E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίτο διαζύγιο για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Δημοσίευση 7/11/2018 | 19:11

Τρίτο διαζύγιο για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η τρίτη σύζυγός του Χριστίνα Χριστοφάκη εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο πολιτικός που έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά ζήτησε διαζύγιο από την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών, ωστόσο τα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στον γάμο του. Ο 80χρονος πρώην υπουργός στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε στην κατάθεση της υπ΄ αριθμόν 584534/2017 αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018.

Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Χθες ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο Πειραιά η οποία είχε αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο

Κλόε Καρντάσιαν: Παθιασμένα φιλιά στην παραλία με άγνωστο άντρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η φρέσκια διαφημιστική καμπάνια που έγινε αμέσως viral

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»

Κόρη Πάολας: «Κυκλοφορώ σαν αποτυχημένο υαλουρονικό»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Το τσίμπημα που της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα κινηθώ νομικά, αλλά από μόνοι τους πρέπει να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η γνωστή stand-up comedian μιλά για τη συνέχεια της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση του προσωπικού της οχήματος!

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά