E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην παίκτρια του «Power of love» παντρεύτηκε και κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές

Αλλαγή πλεύσης στην πορεία της

Δημοσίευση 22/11/2018 | 19:07

Πρώην παίκτρια του «Power of love» παντρεύτηκε και κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές

Μπορεί να την γνωρίσαμε στο Power of love την περσινή χρονιά, αλλά ας θυμηθούμε μερικά πράγματα για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα. Γεννήθηκε στο Μπουργκάς, μετακόμισε 6 χρονών στην Καλαμάτα με τη μητέρα της ως παιδί χωρισμένων γονιών, ενώ στη συνέχεια σπούδασε αστρολογία στο Κάιρο και σήμερα μένει στην Αθήνα. Στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως το μεγαλύτερο προσόν της είναι η ειλικρίνεια και μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε τα χαρτιά σε διάφορους celebrities, στους δικούς της ανθρώπους και στον εαυτό της!

Σήμερα η ίδια δηλώνει πως είναι πρόθυμη να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της με στόχο να ασχοληθεί με την πολιτική. Για αρχή θα θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές, με το βασιλικό κόμμα «Εθνική Ελπίδα». Μιλώντας η ίδια στην Espresso αναφέρει τους λόγους αυτή της απόφασης και μας λέει τό όνομα του ανθρώπου που έπαιξε σχεδόν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν.

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας» παραδέχεται και συνεχίζει: «Όμως, το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα. Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι» επιχειρηματολογεί η Γκαμπριέλα.

Τέλος επισημαίνει πως, «Ο τέως βασιλιάς δεν έχει κάποια ιδιότητα στην “Εθνική Ελπίδα”, αλλά βοηθάει το κόμμα όσο μπορεί και έχουμε την έγκρισή του». Το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιανουαρίου, όπως είπε η ίδια και αποκάλυψε: «Την προηγούμενη εβδομάδα παντρευτήκαμε με τον Άρη Παπαδόγιαννη, με πολιτικό γάμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013