E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Τι γίνεται πίσω από τις κάμερες

Δημοσίευση 22/11/2018 | 09:59

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Το Greece's Next Top Model είναι αναμφισβήτητα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Οι αποκαλύψεις κυρίως από τα κορίτσια που αποχωρούν είναι πολλές. Μια από αυτές η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς είχε πει στην Βίκυ Καγιά:

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό».

Πλέον, η ίδια επέστρεψε στην καθημερινότητα της και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο Youtube Channel του Gingerbread Bae και έκανε αποκαλύψεις για το GNTM.
«Η Βίκυ Καγιά, off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera ήταν λίγο πιο αυστηρή. (…) Πιο αυστηροί ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά. Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε ”τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.
Ενώ πρόσθεσε για τις συμπαίκτριες της: «Με τις τρέλες εκεί μέσα φοβόμουνα μην με σκοτώσουν, φοβόμουνα για την ζωή μου. (…) Η Ξανθή δεν κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς. (…) Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, που δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση” (…) Η Εβελίνα έκλαιγε συνέχεια για την κορούλα της».

Επιπρόσθετα η Γαρυφαλλιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες και πρόσθεσε: «Οff camera έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι off camera τα κορίτσια τσακωνόντουσαν πιο συχνά και με πιο πολύ υφάκι. Προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν για να μην φαίνεται ότι ξεχωρίζουν. Κάτι που δεν το δεχόμασταν, γιατί είχαμε καταλάβει το κόλπο τους. (…) Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Ξανθούλα, η Εύη, Μικαέλα, Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με την Ειρήνη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα. Άναβαν ένα κερί στο δωμάτιό τους και καλούσαν πνεύματα και καλά (…) Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος».
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο νεαρός YouTuber απευθυνόμενος στο μοντέλο, ρωτάει: «Η Αμανατίδου είναι όντως διπρόσωπη όπως έχει πει η Μέγκι χίλιες φορές;», και εκείνη απάντησε: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Tabloid Χτες
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Μαρία Αντωνά: «Στον Γιώργο θαυμάζω την καλή ψυχή του, είναι κόντρα με την τηλεοπτική του εικόνα»

Tabloid Χτες
Η Μαρία Αντωνά απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με μαγιό και τις «σβήνει» όλες

Tabloid Χτες
Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Μου έλεγαν «είσαι π…να», «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά» – Σοκάρει η χορεύτριας

Tabloid Χτες
«Είχαν φτάσει σε σημείο να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είμαι»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός

Η Έλενα Τοπαλίδου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη: «Ένιωσα ότι είμαι ξένη ... »

Tabloid Χτες
Έφυγα γιατί το είχα τεράστια ανάγκη, ήταν σοβαρή επιλογή μου, πρόσθεσε

Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και στις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, φαίνεται χαμογελά ευτυχισμένη στο πλάι του συζύγου και προπονητή της, Μιτς Κρίερ

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα για τη διάρρηξη στο σπίτι του ‑ «Όλα έγιναν μέσα σε 16 λεπτά»

Tabloid Χτες
«Βαρούσε ο συναγερμός, πρέπει να έμειναν μέσα 4-5 λεπτά το πολύ», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά φορτισμένος για τη διάρρηξη στο σπίτι του στο Λαγονήσι