E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίτο διαζύγιο για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Δημοσίευση 7/11/2018 | 19:11

Τρίτο διαζύγιο για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η τρίτη σύζυγός του Χριστίνα Χριστοφάκη εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο πολιτικός που έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά ζήτησε διαζύγιο από την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών, ωστόσο τα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στον γάμο του. Ο 80χρονος πρώην υπουργός στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε στην κατάθεση της υπ΄ αριθμόν 584534/2017 αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Χθες ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο Πειραιά η οποία είχε αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»