E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

H αγαπητή ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/11/2018 | 13:22

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

Απίθανες ερωτήσεις έκανε μεταμφιεσμένος σε «γιαγιά του» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη Σμαράγδα Καρύδη, που εμφανίστηκε στην ενότητα «Της γιαγιάς σου» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν θα σκηνοθετούσε τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, στην οποία η ηθοποιός απάντησε «Αν μου καθόταν, ναι», αλλά και με ποια διάσημη Ελληνίδα θα «γούσταρε πολύ» αν ήταν άνδρας.

«Για έρωτα λες ε; Για να κάνω σχέση; Με τη Ζέτα Μακρυπούλια» είπε χωρίς δεύτερη σκέψη η Σμαράγδα Καρύδη κάνοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τα χάσει.

Οι δύο γυναίκες ανήκαν στην ομάδα των συνεργατών του εξαιρετικά επιτυχημένου «Παρά πέντε», ενώ κατά καιρούς γράφονταν δημοσιεύματα που όπως και τα υπόλοιπα μέλη έτσι κι εκείνες τις ήθελαν σε κόντρα. Γεγονός είναι πάντως πώς φέτος το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αναφερθεί στα social media στη Σμαράγδα Καρύδη, στην οποία είχε αφιερώσει την ελεύθερη πτώση την οποία είχε δοκιμάσει, δείχνοντας πώς οι δυο τους παραμένουν συνδεδεμένες.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μάλιστα συναντηθεί πολύ πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το έπος... της Μαλάμως» όπου είχαν απαθανατιστεί μαζί και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία επίσης έπαιζαν μαζί στο «Παρά πέντε».

Η ηθοποιός, εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε ένα παράξενο περιστατικό που είχε ζήσει με μία άλλη συνάδελφο και φίλη της, τη Βίκυ Βολιώτη. «Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, αλλά μου έχει τύχει να συναντηθώ με φάντασμα στη Λευκάδα, σε ένα rooms to let. Ήμουν με τη φίλη μου Βίκυ Βολιώτη και μας συνάντησε ένα φάντασμα, ένα βράδυ χτύπαγε τις πόρτες και έπεφταν αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Φύγαμε με τη Βίκυ πιασμένες χέρι χέρι και κοιμηθήκαμε 30 χιλιόμετρα μακριά. Το πρωί πήγαμε και πήραμε τη βαλίτσα μας. Ο άνθρωπος που το είχε μας είπε “Το ήξερα ότι θα φύγετε, όλοι φεύγουν”» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέσα στο ορεινό σπίτι της Κendall Jenner, το απόλυτο στυλάτο καταφύγιο

Tabloid 10.12.2025
Το ζεστό βουνίσιο spot του μοντέλου

Χριστίνα Μπόμπα: «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου»

Tabloid Χτες
«Αγαπάμε το σώμα μας, αγαπάμε τον εαυτό μας, αλλά η αυτοπεποίθησή μας χτίζεται και από το σώμα μας», πρόσθεσε

Ελένη Φουρέιρα για Αλμπέρτο Μποτία: «Είχαμε χωρίσει περίπου 6 μήνες»

Tabloid Χτες
«Δύο μέρες μετά την εξωσωματική έπρεπε να τραγουδήσω, θα έκανα παιδί ακόμα και με παρένθετη μητέρα», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον γιο της στο κόκκινο χαλί ‑ Η πρώτη επίσημη εμφάνισή του

Tabloid Χτες
Ο 19χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε κόκκινο χαλί

«Βόμβα» από τον πρώτο σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ

Tabloid Χτες
Ο Όχανι Νόα επαναφέρει τη δικαστική διαμάχη για τη «ροζ ταινία» και υποστηρίζει ότι τον συκοφάντησε με ψευδείς ισχυρισμούς

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Η αηδιαστική κίνηση στην πίστα

Tabloid Χτες
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή - Πώς εξήγησε την κίνησή του

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της

Tabloid Χτες
«Στο σπίτι είναι, τα πόδια της δεν την κρατάνε»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: O λόγος που καλύπτει πάντα το πρόσωπό του σε δημόσιους χώρους

Tabloid Χτες
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξήγησε γιατί προτιμά να παραμένει ανώνυμος όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους σε συνέντευξή του στο περιοδικό TIME

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Έφτυσε στη σκηνή

Tabloid Χτες
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή

Σάλος στη Γαλλία για το «βρωμιάρες σκύλες» της Μπριζίτ Μακρόν κατά ακτιβιστριών

Social Χτες
Οι γυναίκες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος το 2021 είχε κατηγορηθεί για βιασμό