E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωtική επαφή

Δημοσίευση 16/11/2018 | 08:33

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στον Λευκό Οίκο, περιέγραψε η Μόνικα Λεβίνσκι στην πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

Η παράνομη σχέση τους, η οποία επρόκειτο να απασχολήσει επί μήνες τα διεθνή ΜΜΕ, φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον αλλά και τη σύζυγό του Χίλαρι, ξεκίνησε στις 14 Νοέμβρη του 1995.

Η νεαρή βοηθός είχε κληθεί στον Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας. Ενώ βρισκόταν εκεί, ορισμένοι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα αυτοσχέδιο παρτάκι για έναν άλλο βοηθό στο Λευκό Οίκο, που είχε τα γενέθλιά του. Στο πάρτι αυτό ήταν παρών και ο Μπιλ Κλίντον, που φρόντιζε πάντα να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της Μόνικα Λεβίνσκι, ενώ η ίδια στεκόταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχό της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της.
Όταν την πλησίασε ο Μπιλ Κλίντον, η ίδια αποφάσισε να το κρατήσει επίτηδες εμφανές, για να του τραβήξει την προσοχή. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το γραφείο του, ο Αμερικανός πρόεδρος της χαμογέλασε και της έκανε νόημα να μπει στο δωμάτιο.

Μετά από λίγη ώρα, η Λεβίνσκι παραδέχτηκε στον Κλίντον ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του και άρχισαν να φιλιούνται μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

«Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι.

Μετά το πρώτο φιλί, η 22χρονη κοπέλα επέστρεψε στο γραφείο της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κλίντον την ξανακάλεσε στο γραφείο του για τον «δεύτερο γύρο».

Έτσι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός του, κατά τον οποίο θα βρίσκονταν μυστικά οι δυο τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Λεβίνσκι μιλά για τη συντριβή που ένιωσε όταν της είπαν ότι θα έπρεπε να συνεργαστεί με την έρευνα του FBI για τον Κλίντον, διαφορετικά μπορεί να κατέληγε στη φυλακή.

«Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι. Όπως επισημαίνει, το σοκ ήταν τεράστιο, ειδικά αφού ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Κλίντον. «Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη», ομολογεί σήμερα η 45χρονη, ενώ παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό της και η αυτοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ράλι τιμών στα καύσιμα: Στα 2 ευρώ η αμόλυβδη μέχρι τα τέλη της εβδομάδας

Οικονομία 09.03.2026
Αν συνεχιστεί η κούρσα ανόδου του Brent

Μεγάλη ανησυχία με τις μονάδες αφαλάτωσης στον Περσικό Κόλπο μετά το χτύπημα του Ιράν: Η τεράστια σημασία του νερού στην περιοχή

Κόσμος 09.03.2026
«Και οι πολιτικές περιοχές έχουν βρεθεί υπό σοβαρή απειλή και στοχοποίηση»

80χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη: «Μου έκανε κατάσχεση το σπίτι»

Ελλάδα 09.03.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα στην πλατεία Παραμάνας, στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Καθηγήτρια υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε ‑ Καταγγελίες για άγριο bullying από μαθητές

Ελλάδα 09.03.2026
Μετά την είδηση του θανάτου της το «φως» είδαν πληροφορίες ότι η εν λόγω γυναίκα δεχόταν bullying

Έκκληση βοήθειας από τον γιο του Μίκη Θεοδωράκη: «Σκέφτομαι να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Ελλάδα 09.03.2026
Ο Γιώργος Θεοδωράκης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook την οποία λίγο αργότερα έσβησε

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά προτείνει η εισαγγελέας

Ελλάδα 09.03.2026
Η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελικής λειτουργού προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ έπληξε το Ντενιζλί στην Τουρκία, οι δονήσεις έγιναν αισθητές στη Σμύρνη

Κόσμος 09.03.2026
Ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι τη Σμύρνη, οι τοπικές Αρχές δεν έχουν αναφέρει θύματα ή σοβαρές ζημιές σε κτήρια και υποδομές

Δείτε βίντεο: Ιρανός ρεπόρτερ μεταδίδει μπροστά από «κόλαση φωτιάς», μετά από χτύπημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Κόσμος 09.03.2026
Ο ρεπόρτερ ατάραχος μεταδίδει τις εξελίξεις ενώ πίσω του υψώνονται γιγαντιαίες φλόγες - Μάρτυρες αναφέρουν ότι προηγήθηκαν ισχυροί κρότοι και εκρήξεις

Σκωτία: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Γλασκώβης

Κόσμος 09.03.2026
Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων δίπλα στον σταθμό, αλλά οι φλόγες επεκτάθηκαν στο βικτωριανό κτίριο του Σταθμού και ως το βράδυ η κατάσταση είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα

Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου της BAPCO στο Μπαχρέιν ‑ Βίντεο

Κόσμος 09.03.2026
Η Bapco Energies του Μπαχρέιν ανακοίνωσε συγκεκριμένα ανωτέρα βία στις δραστηριότητες του ομίλου

Τρόμος για τη Ριάνα: Συνελήφθη γυναίκα που πυροβόλησε το σπίτι της, σφαίρα διαπέρασε τοίχο

Κόσμος 09.03.2026
Οι Los Angeles Times, ανέφεραν ότι «περίπου δέκα πυροβολισμοί» φέρεται να προήλθαν από όχημα που βρισκόταν στον δρόμο απέναντι από την πύλη της πολυτελούς έπαυλης