E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωtική επαφή

Δημοσίευση 16/11/2018 | 08:33

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στον Λευκό Οίκο, περιέγραψε η Μόνικα Λεβίνσκι στην πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

Η παράνομη σχέση τους, η οποία επρόκειτο να απασχολήσει επί μήνες τα διεθνή ΜΜΕ, φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον αλλά και τη σύζυγό του Χίλαρι, ξεκίνησε στις 14 Νοέμβρη του 1995.

Η νεαρή βοηθός είχε κληθεί στον Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας. Ενώ βρισκόταν εκεί, ορισμένοι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα αυτοσχέδιο παρτάκι για έναν άλλο βοηθό στο Λευκό Οίκο, που είχε τα γενέθλιά του. Στο πάρτι αυτό ήταν παρών και ο Μπιλ Κλίντον, που φρόντιζε πάντα να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της Μόνικα Λεβίνσκι, ενώ η ίδια στεκόταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχό της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της.
Όταν την πλησίασε ο Μπιλ Κλίντον, η ίδια αποφάσισε να το κρατήσει επίτηδες εμφανές, για να του τραβήξει την προσοχή. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το γραφείο του, ο Αμερικανός πρόεδρος της χαμογέλασε και της έκανε νόημα να μπει στο δωμάτιο.

Μετά από λίγη ώρα, η Λεβίνσκι παραδέχτηκε στον Κλίντον ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του και άρχισαν να φιλιούνται μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

«Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι.

Μετά το πρώτο φιλί, η 22χρονη κοπέλα επέστρεψε στο γραφείο της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κλίντον την ξανακάλεσε στο γραφείο του για τον «δεύτερο γύρο».

Έτσι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός του, κατά τον οποίο θα βρίσκονταν μυστικά οι δυο τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Λεβίνσκι μιλά για τη συντριβή που ένιωσε όταν της είπαν ότι θα έπρεπε να συνεργαστεί με την έρευνα του FBI για τον Κλίντον, διαφορετικά μπορεί να κατέληγε στη φυλακή.

«Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι. Όπως επισημαίνει, το σοκ ήταν τεράστιο, ειδικά αφού ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Κλίντον. «Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη», ομολογεί σήμερα η 45χρονη, ενώ παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό της και η αυτοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα 25.04.2026
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό