E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαραθώνιος: H στιγμή του τερματισμού για τον μεγάλο νικητή

Ο Κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι έφτασε πρώτος στην γραμμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο

Δημοσίευση 11/11/2018 | 11:40

Μαραθώνιος: H στιγμή του τερματισμού για τον μεγάλο νικητή

Ο Κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Μισόι είναι ο μεγάλος νικητής στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο μαραθωνοδρόμος κάλυψε την κλασική διαδρομή των 42 χλμ σε χρόνο 2.10.56 , γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την είσοδο και τον τερματισμό του στο Καλλιμάρμαρο.

 

Οι νικητές στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ στην Αθήνα

Η νέα γενιά δρομέων έδειξε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιώργος Τάσσης έκανε την πρώτη του νίκη στα 10χλμ. Wind στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και το πέτυχε με 30.29, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο Τάσσης, ο οποίος την περασμένη άνοιξη ήταν νικητής στον Ημιμαραθώνιο, ξεκίνησε ελπιδοφόρα τη νέα χρονιά. Επίδοση καλύτερη από το προηγούμενο (30.50) - δικό του - ρεκόρ διαδρομής πέτυχε και ο δεύτερος της απόστασης, ο Χρήστος Καλλίας, που πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 30.40. 

Ο 20χρονος Νίκος Σάκης κατέλαβε την τρίτη θέση με 30.59 και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση. Στις γυναίκες η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και με 35.23 έκοψε την κορδέλα του τερματισμού. 

Λίγα δευτερόλεπτα πίσω της, τερμάτισε η συναθλήτρια της, Αναστασία Καρακατσάνη, η πολυνίκης στην απόσταση με πέντε νίκες, με 35.51, ενώ η τριάδα συμπληρώθηκε από την Χάνα Μπρουκς (36.43). Η νεαρή Γλυκερία Σκάρκου ήταν τέταρτη με 37.41.

Στη απόσταση των 10χλμ. Wind συμμετείχαν περίπου 9.000 δρομείς όλων των ηλικιών, που πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ