E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που φέρεται να βίασε ταξιτζή

Κάνουν λόγο για «στημένη κατάσταση»

Δημοσίευση 22/11/2018 | 13:29

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που φέρεται να βίασε ταξιτζή

Από τα σύννεφα έχει πέσει η οικογένεια του 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί.

Οι γονείς του και η αδελφή του, είναι πεπεισμένοι πως η υπόθεση είναι στημένη, ενώ τονίζουν ότι η αλήθεια στο τέλος θα αποκαλυφθεί, δίχως να κρύψουν την πικρία τους για τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς του, έκαναν λόγο για ένα παιδί που πέρα από την αγάπη του για το θέατρο και για την τέχνη, έκανε παράλληλα πολλές δουλειές ώστε να βγάλει τα προς το ζην.

Ο 29χρονος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως και όπως λένε οι συγγενείς του, «έχει τη συνείδησή του καθαρή».

ΠΑΤΕΡΑΣ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
«Είμαι ο πατέρας του και χαίρομαι γι΄αυτό. Όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τη μάνα του τηλέφωνο ν΄αγοράσει πιτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Γελοιοποίησαν την όλη κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να 'ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Τότε να βγάλετε και τον ταξιτζή έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλη η κοινωνία που τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος. Αν είναι δυνατόν. Τι σημασία είχε αν είχε εθισμό στις ουσίες; Μια φορά το δίμηνο, περιστασιακά. Αυτό δεν είχε να κάνει με τον ταξιτζή» δήλωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

ΜΗΤΕΡΑ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ»
«Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για τον γιο μου. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία».

ΑΔΕΛΦΗ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ»
«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του. προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδήσή του καθαρή».

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση στον 24χρονο ταξιτζή και με σαφέστατες διατυπώσεις, αποτυπώνεται ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία λένε ότι ο ηθοποιός αναζήτησε κάποιον εμφανίσιμο οδηγό μέσα από την εφαρμογή του Taxi Beat για να τον μεταφέρει από την περιοχή των Αμπελοκήπων πίσω από την Γεωπονική σχολή.

Ξεκινώντας τη διαδρομή, του ζήτησε να σταματήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να αγοράσει τσιγάρα. Σε μεταγενέστερο χρόνο, του ζήτησε να σταματήσει για να πάρει καφέ και ένα σάντουιτς. Ο ταξιτζής τον ακολουθούσε, με τον φόβο ότι θα έφευγε και θα έχανε το κόμιστρο. Σε αυτή τη δεύτερη στάση, προσποιήθηκε ότι κάτι ήθελε να πάρει μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός τον περίμενε στο μαγαζί.

Εκεί φέρεται να έριξε το υγρό του βιασμού στον καφέ που ο οδηγός είχε από πριν ακουμπισμένο δίπλα του μέσα στο ταξί.

Στην πορεία και αφού ο οδηγός του ταξί έπινε από τον καφέ, άρχισε να αισθάνεται ότι μουδιάζει. Κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον συνοδηγό. Αισθάνθηκε ότι του ακούμπησε κάποιο υγρό στον λαιμό και έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι και ο συνεπιβάτης ήταν σε κατάσταση λιποθυμίας και έτσι οδήγησε μέχρι το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου έγινε η εισαγωγή.

Εκεί άρχισε να θυμάται ότι κάποια στιγμή του άνοιξε το πουκάμισο και τον χάιδεψε. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησαν ιατροδικαστική εξέταση και ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ανεπιφύλακτα τον βιασμό στον ταξιτζή.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν σκληρές. Εξαγριωμένος άρχισε να τα σπάει όλα. Δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Αμέσως μετά πήγε στο Α.Τ Αμπελοκήπων, υπέβαλε μήνυση και συνελήφθη ο ηθοποιός.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο τι πραγματικά έχει συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ελλάδα 08.12.2025
Από τις 11 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά στην Αθήνα θα λειτουργούν σε ενιαίο ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ

Taste Atlas: Το διάσημο πιάτο που έφερε την ελληνική κουζίνα στη 2η θέση παγκοσμίως

Κόσμος 08.12.2025
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ιταλική κουζίνα, με την ελληνική να κατακτά τη δεύτερη, συγκεντρώνοντας 4,60 βαθμούς

Οπαδοί Μπράιτον για Κωστούλα: «Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται στο AMEX»

Αθλητικά Νέα 08.12.2025
Αποθέωση για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Ρέθυμνο: Ανήλικος μέθυσε βαριά σε γάμο – Συνελήφθη ο πατέρας του

Ελλάδα 08.12.2025
Ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ ‑ Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ελλάδα 08.12.2025
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 2χρονου Λίο στον Αγιο Λέοντα Ζακύνθου, μετά την επίθεση από πίτμπουλ που φιλοξενούσε η οικογένεια

Κρήτη: Αγωνιώδης επιχείρηση διάσωσης 40χρονου ‑ Super puma δεν κατάφερε να τον προσεγγίσει

Ελλάδα 08.12.2025
Από το μεσημέρι της Κυριακής, προσπάθειες προσέγγισης στο δύσβατο σημείο όπου βρίσκεται τραυματισμένος ο 40χρονος

Επείγον: Η Ευρώπη «γονατίζει» από τη νέα γρίπη – Τι κρύβει η παραλλαγή Κ;

Ελλάδα 08.12.2025
Πιέσεις στα υγειονομικά συστήματα από το ξέσπασμα γρίπης και επαναφορά της μάσκας

Πυροβολισμοί στο Ίλιον: Ο πεθερός πήγε να βιάσει την 17χρονη νύφη

Ελλάδα 08.12.2025
Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός