E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εδεσσαϊκός σε Τσίπρα: Μας προσβάλλετε

Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

Δημοσίευση 22/11/2018 | 21:01

Εδεσσαϊκός σε Τσίπρα: Μας προσβάλλετε

Ο Εδεσσαϊκός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Αλέξη Τσίπρα, διαμαρτυρόμενος ότι η προ εβδομάδων αναφορά του στη Βουλή στον πρώην αντιπρόεδρό του υποτιμά τον σύλλογο και τον ταυτίζει με τον ορισμό του ασόβαρου.

Σε προ εβδομάδων κόντρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παραλληλίζοντας την ασάφεια που είχαν, σύμφωνα με εκείνον, με τον θρυλικό Θωμά Μάτσιο, που είχε καθηλώσει για χρόνια το πανελλήνιο με τις αξέχαστες δηλώσεις του.

Ο ίδιος ο πρώην παράγοντας της ομάδας της Μακεδονίας είχε αντιδράσει, δηλώνοντας απογοητευμένος από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε ψηφίσει.

Πλέον ήρθε και η έξαλλη αντίδραση του Εδεσσαϊκού, που με επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου εξανίσταται για τον παραλληλισμό στη Βουλή, αφού όπως λέει ταυτίζει το σωματείο με ασόβαρες υποθέσεις!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ, αξιότιμε κε Πρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την συζήτησή σας στην Βουλή των Ελλήνων, για την συνταγματική αναθεώρηση. Πιο συγκεκριμένα, στην δευτερολογία σας και όταν η συζήτηση έφτασε στην διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλαδή του πρώτου τη τάξει Έλληνα πολίτη, έγινε αναφορά στον σύλλογό μας, με τρόπο όμως άκρως απαξιωτικό και προσβλητικό. Ως απλοί πολίτες και ως Έλληνες φορολογούμενοι δεν σας κρύβουμε ότι τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν, είναι εντελώς αρνητικά. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως στη συζήτηση ενός τόσο σημαντικού θέματος, εντός του Ναού της Δημοκρατίας, χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους ευφυολογήματα. Επειδή όμως αυτό προφανώς είναι υποκειμενικό για κάποιους, θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο αντικειμενικό και ουσιαστικό για τον σύλλογό μας.

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας συζητάει με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπροστά στον Πρόεδρο της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε προφανώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού. Αρκετοί συνάνθρωποι μας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και την Μεσσηνία παρακολούθησαν ζωντανά τη συζήτηση αυτή. Και ξαφνικά νιώθουν αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι. «…η θέση και η στάση δεν αρμόζει σε πρόεδρο αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά σε πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού…» λέει ο Πρωθυπουργός, και αντί να τον επιπλήξει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διασύρει έναν Έλληνα πολίτη και έναν ελληνικό σύλλογο, τον διορθώνει λέγοντάς πως δεν ήταν πρόεδρος αλλά αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού… Και ξαφνικά όλοι ψάχνονται να δουν τι το τόσο σημαντικό είπε ο πρώην παράγοντας του Εδεσσαϊκού, για το οποίο γίνεται αναφορά στην Βουλή. Δεν έγινε παραλληλισμός με κάτι ευρέως και παγκόσμια γνωστό όπως η προσελήνωση του 1969 ή η πτώση των δίδυμων πύργων του 2001 για να το γνωρίζουν. Ούτε ήταν τόσο αργόσχολοι στη ζωή τους, ώστε να περνάνε την ώρα τους χαβαλεδιάζοντας στο internet. Τώρα όμως πρέπει να μάθουν. Οφείλουν να μάθουν για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη επί του τόσο σημαντικού θέματος. Και τι έμαθαν τελικά? Όταν μια στάση και μια θέση δεν είναι σοβαρή, είναι …. Εδεσσαϊκός. Γιατί το πρόεδρος και το αντιπρόεδρος για τον απλό κόσμο στο πέρασμα του χρόνου θα χαθεί.

Η αναφορά σας στο σύλλογό μας ήταν γενική, χωρίς να εξειδικεύει τον χρόνο και τον τόπο της δήλωσης, καθώς και να ονομάζει τον πρώην παράγοντα του συλλόγου μας και ως εκ τούτου είχε ως αποτέλεσμα την σπίλωση όλων των ανθρώπων που διαχρονικά συμμετείχαν ενεργά στη διοίκηση αλλά και όλων των μελών του συλλόγου μας.

Κύριοι, ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, πέρα από αθλητικός σύλλογος με ένδοξη ιστορία πολλών δεκαετιών, στην οποία έχει αναδείξει πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές και ακόμα περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους, είναι ένας κοινωνικός φορέας, που μετά τον Δήμο Έδεσσας ως οργανισμός, έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα των ανθρώπων του Δήμου μας. Έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και στιγμές υπερηφάνειας στους φιλάθλους του, που τυγχάνει να είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας. Εκτός από την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, έχει να επιδείξει και πλούσια κοινωνική δραστηριότητα. Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε τα τεύχη του μηνιαίου περιοδικού «ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟΣ», που εκδίδει ο σύλλογος μας. Τολμούμε να πούμε ότι ο Εδεσσαϊκός είναι η ψυχή των Εδεσσαίων. Μετά τους καταρράκτες αποτελεί το δεύτερο σύμβολο της πόλης. Από ιδρύσεως του συλλόγου, όλα ανεξαρτήτως τα μέλη των διοικητικών του συμβουλίων, ήταν άνθρωποι με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς. Δεν εκπαιδεύτηκαν από μικρά παιδιά, στο πως να «στέκονται καλά» μπροστά στην κάμερα και να πληρώνονται γι αυτό αδρά.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε, η προσβλητική αυτή αναφορά σας στον σύλλογό μας και σε ένα από τα πολλά διατελέσαντα μέλη του, προσέβαλε όχι μόνο εμάς, αλλά και ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, περιμένουμε όπως αποκαταστήσετε, όσο αυτό πλέον είναι εφικτό, το κύρος του ΕΝΕΡΓΟΥ συλλόγου μας αλλά και του προ εικοσαετίας διατελέσαντος αντιπροέδρου του, υπαρκτού έως και σήμερα φορολογικά ενήμερου Έλληνα επιχειρηματία και πολύ καλού μας συμπολίτη.

Με τιμή το δ.σ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε νεκρή στο Τζάνειο νοσοκομείο

Νεκρή φάλαινα στη Δανία: Εξετάζουν αν είναι ο «Τίμι» που συγκίνησε τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νεκρή μεγάπτερη φάλαινα εντοπίστηκε κοντά στο Ανχολτ της Δανίας, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για τον «Τίμι», τη φάλαινα που διασώθηκε από γερμανική παραλία και αφέθηκε στη Βόρεια Θάλασσα

Δείτε βίντεο: Θεατής προσπαθεί να ρίξει ποδηλάτες του Giro d` Italia στην άσφαλτο για να γίνει viral

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Giro d` Italia όταν ο δράστης με έναν ακόμη επιχείρησαν να σπρώξουν και να ρίξουν ποδηλάτες εν μέσω του αγώνα, προκειμένου να το ανεβάσουν στα social media

Eurovision: Αν η Φινλανδία κερδίσει, το Ισραήλ την έβαψε

E-Daily 3.Left Χτες
Συναγερμός στην ισραηλινή αποστολή μπροστά στο ενδεχόμενο φινλανδικής νίκης

Ανατριχιαστικές καταγγελίες από την μυστική οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν τέρας, μας κακοποιούσε 25 χρόνια»

E-Daily 3.Left Χτες
Τέσσερα αδέλφια υποστηρίζουν ότι υπήρξαν θύματα πολυετούς σeξουαλικής κακοποίησης και χειραγώγησης από τον «βασιλιά της ποπ» ήδη από την παιδική τους ηλικία

Μαρουσάκης: Διήμερο έντονης κακοκαιρίας, με καταιγίδες και αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για δύο κύματα κακοκαιρίας το επόμενο εικοσιτετράωρο στη χώρα

Επεισόδια στην Ευελπίδων με «υπερασπιστές» των ληστών της Τιθορέας: Στη φυλακή και οι 6 μετά τις απολογίες τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 11 ληστείες

Τραγικό τέλος για 22χρονη διακοσμήτρια στις ΗΠΑ, την σκότωσε με όπλο ο πατέρας του συντρόφου της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 54χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας - Η 22χρονη Γουίτνι μόλις είχε πιάσει τη δουλειά των ονείρων της

Θρήνος στην Ιταλία για τους πέντε που χάθηκαν σε κατάδυση 50 μέτρων σε σπηλιά στις Μαλδίβες: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η καθηγήτρια Μοντεφαλκόνε, η 23χρονη κόρη της, δύο φοιτητές της και ένας δύτης βούτηξαν σε βάθος 50 μέτρων για να μπουν σε υποβρύχια σπηλιά μήκους 260 μέτρων

«Ο φόβος κυριαρχεί, παραωρίμασε το αντράκι μου» λέει η μητέρα του μικρού Νικόλα που νίκησε τον καρκίνο

Ελλάδα Χτες
Ο μικρός Νικόλας δέχθηκε την ερώτηση της μητέρας του σχετικά με το τι θα κάνει από δω και πέρα με τον πιτσιρικά να εξομολογείται πως θέλει... να φάει ελεύθερα

Ξέσπασμα του Χέιζ Ντέβις στα social media: Η φωτογραφία του Γιαννακόπουλου και το «κάποιοι να προσέχουν τι λένε»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε μια μεγάλη συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο - Τα μαθήματα ελληνικών, το σχόλιο για τα ταξίδια του και τα γνωμικά