E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: Νεκρή από σφαίρες γνωστή δημοσιογράφος του Κλίβελαντ

Η 30χρονη Nikki Delamotte είχε επισκεφθεί το σπίτι του θείου της

Δημοσίευση 14/11/2018 | 20:04

ΗΠΑ: Νεκρή από σφαίρες γνωστή δημοσιογράφος του Κλίβελαντ

Μία δημοφιλής δημοσιογράφος του Κλίβελαντ στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ, δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του θείου της με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Το γέγονος αυτό, που έγινε γνωστό την Τριτή, «βύθισε» την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της στο πένθος.

Η 30χρονη Nikki Delamotte, που εργαζόταν στο Cleveland.com και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό της, επισκέφθηκε την Κυριακή το σπίτι του θείου της στην πόλη Perrysburg, για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι αστυνομικοί, που βρήκαν το πτώμα της, τη Δευτέρα, δήλωσαν ότι ο θάνατος διερευνάται ως ανθρωποκτονία.

«Με βαριά καρδιά σας αναφέρουμε τον τραγικό θάνατο της Nikki Delamotte, μιας δημοφιλούς δημοσιογράφου σε θέματα πολιτισμού που εργαζόταν στο @clevelanddotcom. Η Νίκκι βρέθηκε νεκρή, ενώ υπάρχουν υποψίες για ανθρωποκτονία», ανέφερε σε tweet ο ειδησεογραφικός ιστότοπος στον οποίο εργαζόταν.

Η 30χρονη δημοσιογράφος είχε πρόσφατα επανασυνδεθεί με τον αδερφό του πατέρα της, μετά το θάνατο της γιαγιάς της, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Την Κυριακή είχε προγραμματίσει να δει τον αγώνα σε κάποιο συνοικιακό μπαρ, αλλά στη συνέχεια, άλλαξε γνώμη και πήγε στο σπίτι του θείου της.

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμή και ο λόγος που άλλαξε γνώμη αλλά και τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα Χτες
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα Χτες
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας

Τέλος τα ποδήλατα: H ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που απαγορεύει τη χρήση τους σε πεζόδρομους

Κόσμος Χτες
Pεριορίζουν ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ στην κεντρική πεζοδρομημένη ζώνη από το 2026

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Κόσμος Χτες
Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τεττέη: Ξέσπασε σε κλάματα on air κι αποχώρησε από συνέντευξη ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ανδρέας Τεττέη αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κηφισιά, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χάρτης κινητοποιήσεων των αγροτών – Όλα τα μπλόκα πανελλαδικά

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες διατηρούν ενεργά τα μπλόκα σε κομβικά σημεία της χώρας, προχωρώντας σε ανοίγματα διοδίων

Μαρία Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται ‑ Σχεδιάζουμε επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Ελλάδα Χτες
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυρία Καρυστιανού δέχεται πολλαπλά αιτήματα από πολίτες που ζητούν την οργάνωση ενός συλλογικού εγχειρήματος