κεφάλι μας. Θα γίνει το «Καφέ της Χαράς». Έχουμε μιλήσει με τον Θοδωρή Κυριακού για την προοπτική αυτής της σειράς και μιας άλλης…. το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Αλλά εμείς επιλέξαμε το «Καφέ της Χαράς». Πως το βλέπουμε να γίνει ένα σίκουελ. Όχι ριμέικ. Εγώ επέμενα ότι αυτό είχαμε αφήσει ανοιχτό και αυτό έχει την έννοια του «συνεχίζεται» σαν ιστορία. Οι συζητήσεις έχουν γίνει. Δεν μπορεί να γίνει ερήμην και ούτε θέλω. Δεν μπορώ να το κάνω χωρίς τη Ρένια. Αυτό είναι το βασικό. Ή χωρίς τον Γεράσιμο ή την Τζόυς. Δεν γίνονται αυτά. Δεν ξέρω αν θα είναι όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι, γιατί πρέπει να μας χωρέσουν και στην καινούρια ιστορία η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ ωραία. Είναι ένα πολύ επιτυχημένο στόρι που και παγκοσμίως να θες να το πετύχεις δεν το πετυχαίνεις. Έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γιατί ξαναβρίσκονται αυτά τα άτομα 15 χρόνια μετά. Είμαστε σε μια ανοιχτή συζήτηση με τη Ρένια, η οποία θα γίνει και ακόμα πιο συγκεκριμένη, διότι η κοπέλα κάνει επιτυχία με τη σειρά στον Alpha και μπράβο της. Την λατρεύω τη Ρένια. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τέλη Μαΐου όταν τελειώσω εγώ με κάτι άλλα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz 14.11.2025
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social 14.11.2025
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media 14.11.2025
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid 14.11.2025
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid 14.11.2025
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέθεσε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά της Έλενας Χριστοπούλου

Tabloid 14.11.2025
Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδος της

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

Tabloid 14.11.2025
Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Απίθανος παίκτης στο Ρουκ Ζουκ έκανε προξενιό τον πατέρα του στη Ζέτα Μακρυπούλια

TV Buzz 14.11.2025
«Είναι εργατικός, κύριος, άντρας, βαρύς κι ασήκωτος»