E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βγήκε από τη φυλακή και διαπίστωσε πως είχε χάσει σύζυγο και σπίτι

Το λάθος που του κόστισε ακριβά

Δημοσίευση 21/11/2018 | 08:16

Βγήκε από τη φυλακή και διαπίστωσε πως είχε χάσει σύζυγο και σπίτι

Τα τέσσερα χρόνια που ήταν στη φυλακή ήταν δύσκολα, ωστόσο, έκανε υπομονή καθώς γνώριζε πως έξω από αυτή τον περίμενε η γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν τακτική επικοινωνία κι εκείνη του συμπαραστεκόταν με κάθε τρόπο την ώρα που έκαναν σχέδια για την οικογένειά τους μετά την αποφυλάκισή του.

Τα 19 χρόνια που ήταν μαζί αποτελούσαν εγγύηση για τον άνδρα που είχε τυφλή εμπιστοσύνη στη Ρωσίδα σύζυγό του. Αυτός, άλλωστε, ήταν κι ο λόγος που την είχε εξουσιοδοτήσει, ενώ βρισκόταν ακόμη στη φυλακή, να διαχειρίζεται το σύνολο της περιουσίας του, μεταξύ αυτών και το σπίτι που, το οποίο όπως λέει, είχε χτίσει με δάνειο, δουλεύοντας σκληρά και με μεγάλες θυσίες.

Το διώροφο σπίτι ήταν κι ο λόγος, σύμφωνα με τον άνδρα, που το 2005 βρέθηκε στη φυλακή καθώς η ανέγερσή του, η οποία ξεκίνησε το 2003, τους είχε πνίξει στα χρέη με αποτέλεσμα ο ίδιος, βρισκόμενος σε οικονομικό αδιέξοδο, να μπλέξει σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώνγια την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών.

Ο εγκλεισμός του στη φυλακή της Θήβας τον έβαλε σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του με αποτέλεσμα να αποφασίσει να συντάξει πληρεξούσιο με το οποίο διόρισε τη σύζυγό του ως ειδική πληρεξούσια, αντιπρόσωπο και αντίκλητο του για να διαχειρίζεται όλα τα ακίνητά του.

Σκοπός, όπως αναφέρει, ήταν να διευκολύνει την πώληση του σπιτιού τους, στην περίπτωση που προέκυπτε ανάγκη, καθώς ο ίδιος αδυνατούσε να διαχειριστεί την κατάσταση μέσα από τη φυλακή. Όλα αυτά τα χρόνια είχε τακτική επικοινωνία με τη σύζυγό του η οποία του συμπαραστεκόταν. Λίγες, μόνο, ημέρες πριν την αποφυλάκισή του σε επικοινωνία τους εκείνη άφησε να εννοηθεί ότι κάτι είχε αλλάξει στη σχέση τους χωρίς, ωστόσο, να του πει ξεκάθαρα την αλήθεια την οποία αποκάλυψε τον Αύγουστο του 2009, όταν αποφυλακίστηκε με όρους και επέστρεψε σπίτι του.

Ο άνδρας διαπίστωσε, με την επιστροφή του, πως τίποτα δεν ήταν όπως το άφησε καθώς, όπως έμαθε, η σύζυγός του, τους τελευταίους έξι μήνες, είχε συνάψει ερωτική σχέση μ’ έναν άλλον άνδρα, παντρεμένο με παιδιά.

Το σοκ ήταν μεγάλο κι έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν διαπίστωσε πως αντί της οικογενειακή θαλπωρής που είχε ονειρευτεί τον περίμενε μία αίτηση διαζυγίου, λόγω τετραετούς διάστασης για τα χρόνια που εκείνος ήταν στη φυλακή, αλλά και σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να φύγει ο ίδιος από το σπίτι τους, να διαταχθεί συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του και να αποκτήσει η σύζυγός του συμμετοχή στα αποκτήματα, με τη μεταβίβαση ποσοστού 90% επί του ακινήτου.

Ο πρώην κρατούμενος απάντησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη κερδίζοντας, όπως λέει, τα ασφαλιστικά μέτρα και να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός του πως ο γάμος τους είχε κλονιστεί λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης της συζύγου του. Το... μοιραίο λάθος του, όπως ισχυρίζεται, ήταν ότι παρέλειψε να ανακαλέσει το πληρεξούσιο που είχε συντάξει, ενώ ήταν ακόμη κρατούμενος, με το οποίο έδινε στη σύζυγό του το δικαίωμα να προχωρά στην πώληση, παραχώρηση ή μεταβίβαση των ακινήτων του προκειμένου να διασφαλιστεί η οικογένειά του, στην περίπτωση ανάγκης.

Αποτέλεσμα ήταν η πρώην σύζυγός του να καρπωθεί το διώροφο σπίτι αν και πρωτόδικα είχε χάσει την σχετική δίκη.

Το Εφετείο δέχτηκε τον ισχυρισμό της πως ήταν εκείνη που κάλυψε τα έξοδα του σπιτιού πληρώνοντας το δάνειο που είχαν λάβει.

Τώρα, ο άνδρας προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου με την οποία η κυριότητα του σπιτιού πέρασε στην πρώην σύζυγό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθρωποειδές ρομπότ «χάνει τον έλεγχο» και «επιτίθεται» σε εργαζομένους!

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τρόμαξε τους χρήστες του διαδικτύου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα στο «αντίο» του από τα Μουντιάλ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Η ήττα με 1-0 στη φάση των «16» έκλεισε το κεφάλαιο των Παγκοσμίων Κυπέλλων για τον 41χρονο Πορτογάλο - «Έδωσα τα πάντα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και φεύγω με τη συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε μετά τον αποκλεισμό

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανδρας από τη Γκαμπόν μαχαίρωσε αντρα στο Μιλάνο, «Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή»

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σκληρές εικόνες από τη στιγμή που ο Λαμίν Σαϊντιλί επιτίθεται στο θύμα του και τον μαχαιρώνει 20 φορές τραυματίζοντάς τον - Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή, δήλωσε ο Σαλβίνι

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»

Κόσμος Χτες
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

Ελλάδα Χτες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση