E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το La Casa De Papel πήρε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα EMMY

Πρώτη φορά που ισπανική σειρά κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα EMMY

Δημοσίευση 21/11/2018 | 21:32

Το La Casa De Papel πήρε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα EMMY

Το «Η Τέλεια Ληστεία» επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια Ισπανική Πρωτότυπη Διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton New York όπου παρευρέθηκαν μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στη σειρά για να παραλάβουν το βραβείο. Μεταξύ αυτών ήταν ο δημιουργός της σειράς Álex Pina, ο Διευθυντής Παραγωγής Esther Martínez Lobato και ο Diego Ávalos, Διευθυντής Πρωτότυπου Διεθνούς Περιεχομένου για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

«Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ - τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση», σχολίασε για τη βράβευση ο Álex Pina.

Ο Diego Ávalos πρόσθεσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που απόψε βλέπουμε την Ακαδημία να γιορτάζει την Ισπανική φαντασία. Tο να συνεργάζομαι με τον Alex Pina και την ομάδα του σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, με αξέχαστους χαρακτήρες και να βλέπουμε μαζί το La Casa De Papel να έχει κατακτήσει τον κόσμο ως την πιο αγαπημένη μη-αγγλόφωνη σειρά που έχει παρουσιαστεί ποτέ από το Netflix, αποτελεί μια απίστευτη εμπειρία».

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των πρώτων κύκλων του ισπανικού φαινομένου La Casa de Papel, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Μέρος 3 που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, ως μέρος της αποκλειστικής συνολικής συμφωνίας μεταξύ Pina και Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταινία «Game of Thrones» ετοιμαζει η Warner Bros: 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου της σειράς

Σινεμά 04.03.2026
Ένα φιλόδοξο prequel που μεταφέρει για πρώτη φορά τη δράση της σειράς στη μεγάλη οθόνη

Στέλιος Τσουκιάς: «Ο νέος μου δίσκος είναι το πιο ειλικρινές πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα»

Μουσική 04.03.2026
Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και με το live της 20ης Μαρτίου στο Soul να ανοίγει την περιοδεία του, ο Στέλιος Τσουκιάς ανοίγει τα χαρτιά του

Οι 10 ταινίες που αποκαλύπτουν το πραγματικό Ιράν – Όσα δεν θα δεις ποτέ στα δελτία ειδήσεων

Σινεμά Χτες
Από την κοινωνική καταπίεση μέχρι την ποίηση της καθημερινότητας, ο ιρανικός κινηματογράφος μιλά με ειλικρίνεια για φύλο, τάξη, επιθυμία και επιβίωση

Brit Awards 2026: Κυριάρχησε η Olivia Dean ‑ Δείτε τη λίστα με τους νικητές

Μουσική 01.03.2026
Η τραγουδίστρια ξεχώρισε κατακτώντας τέσσερα βραβεία, ενώ ο Σαμ Φέντερ έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις

Στο Τέλος: Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδά για έρωτες που σβήνουνε

Μουσική 25.02.2026
Μουσική: Σταύρος Σιόλας - Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε ποια ταινία κόντεψε να πεθάνει την ώρα των γυρισμάτων

Σινεμά 23.02.2026
Το 2ο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στα ματυχήματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

6 παιδικά που βλέπαμε στα 90`s και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους

TV Σειρές 19.02.2026
Το καθένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο