E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το άγαλμα στο Παρίσι που δέχεται καθημερινά... σeξουαλική παρενόχληση

Ξεκάθαρα ο πιο σεξυ τάφος

Δημοσίευση 16/11/2018 | 12:35

Το άγαλμα στο Παρίσι που δέχεται καθημερινά... σeξουαλική παρενόχληση

Το Κοιμητήριο του Περ-Λασαίζ είναι το μεγαλύτερο κοιμητήριο της πόλης του Παρισιού. Τάφοι διάσημων προσώπων βρίσκονται εκεί, και έτσι έχει μεγάλη επισκεψιμότητα κάθε μέρα. Καλύπτει μια έκταση 43 εκταρίων και υπολογίζεται ότι έχουν ταφεί σ’ αυτό πάνω από 300.000 πρόσωπα. Ένα όμως έχει τη δική του φήμη, και μπορούμε να πούμε, το δικό του σουξέ.

Ο Victor Noir πέθανε κάτω από περίεργες συνθήκες. Ήταν δημοσιογράφος στο Παρίσι όταν συμμετείχε σε ένα διαπληκτισμό σχετικά με μια επιστολή του πρίγκιπα Βίκτωρα Βοναπάρτη, ανηψιού του Ναπολέοντα, που δημοσιεύθηκε σε αντίπαλη εφημερίδα.

Οι λεπτομέρειες είναι λίγο θολές, αλλά το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι το 1870 ο Noir και οι συνάδελφοί του... προκλήθηκαν σε μονομαχία από τον πρίγκηπα Βίκτωρα Βοναπάρτη όπου και πέθαναν.

Ο τάφος του έχει επάνω ένα άγαλμα που κείτεται με κλειστά μάτια. Εκεί, υπάρχει ο αστικός μύθος πως όποια γυναίκα προσφέρει λουλούδια στο άγαλμα και το φιλήσει στα χείλη, θα βρει σύζυγο ή θα βελτιωθεί η σeξουαλική της ζωή ή θα μείνει έγκυος!

Γι'αυτό το λόγο, στο τάφο του Noir μπήκε φράχτης για να συγκρατήσει τις Γαλλίδες που τον καβαλούσαν, τον οποίον και έριξαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.

Δημήτρης Κοντολάζος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και τι είπε για εκείνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έλαβε πρόσκληση από την κόρη του Αντζυ, στέλνοντας ωστόσο δημόσια τις ευχές του στο νέο ζευγάρι.

Η Αννα Βίσση με κοντό αγορέ μαλλί, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια παρουσιάστηκε με νέο look στο Instagram

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πόζες της με μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε