E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταρ του Χόλιγουντ έκανε τον πλακούντα της smoothie

«Ήταν το πιο γευστικό smoothie που έχω πιει ποτέ»

Δημοσίευση 13/11/2018 | 13:39

Σταρ του Χόλιγουντ έκανε τον πλακούντα της smoothie

Εσύ τι βάζεις στο πρωινό σου smoothie; Μπανάνα, γάλα αμυγδάλου, βρώμη και φυστικοβούτυρο ή μήπως και… πλακούντα;

Η Hilary Duff αφού έφερε στη ζωή την αξιαγάπητη κόρη της, Μπανκς Βάιολερ Μπερ, φύλλαξε τον πλακούντα και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τον προσθέτει στα smoothie της. Αν και ομολογουμένως, η ιδέα μάς φέρνει… αηδία, η συνήθεια αυτή δεν είναι τόσο ασυνήθιστη στο Χόλιγουντ, όπου ο πλακούντας «αποθεώνεται» για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ωστόσο σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Αμερικανικό περιοδικό Μαιευτικής και Γυναικολογίας, το 60% των μαιευτηρίων και γυναικολόγων δεν είναι σίγουροι αν η κατανάλωση του πλακούντα είναι υγιεινή ή όχι. Επιπλέον, οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν ότι “η πλακτοφαγία είναι δυνητικά επιβλαβής χωρίς τεκμηριωμένο όφελος”, και “οι γιατροί πρέπει να αποθαρρύνουν αυτήν την πρακτική”.


Ωστόσο, η Hilary Duff φαίνεται να απόλαυσε το smoothie της παρά τους αρχικούς της δισταγμούς. «Είναι απίστευτο να τον κοιτάς. Είναι κάπως όμορφος. Όχι το κομμάτι που είναι προς το μέρος σου, αυτό που μοιάζει με μπριζόλα ή κάτι τέτοιο, αυτό είναι αηδιαστικό, αλλά το κομμάτι που είναι το μωρό είναι τέλειο», είπε.


Όσο για το smoothie με τον πλακούντα, η ηθοποιός είπε ότι περιείχε πολλά μούρα και χυμό φρούτων. «Ήταν το πιο γευστικό smoothie που έχω πιει ποτέ. Έχω να πιω τόσο νόστιμο smoothie από τότε που ήμουν 10 χρονών. Ήταν πολύ καλό», εξήγησε. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, δεν κατάλαβε καθόλου τη γεύση του πλακούντα, καθώς την κάλυπταν όλα τα φρούτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz 17.01.2026
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid 17.01.2026
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid 17.01.2026
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του