E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Δείτε σε φωτογραφία το ζευγάρι

Δημοσίευση 19/11/2018 | 17:23

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί να βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όμως η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό εγκατέλειψε την θέση της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, και τώρα είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.

Το πρώτο της βήμα ήταν γραφτεί σε μια σχολή αρχιτεκτονικής κάτι που από ότι φαίνεται ήθελε καιρό να κάνει. Οι γονείς της είναι σχεδιαστές ρούχων, συνεπώς η τέχνη είναι στο αίμα της. Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγια να επιστρέφει στην τηλεόραση, όμως μέσα από διαφορετικό πόστο. Προς το παρόν η δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κανένα σενάριο.

Η παρουσιάστρια του Ant1 προσπαθεί να κάνει συνεχώς πράγματα που την κάνουν χαρούμενη, ενώ οι αγαπημένες της στιγμές είναι εκείνες με τον σύντροφό της. Μπορεί το ζευγάρι να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι, λοιπόν το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στο «Gazi Theater» και παρακολούθησαν την παράσταση «Μαριχουάνα Stop». Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο και είναι ευτυχισμένο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid 19.12.2025
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social 19.12.2025
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.