E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

H αγαπητή ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/11/2018 | 13:22

Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν άνδρας, θα έκανα σχέση με την...

Απίθανες ερωτήσεις έκανε μεταμφιεσμένος σε «γιαγιά του» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη Σμαράγδα Καρύδη, που εμφανίστηκε στην ενότητα «Της γιαγιάς σου» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν θα σκηνοθετούσε τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, στην οποία η ηθοποιός απάντησε «Αν μου καθόταν, ναι», αλλά και με ποια διάσημη Ελληνίδα θα «γούσταρε πολύ» αν ήταν άνδρας.

«Για έρωτα λες ε; Για να κάνω σχέση; Με τη Ζέτα Μακρυπούλια» είπε χωρίς δεύτερη σκέψη η Σμαράγδα Καρύδη κάνοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τα χάσει.

Οι δύο γυναίκες ανήκαν στην ομάδα των συνεργατών του εξαιρετικά επιτυχημένου «Παρά πέντε», ενώ κατά καιρούς γράφονταν δημοσιεύματα που όπως και τα υπόλοιπα μέλη έτσι κι εκείνες τις ήθελαν σε κόντρα. Γεγονός είναι πάντως πώς φέτος το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αναφερθεί στα social media στη Σμαράγδα Καρύδη, στην οποία είχε αφιερώσει την ελεύθερη πτώση την οποία είχε δοκιμάσει, δείχνοντας πώς οι δυο τους παραμένουν συνδεδεμένες.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μάλιστα συναντηθεί πολύ πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το έπος... της Μαλάμως» όπου είχαν απαθανατιστεί μαζί και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία επίσης έπαιζαν μαζί στο «Παρά πέντε».

Η ηθοποιός, εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε ένα παράξενο περιστατικό που είχε ζήσει με μία άλλη συνάδελφο και φίλη της, τη Βίκυ Βολιώτη. «Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, αλλά μου έχει τύχει να συναντηθώ με φάντασμα στη Λευκάδα, σε ένα rooms to let. Ήμουν με τη φίλη μου Βίκυ Βολιώτη και μας συνάντησε ένα φάντασμα, ένα βράδυ χτύπαγε τις πόρτες και έπεφταν αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Φύγαμε με τη Βίκυ πιασμένες χέρι χέρι και κοιμηθήκαμε 30 χιλιόμετρα μακριά. Το πρωί πήγαμε και πήραμε τη βαλίτσα μας. Ο άνθρωπος που το είχε μας είπε “Το ήξερα ότι θα φύγετε, όλοι φεύγουν”» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;