E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Τι γίνεται πίσω από τις κάμερες

Δημοσίευση 22/11/2018 | 09:59

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Το Greece's Next Top Model είναι αναμφισβήτητα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Οι αποκαλύψεις κυρίως από τα κορίτσια που αποχωρούν είναι πολλές. Μια από αυτές η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς είχε πει στην Βίκυ Καγιά:

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό».

Πλέον, η ίδια επέστρεψε στην καθημερινότητα της και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο Youtube Channel του Gingerbread Bae και έκανε αποκαλύψεις για το GNTM.
«Η Βίκυ Καγιά, off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera ήταν λίγο πιο αυστηρή. (…) Πιο αυστηροί ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά. Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε ”τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.
Ενώ πρόσθεσε για τις συμπαίκτριες της: «Με τις τρέλες εκεί μέσα φοβόμουνα μην με σκοτώσουν, φοβόμουνα για την ζωή μου. (…) Η Ξανθή δεν κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς. (…) Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, που δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση” (…) Η Εβελίνα έκλαιγε συνέχεια για την κορούλα της».

Επιπρόσθετα η Γαρυφαλλιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες και πρόσθεσε: «Οff camera έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι off camera τα κορίτσια τσακωνόντουσαν πιο συχνά και με πιο πολύ υφάκι. Προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν για να μην φαίνεται ότι ξεχωρίζουν. Κάτι που δεν το δεχόμασταν, γιατί είχαμε καταλάβει το κόλπο τους. (…) Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Ξανθούλα, η Εύη, Μικαέλα, Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με την Ειρήνη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα. Άναβαν ένα κερί στο δωμάτιό τους και καλούσαν πνεύματα και καλά (…) Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος».
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο νεαρός YouTuber απευθυνόμενος στο μοντέλο, ρωτάει: «Η Αμανατίδου είναι όντως διπρόσωπη όπως έχει πει η Μέγκι χίλιες φορές;», και εκείνη απάντησε: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.