E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

H αγαπητή ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/11/2018 | 13:22

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

Απίθανες ερωτήσεις έκανε μεταμφιεσμένος σε «γιαγιά του» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη Σμαράγδα Καρύδη, που εμφανίστηκε στην ενότητα «Της γιαγιάς σου» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν θα σκηνοθετούσε τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, στην οποία η ηθοποιός απάντησε «Αν μου καθόταν, ναι», αλλά και με ποια διάσημη Ελληνίδα θα «γούσταρε πολύ» αν ήταν άνδρας.

«Για έρωτα λες ε; Για να κάνω σχέση; Με τη Ζέτα Μακρυπούλια» είπε χωρίς δεύτερη σκέψη η Σμαράγδα Καρύδη κάνοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τα χάσει.

Οι δύο γυναίκες ανήκαν στην ομάδα των συνεργατών του εξαιρετικά επιτυχημένου «Παρά πέντε», ενώ κατά καιρούς γράφονταν δημοσιεύματα που όπως και τα υπόλοιπα μέλη έτσι κι εκείνες τις ήθελαν σε κόντρα. Γεγονός είναι πάντως πώς φέτος το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αναφερθεί στα social media στη Σμαράγδα Καρύδη, στην οποία είχε αφιερώσει την ελεύθερη πτώση την οποία είχε δοκιμάσει, δείχνοντας πώς οι δυο τους παραμένουν συνδεδεμένες.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μάλιστα συναντηθεί πολύ πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το έπος... της Μαλάμως» όπου είχαν απαθανατιστεί μαζί και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία επίσης έπαιζαν μαζί στο «Παρά πέντε».

Η ηθοποιός, εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε ένα παράξενο περιστατικό που είχε ζήσει με μία άλλη συνάδελφο και φίλη της, τη Βίκυ Βολιώτη. «Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, αλλά μου έχει τύχει να συναντηθώ με φάντασμα στη Λευκάδα, σε ένα rooms to let. Ήμουν με τη φίλη μου Βίκυ Βολιώτη και μας συνάντησε ένα φάντασμα, ένα βράδυ χτύπαγε τις πόρτες και έπεφταν αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Φύγαμε με τη Βίκυ πιασμένες χέρι χέρι και κοιμηθήκαμε 30 χιλιόμετρα μακριά. Το πρωί πήγαμε και πήραμε τη βαλίτσα μας. Ο άνθρωπος που το είχε μας είπε “Το ήξερα ότι θα φύγετε, όλοι φεύγουν”» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left 02.05.2026
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου

Η Μαριγκόνα βούτηξε σε πισίνα και... βγήκε με κόκκινο σημάδι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 02.05.2026
«Ποιος μπορεί να μαντέψει γιατί κοκκίνισε η κοιλιά μου;» σχολίασε η 25χρονη που έγινε διάσημη ως φίλαθλος του Ολυμπιακού

Τα άκουσε η Έμιλι Μπλαντ για το «παραιτήσου ακόμη κι αν δεν βγάζεις χρήματα»

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει συμβουλή σε όσους μισούν τη δουλειά τους

Ο Γιαννακόπουλος κλείνει το Instagram για «πνευματική συντήρηση»

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Μέσω ενός story σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως απενεργοποιεί τον λογαριασμό του

Η Σάρον Στόουν ανυπομονεί για το καλοκαίρι και φωτογραφίζεται με το μαγιό της

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Η Σάρον Στόουν πόζαρε με το μαγιό της σε πισίνα

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 02.05.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid